Gość: maja281 IP: *.net.autocom.pl 11.11.02, 17:04 Mam pytanko, może znacie te kosmetyki. Jakiej one są jakości (pomijając słynną bazę pod cienie). Chodzi mi najbardziej o opinie o podkładach. -- Pozdrawiam Hanuś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yosemite Re: ARTDECO 12.11.02, 22:26 sakkara napisała: > co oprocz bazy kupic warto? blyszczyki do ust. ja mam zloty z malutkimi drobinkami - pieknie rozswietla usta, stosuje go czesto na ich kredke do ust/oczu, kolor jasny roz-metaliczny. cala kombinacja wyglada ekstra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: ARTDECO IP: 195.94.199.* 13.11.02, 08:40 Ja bardzo lubie ich cienie do oczu - duzo kolorow do wyboru i wydaja mi sie dobrej jakosci. Natomiast nie polecam lakieru - bardzo szybko odpryskuje, chyba ze polozy sie pod i na niego warstwe utrwalacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: ARTDECO IP: 212.69.68.* 13.11.02, 10:10 Dziewczyny , napiszcie ile te kosmetyki kosztują, szczególnie ta baza pod cienie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: ARTDECO IP: proxy / 212.244.226.* 13.11.02, 10:19 Z tego co słyszałam to baza kosztuje ok. 33 zł. Cen reszty kosmetyków nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_malutka Re: ARTDECO 13.11.02, 11:02 ja też podkładów nie znam, ale bardzo lubię lakiery do paznokci - teraz jest jakas promocja, bo dostałam do nich komplet pedzelków do makijażu:) natomiast nic nie warte jest coś, co niby przedłuża trawłośc szminki (płyn taki) - przesusza usta, składa się chyba w 99% z jakiegos alkoholu, fuj:) Odpowiedz Link Zgłoś