Gość: help IP: *.aster.pl 27.01.06, 20:15 dziewczyny ratunku!NIGDY nie mialam zadnego tradziku, krótst itd.a tu nagle całe plecy zmasakrowane! Czy noszenie grubych swetrow, suche powietrze, ogrzewanie moga byc przyczyna? ratujcie prosze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gatta13 Re: masakra na plecach !!! 27.01.06, 20:20 sjp.pwn.pl/haslo.php?id=31014 Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: masakra na plecach !!! 27.01.06, 20:35 jesli sie pocisz pod tymi swetrami, nie myjesz dokladnie i nie pierzesz ubran.. ale poza tym to wypryski takie robia sie od slodyczy, zwlaszcza czekolady i kakao, kawy, jajek, produktow marynowanych w occie oraz rzeczy ostrych (z chili). Odpowiedz Link Zgłoś
nombrilek Re: masakra na plecach !!! 27.01.06, 22:19 To samo napisałam tylko ze mam jeszcze na dekolcie ale nie az tak. i nie jem słodyczy ani ostrych przypraw, wręcz rzeczy korzystnie wpływające na skóre, a jednak, i nie zauważyłam też żebym sie bardziej pociła, chociaz byc moze to efekt nagrzania pod swetrami czy co ?? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=35733588 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: masakra na plecach !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.06, 23:55 A może odstawiłaś jakiś czas temu tabletki antykoncepcyjne? Albo zaczęłaś jakieś brać? Między innymi tak się objawiają zaburzenia lub jakieś wahania hormonalne. Odpowiedz Link Zgłoś