Gość: Nana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 13:05 Mamy w rossmanie na nie promocję,ale zastanawiam się czy warto władować na nie pieniądze...ktoś używał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cxcx Re: Płatki na wągry CLERASIL-warto kupić? IP: 87.207.54.* 04.02.06, 13:09 ja odradzam - są dobra na chwilkę, a mam wrażenie, że mi po nich przybywało wągrów:( pozostalam przy peelingach, płatkach owsianych i maseczkach z alg. Odpowiedz Link Zgłoś
liguanka Niedawno byl taki temat - poszukaj... 04.02.06, 13:26 a wracajac do Twojego pytania: odradzam! - zaskorniki jak byly tak sa - wyskakiwaly mi po nich ropne pryszcze - zawieraja alkohol wiec jak amsz cere tradzikowa to juz w ogole niewskazane! - twarz strasznie po nich szczypie Lepiej kup sobie Brevoxyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beta Re: Brevoxyl IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.06, 14:19 mnie znów bardzo te płatki odpowiadają,nie mam zadnych podraznien, super oczyszczaja mi cere i mam mniej wyprysków,musisz poprostu spróbowac, kazdemu pasuje cos innego..pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Brevoxyl IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.02.06, 18:02 a ten Brevoxyl jest bez recepty? Odpowiedz Link Zgłoś