Gość: elle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 11:35 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
happy_gosiak Re: Podkład AA - co o nim sądzicie?? 02.02.06, 19:21 podkladu AA oceanic uzywam od roku niezmiennie na dosc dluuugo mi wystarcza mialam zarowno matujacy jak i rozswietlajacy z obu jestem zadowolona a naprzyjemniejsze odcienie to piasek oraz miod.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Podkład AA - co o nim sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 21:12 Mam ten najjaśniejszy nr.1 i używam go naprzemian z drugim,innej firmy, bardzo dobry, drobinki rozświetlające mi nie przeszkadzają na codzień- no i ...nie podsusza cery, zupełnie jest jak lekki krem, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Podkład AA - co o nim sądzicie?? IP: *.orange.pl 05.02.06, 22:29 a czy uczula? Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Podkład AA - co o nim sądzicie?? 06.02.06, 13:59 najpierw miałam ten matująco- kryjący (czy jakoś tak) i to był u mnie dramat- ani nie krył ani nie matowił;) a wręcz przeciwnie;) dodam, że skórę mam tłustą i mam sporo do ukrycia. myślę, że on by się lepiej sprawdził na normalnej, względnie mieszanej. zrażona do podkładów AA długo trzymałam się od nich z dala, aż w końcu skusiłam się na rozświetlający. i tu już tak załamana nie jestem, szczególnie, że podkład ten jest do cery suchej, więc nie mogę narzekać, że się błyszczę po nim:) jeśli twarz się przypudruje to jest ok- drobinki widać, ale nie ma takiego nieestetycznego błysku (w moim przypadku). podkład jest ok. ale raczej dla kogoś, kto lubi dość duże błyszczące drobinki, bo to nie jest bardzo subletlne rozświetlenie:) mnie żaden nie uczulał, do tego są bezzapachowe. w każdym razie drogie nie są więc spróbować można:) teraz w Drogerii Natura jest promocja i kosztuje 11,99. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garra Re: Podkład AA - co o nim sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 22:14 mialam z aa rozswietlajacy - paskuda. dostalam po nic wypryskow,po jakichs 2 miesiacach z tubki wyplynely dwa rodzaje cieczy - jeden to fluid, a drugi to obrzydliwa, tlustawa maź z tymi rozswietlajacymi drobinkami. nie odwazylam sie tego wiecej uzywac. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Podkład AA - co o nim sądzicie?? 07.02.06, 03:59 Mam cerę suchą, raczej bezproblemową. Używam rozświetlającego, nie zatyka porów, nie robi maski, ładnie się rozprowadza i ujednolica cerę. Ja jestem z niego bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Podkład AA - co o nim sądzicie?? IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 07.02.06, 11:06 miałam ten matujący. dla mnie porażka. nie krył wcale, a o efekcie matującym nie wspomne, bo takowego nie było. Nigdy więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Podkład AA - co o nim sądzicie?? IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.06, 14:11 No właśnie, mam obawy czy te drobinki rozświetlające nie są za bardzo błyszczące? bo spróbowałam na ręce i wydaje mi się, że okrutnie świcą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Podkład AA - co o nim sądzicie?? IP: 83.168.120.* 08.02.06, 16:24 mam cere sucha problematyczna i stosuje ten rozswietlajacy. jest super! nie wysusza, nie zatyka porow a drobinki rozswietlajace sa bardzo male i delikatne. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola matowy IP: *.acn.waw.pl 08.02.06, 19:28 stosuje od pol roku ten matujacy do cery mieszanej i jest swietny!!!!mam 2opakowanie. mam cere mieszana u mnie bardzo ladnie matowi i kryje;)bez maski:)polecam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nisior Re: Podkład AA - co o nim sądzicie?? 09.02.06, 11:18 Miałam obydwa - najpierw rozświetlający, potem matujący. Mam cerę alergiczną, ze skłonnością do częstych wysypek, uczuleń, podrażnień itp., ale z tych podkładów jestem względnie zadowolona. Trzeba tylko uważać, żeby ich nie przemrozić, bo wtedy faktycznie, te rozświetlające się rozwarstwiają. Póki co nie uczuluły mnie, wysypkę i podrażnienia zamaskują (jeszcze dodam, że zawsze rozcieńczam podład pół na pół z kremem do twarzy), a cena przystępna :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś