Dodaj do ulubionych

Podkład AA - co o nim sądzicie??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 11:35
Obserwuj wątek
    • happy_gosiak Re: Podkład AA - co o nim sądzicie?? 02.02.06, 19:21
      podkladu AA oceanic uzywam od roku niezmiennie na dosc dluuugo mi wystarcza
      mialam zarowno matujacy jak i rozswietlajacy z obu jestem zadowolona a
      naprzyjemniejsze odcienie to piasek oraz miod.pozdrawiam
      • Gość: Misia Re: Podkład AA - co o nim sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 21:12
        Mam ten najjaśniejszy nr.1 i używam go naprzemian z drugim,innej firmy,
        bardzo dobry,
        drobinki rozświetlające mi nie przeszkadzają na codzień- no i ...nie podsusza
        cery, zupełnie jest jak lekki krem, polecam.
        • Gość: madzia Re: Podkład AA - co o nim sądzicie?? IP: *.orange.pl 05.02.06, 22:29
          a czy uczula?
    • bzzzk Re: Podkład AA - co o nim sądzicie?? 06.02.06, 13:59
      najpierw miałam ten matująco- kryjący (czy jakoś tak) i to był u mnie dramat-
      ani nie krył ani nie matowił;) a wręcz przeciwnie;) dodam, że skórę mam tłustą
      i mam sporo do ukrycia. myślę, że on by się lepiej sprawdził na normalnej,
      względnie mieszanej.
      zrażona do podkładów AA długo trzymałam się od nich z dala, aż w końcu skusiłam
      się na rozświetlający. i tu już tak załamana nie jestem, szczególnie, że
      podkład ten jest do cery suchej, więc nie mogę narzekać, że się błyszczę po
      nim:) jeśli twarz się przypudruje to jest ok- drobinki widać, ale nie ma
      takiego nieestetycznego błysku (w moim przypadku). podkład jest ok. ale raczej
      dla kogoś, kto lubi dość duże błyszczące drobinki, bo to nie jest bardzo
      subletlne rozświetlenie:) mnie żaden nie uczulał, do tego są bezzapachowe.
      w każdym razie drogie nie są więc spróbować można:) teraz w Drogerii Natura
      jest promocja i kosztuje 11,99.
      pzdr
    • Gość: garra Re: Podkład AA - co o nim sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 22:14
      mialam z aa rozswietlajacy - paskuda. dostalam po nic wypryskow,po jakichs 2
      miesiacach z tubki wyplynely dwa rodzaje cieczy - jeden to fluid, a drugi to
      obrzydliwa, tlustawa maź z tymi rozswietlajacymi drobinkami. nie odwazylam sie
      tego wiecej uzywac.
    • paul_ina Re: Podkład AA - co o nim sądzicie?? 07.02.06, 03:59
      Mam cerę suchą, raczej bezproblemową. Używam rozświetlającego, nie zatyka porów, nie robi maski, ładnie się rozprowadza i ujednolica cerę. Ja jestem z niego bardzo zadowolona.
    • Gość: kaja Re: Podkład AA - co o nim sądzicie?? IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 07.02.06, 11:06
      miałam ten matujący. dla mnie porażka. nie krył wcale, a o efekcie matującym
      nie wspomne, bo takowego nie było. Nigdy więcej
      • Gość: E. Re: Podkład AA - co o nim sądzicie?? IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.06, 14:11
        No właśnie, mam obawy czy te drobinki rozświetlające nie są za bardzo
        błyszczące? bo spróbowałam na ręce i wydaje mi się, że okrutnie świcą:-)
        • Gość: magda Re: Podkład AA - co o nim sądzicie?? IP: 83.168.120.* 08.02.06, 16:24
          mam cere sucha problematyczna i stosuje ten rozswietlajacy. jest super! nie
          wysusza, nie zatyka porow a drobinki rozswietlajace sa bardzo male i delikatne.
          polecam!
          • Gość: lola matowy IP: *.acn.waw.pl 08.02.06, 19:28
            stosuje od pol roku ten matujacy do cery mieszanej i jest swietny!!!!mam
            2opakowanie. mam cere mieszana u mnie bardzo ladnie matowi i kryje;)bez
            maski:)polecam:))
    • nisior Re: Podkład AA - co o nim sądzicie?? 09.02.06, 11:18
      Miałam obydwa - najpierw rozświetlający, potem matujący. Mam cerę alergiczną,
      ze skłonnością do częstych wysypek, uczuleń, podrażnień itp., ale z tych
      podkładów jestem względnie zadowolona. Trzeba tylko uważać, żeby ich nie
      przemrozić, bo wtedy faktycznie, te rozświetlające się rozwarstwiają. Póki co
      nie uczuluły mnie, wysypkę i podrażnienia zamaskują (jeszcze dodam, że zawsze
      rozcieńczam podład pół na pół z kremem do twarzy), a cena przystępna :)
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka