Gość: Meganka IP: *.crowley.pl 26.01.06, 13:47 Z przepiękną nastrojową płytą - polecam! I już się cieszę na dzisiejsze popołudnie - cappucino, czekolada jogurtowa, muzyka i lektura "Pani". Niby nic, a jednak bardzo mnie cieszy :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Nowa 'Pani' IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.06, 14:06 Zachecilas mnie :) A mozesz napisac, jakie piosenki sa na tej plytce? :) :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inez Re: Nowa 'Pani' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 14:47 a ile kosztuje ta gazetka? Odpowiedz Link Zgłoś
kiddo Re: Nowa 'Pani' 26.01.06, 15:05 a powiedz, Maganko, jakie są artykuły ciekawe? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresai Re: Nowa 'Pani' IP: *.chello.pl 26.01.06, 15:14 Dzięki wielkie Meganko! Takie muzyczne klimaty to ja baaaaardzo lubię! I owocowa herbatka, i ciepła szarlotka, i już jest pięknie i nawet mróz za oknem mniej straszny i znowu chce się żyć... Pozdrawiam teresa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meganka Re: Nowa 'Pani' IP: *.crowley.pl 27.01.06, 08:01 "Pani" kosztuje ok. 9 zet, szczerze mówiąc nie wiem dokładnie, bo jestem szczęściarą pracującą w firmie zajmującej się kolportażem prasy, więc wszystkie gazety mogę wypożyczyć na dzień - dwa do domu :-))))Płyta zawiera utwory z gatunku "pościelówy", jak powiedział mój kolega :) - Patricia Kaas, Toni Braxton, Bonnie Tyler, taka składanka walentynkowa, polecam na zimowe wieczory, mnie się bardzo spodobała. A artykuły wszystkie ciekawe :) Pod rządami pani Domagalik "Pani" zdecydowanie trzyma fason! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Nowa 'Pani' IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.06, 13:16 Kupilam:) Kosztuje 9,90. Piosenki: - Santana "Black Magic Woman" - Kayah i Cesaria Evora "Embarcacao" - Patricia Kaas "If you go away" - Bobby Vinton "Blue Velvet" - Brodka "Libertango" - Macy Gray "I try" - Basia "Time And Tide" - Toni Braxton "Un-break My Heart" - Bonnie Tyler "Total Eclipse of the Heart" - Leonard Cohen "In my Secret Life" - Aretha Franklin "What's Diff'rence A Day Made" - Billie Holiday "My Man" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: Nowa 'Pani' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 13:19 Piosenki: - Santana "Black Magic Woman" - Kayah i Cesaria Evora "Embarcacao" - Patricia Kaas "If you go away" - Leonard Cohen "In my Secret Life" mniam:-)))))))))))))) a jakie artukuły? na stronie Pani jeszce stara okladka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Nowa 'Pani' IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.06, 13:46 Tak mniej wiecej (po spisie tresci): - kolejnosc uczuc - wszystkie lata zakochania - moj syn jest gejem - Katarzyna Cichopek - to wlasnie milosc - Ewa Blaszczyk - znowu sie smieje - Guillaume Apollinaire - Wieczor wg Macieja Zienia - elegancja nie calkiem na serio - tydzien mody w Madrycie - partnerzy: Zofia i Andrzej Turscy - Srebrne Jablka - partnerzy - final - Domagalik rozmawia z Andrzejem Niemczykiem - felietony: Ligocka, Wisniewski, Piatkowska - zdrada - uczuciowy falsyfikat - malzenstwo w podrozy - ojcowskie uczucia - Grzegorz Turnau - nieslyszacy - uroda: sekrety 1001 nocy, makijaz na lata: tak, jak w kinie, krem od jubilera, co do wlosa: rekomenduje Leszek Czajka, pod maseczka, w kazdym wieku: delikatne sfery Ufff :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Nowa 'Pani' IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.06, 13:46 oo podpisalam sie "k" a to ja, Kasia :))) Odpowiedz Link Zgłoś