11.03.11, 14:48
Panie Wojtku bardzo proszę o radę w sprawie makijażu. Mam 40 lat, cera sucha-latem mam często zaczerwienienia na nosie i okolicach , piegowata, jasna cera -nie biała. Na co dzień używam samoopalacza więc nie jestem blada. Ostatnio rozmawiałam z kosmetyczką w sprawie makijażu i otrzymałam kilka cennych uwag jak zrobić dobrze wieczorowy makijaż ale zanim zakupię kosmetyki ,które mi poleciła kosmetyczka chciałabym zasięgnąć porady co pan jako ekspert mi napisze.Podaję po kolei wszystkie kosmetyki jakie chcę zakupić do wykonywania makijażu. Jak Pan uważa czy one mogą być dobre ?
1. Baza -smashbox photo finisch light oil free sans huile
2.kamuflaż- kryolan concealer circle nr 3
3.pod oczy- perfect blend, perfect cover cream
4. podkład revlon color stay. ( nie pamiętam który kolor)
5.na powieki przed cieniami- artdeco eyashadow base
6.na wszystko puder prasowany la roche unifiance 02
Bardzo mi zależy na Pana opini , co pan myśli o powyższych kosmetykach i czy są odpowiednie do mojej cery. Pozdrawiam
Jeśli ktoś używał powyższych kosmetyków to także bardzo proszę o opinie
Obserwuj wątek
    • bach28 Re: Pytanie 17.03.11, 10:04
      baza smashboxa bdb ale nie do uzywania na codzien tylko własnie na jakies wieksze wyjscia
      kamuflaz bdb ;) ale mysle ze jesli nie ma duzo niedoskonałosci do pojedyńczy korektor artdeco np wystarczy w zupełnosci ;)
      revlon colortay mocno kryjący jeden z lepszych podkładów ze sredniej połki :)
      baza do cieni tez bdb ;)
      to znam i polecam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka