Dodaj do ulubionych

lekarz w Krakowie

IP: *.callisto.krakow.pl 06.03.02, 10:47
Drogie dziewczyny, pomozcie, gdzie w Krakowie mozna isc do sensownego lekarza, zeby rozpoczac leczenie.
Jestem mezatka od 2,5 lat, a od półtora roku nieustannie staramy sie o dzidzie i nic.
paulina
Obserwuj wątek
    • Gość: Tina Re: lekarz w Krakowie IP: *.chello.pl 06.03.02, 15:00
      Też jestem z Krakowa, chętnie podzielę się z Tobą moimi skromnymi
      doświadczeniami. Na Bocianie (www.nasz-bocian.pl) jestem pod tym samym pseudo,
      wyślij maila, odpowiem prywatnie. Jakbyś miała kłopoty ze znalezieniem, zajrzę
      tu jeszcze wieczorem.
      • Gość: paulina Re: lekarz w Krakowie IP: *.callisto.krakow.pl 06.03.02, 15:32
        Dzieki , zarazbede szukac Cie na bocianie.
      • Gość: paulina do Tiny IP: *.callisto.krakow.pl 06.03.02, 16:54
        Droga Tino,Nie potrafie wejsc na Bociana - wyswietla sie biala strona(na dole napisane jest dokumnet : wykonano) i
        koniec.
        Jezeli mozesz przyslac mi jakies informacje, moj mail: natalia@brokers.pl.
    • Gość: ania Re: lekarz w Krakowie IP: *.abo.wanadoo.fr 06.03.02, 16:15
      Byle nie Femina na Klinach.
      Szumnie nazywa sie Klinika Leczenia Nieplodnosci
      ale szkoda czasu na 2 godzinna kolejke i pieniedzy
      na wizyty i badania .Stracilam tam 2 lata ale teraz
      jezdze do bardzo skutecznej pani Docent w okolice Katowic,
      ktora w miesiac postawila mi tyle diagnoz ze az sama mnie zdziwilo.
      Zycze powodzenia .
      • Gość: paulina do ani IP: *.callisto.krakow.pl 06.03.02, 16:33
        Aniu, dziekuje za odpowiedz. Mam pytanie :Gdzie jezdzisz do tych Katowic?
        • Gość: ania Re: do ani IP: *.abo.wanadoo.fr 06.03.02, 17:43
          Gość portalu: paulina napisał(a):

> Aniu, dziekuje za odpowiedz. Mam pytanie :Gdzie jezdzisz do tych Katowic?
          Paulino podaj prosze Twoj adres internetowy to opisze Ci moje historie.
          • Gość: vida Re: do ani IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 23:14
            Ja po 3 latach straconych u roznych lekarzy lecze sie od niedawna w
            Osteomedzie,na ul. Kazimierza Wielkiego u dr.Szlachcica.
            Nie moge przewidziec rezultatow ale :jest to pierwszy lekarz ktory dziala
            szybko,konkretnie i jak sie wydaje chyba wie o co chodzi.Od grudnia zrobil mi
            juz HSG-USG (niebolesne i bezpieczne) i 1 inseminacje.Jak wiesz czas nie dziala
            na nasza korzysc,wiec to nie jest bez znaczenia.
          • Gość: paulina do ani od pauliny IP: *.callisto.krakow.pl 08.03.02, 09:52
            Jezeli mozesz podzielic sie ze mna swoim doswiadczeniem napisz prosze moj adres to : natalia @brokers.pl ,
            bede Ci bardzo wdzięczna.
            p
          • Gość: jola Re: do ani IP: 2.4.STABLE* / 10.210.2.* 27.03.02, 13:23
            Aniu, zainteresowały mnie te Katowice, czy możesz mi powiedzieć coś więcej,
            podac jakiś namiar. Na bocianie "jw" to ja smileDzięki!!
            • Gość: anna Re: do Joli IP: *.abo.wanadoo.fr 28.03.02, 11:14
              Gość portalu: jola napisał(a):

> Aniu, zainteresowały mnie te Katowice, czy możesz mi powiedzieć coś więcej,
              > podac jakiś namiar. Na bocianie "jw" to ja smileDzięki!!

Droga Jolu, wczoraj bylam na Bocianie, i pytasz tam jako JW o inseminacje.
              Ja " na razie " jestem tylko na clo i duphastonie i po laparaskopii.
              Powiem szczerze ze nie wiem czy to sie w ogole robi w Krakowie.
              Na bocianie jest tez nijaka Heathor, ktora jest nawet po Invitro : to
              wyzszy stopien/ zapytaj ja. Nie podajesz swojego Maila , a ja nie
              chce reklamowac na tym Forum nikogo.Ale jesli chcesz przeniesc sie na Slask,
              to moze byc niezla decyzja. Sluze rada i pozdrawiam.

• Gość: jola Re: do Joli IP: 2.4.STABLE* / 10.210.2.* 28.03.02, 12:01
                Dzięki za info, ja już ma dosyć clo (3 lata to chyba za długo!!) Mój mail:
                jolaw2@hoga.pl, więc jeśli możesz mi powiedziec coś więcej to z góry dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka