Dodaj do ulubionych

podkłady Yves Rocher

04.02.06, 12:46
używacie? zastanawiam się nad zakupem któregoś, bo znowóż przysłali ulotkę ze
zniżką 50%, więc na podkładach sporo się zaoszczędzi, bo one na ogół koło
60zł kosztują. w zasadzie nie pytam o żaden konkretny, więc piszcie o takich,
jakie macie, ale może jakiś nieco kryjący, matujący, trwały? no,
niekoniecznie na raz to wszystko, wiem, że cudów nie ma;)
pzdr.
Obserwuj wątek
    • bzzzk Re: podkłady Yves Rocher 06.02.06, 21:17
      może jednak ktoś używa?

sprecyzowałam myśl- interesuje mnie jakiś matujący podkład:)
      pzdr
    • gocha221 Re: podkłady Yves Rocher 06.02.06, 21:45
      Bardzo dobre opinie ma jeden z nowszych podkładow, własnie matujacy, który daje
      efekt pudrowego wykonczenia. Kosztuje chyba ponad 60zł. Ja tez nad nim
      myślałam,ale niestety wybór kolorow jest słabiutki (chyba ze cos zmienili, ja
      ogladałam zaraz po wprowadzeniu) i nie wybrałam nic dla bladej
      cery.Najjasniejszy docień wygladał dośc marchewkowo:-)

Moja Mam bardzo poleca krem koloryzujacy, mozna używac zamiast kremu na dzień,
      ale tu tylko 2 odcienie. Twarz wyglada w nim bardzo ładnie i naturalnie,ale
      nalezy przypudrować.
      • bzzzk Re: podkłady Yves Rocher 06.02.06, 21:56
        dzięki za odp:) taki krem koloryzujący z serii Yria? moja mama też go bardzo
        lubi:) ale jednak chodzi mi o coś bardziej matującego... chyba oglądałam ten
        matujący podkład, o którym piszesz, faktycznie kolory nie dla jasnych cer, ale
        na pierwszy rzut oka (po rozsmarowaniu na dłoni) sam podkład wydaje się być
        przyjemny. ciekawa jestem więc jak się sprawdza na twarzy:) czytałam opinie na
        Wizażu, ale są skrajnie różne- albo rewelacja albo dramat, nie wiem więc co mam
        myśleć, może ktoś, kto go używa opisze jaką ma cerę i jak się sprawdził ten
        specyfik?
        pzdr
    • paul_ina Re: podkłady Yves Rocher 07.02.06, 03:52
      Kurczę, gdybym używała chętnie bym Ci odpowiedziała, ale niestety nigdy nie przyszło mi to do głowy, bo zawiodłam się na innych elementach z ich kolorówki: tusz sklejający rzęsy i kredka, od której drobiny wpadały mi do oka z soczewką, skutecznie odstraszyły mnie od innych specyfików.
      • Gość: ana Re: podkłady Yves Rocher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 11:01
        Ja używam podkładu Extreme Velvet Mam tłusta cere Kupiłam go tez z 50% zniżki
        żeby wypróbować .No więc na poczatku jak go nakładałam byłam załamana bo taki
        strasznie tłusty sie wydaje. Potem zauważyłam ze jak sie nałoży mniej, jest
        lepiej. Teraz go nawet polubiłam. Minusem jest to że nie matuje zbyt dobrze
        Jest przeznaczony do wszystkich rodzajów cer. Lubie go za to że ładnie wygładza
        Do matowienia stosuje mąke ziemniaczaną i takie połączenie jest OK. Kryje słabo
        Ogólnie- cera jest po nim ładna,nie ma smug ale sam nie matuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka