Dodaj do ulubionych

Musze dzienne myć włosy

IP: *.devs.futuro.pl 11.11.02, 12:50
co mam zrobic aby moje włosy tak bardzo sie nie przetuszczały.Poradzcie
jakies kosmetyki.Prosze
Obserwuj wątek
    • Gość: renia Re: Musze dzienne myć włosy IP: proxy / *.radio.com.pl 11.11.02, 13:26
      Szampon na bazie dziegciu albo pokrzywy - są polskie, popytaj, a z
      zagranicznych Neutrogena, podobno dobra i nie śmierdzi jak inne. Najlepiej idź
      z tym do dermatologa.
    • bezimienna_ Re: Musze dzienne myć włosy 11.11.02, 13:28
      Miałam dokładnie ten sam problem. Czasami musiałam zrywać się nawet o szóstej
      rano tylko po to żeby zdążyć umyć i wymodelować włosy, które pod wieczór i tak
      wyglądały fatalnie. Śmiało mogę powiedzieć, że wypróbowałam większość
      dostępnych w aptekach specyfików, co zaowocowało jedynie podrażnienieniem skóry
      i wzmożonym wydzielaniem się łoju. Dopiero fryzjerka mojej mamy (babka starszej
      daty) poradziła mi zacisnąć zęby i mimo wszystko myć głowę co 2-3 dni, a do
      ostatniego płukania używać chłodnej wody z octem. Przez jakiś miesiąc męczyłam
      się niesamowicie (przez pierwsze tygodnie wakacji prawie nie wychodziłam z
      domu), ale w końcu zaczęłam zauważać stopniowe zmiany. Teraz jestem
      właścicielką całkiem bujnej czuprynki (poprzednio włosy nawet po umyciu
      przyklejały mi się do głowy), którą piorę 2 razy w tygodniu:)
      Cały czas muszę jednak uważać na dietę i wystrzegać się suszarki. Poza tym
      musiałam zamienić swoją ulubioną piankę na troszkę słabszą. Ale i tak jestem
      bardzo zadowolona. Życzę powodzenia.
      • kotmanka Re: Musze dzienne myć włosy 15.11.02, 12:50
        jest taki szampon Polytar, nie pachnie za pieknie ale w koncu te pare minut
        mozna wytrzymac.
        ja tez musze myc codziennie, wlasnie dostalam ten szampon jako podobno swietny
        srodek, zobaczymy.
        • Gość: julienne Re: Musze dzienne myć włosy IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.11.02, 12:35
          napisz koniecznie czy się sprawdza, a jeśli tak - gdzie go można kupić
          • bezimienna_ Re: Musze dzienne myć włosy 18.11.02, 01:56
            Co prawda pytanie nie było skierowane do mnie, ale skoro znam odpowiedź...
            Polytar powinnaś dostać w każdej lepszej aptece. Jeśli nie uda Ci się go
            upolować, możesz poprosić o jakiś podobny przeciwłupieżowy szampon dziegciowy.
            W aptekach przeważnie mają duży wybór tego typu specyfików.

Pozdrawiam
            Bezimienna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka