Gość: sg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 12:20 cześc wszsytkim, czy ktoś z forumowiczek może polecić mi dobrego warszawskiego dermatologa? Mój chłop ma starszne problemy ze skórą. Dziekuje z góry! SG Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: Dematolog w Wawie- kto poleci? IP: 193.201.167.* 06.02.06, 12:24 w mariotcie, w centrum medycznym lim przyjmuje doktor piasecka-środa...wizyta kosztuje 90zł, ale kobieta czyni cuda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sg Re: Dematolog w Wawie- kto poleci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 12:31 Oj to duzo kaski, ale jesli rzeczywoście potrafi pomóc. Pomogła Tobie osobiście? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Dematolog w Wawie- kto poleci? IP: 193.201.167.* 06.02.06, 12:39 mnie pomogła i kilku moim znajomym-kaska ogromna + jeszcze kuracja( u mnie ok.300zł), ale warto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martifa Re: Dematolog w Wawie- kto poleci? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.06, 23:03 Większość których znam to kłamcy i oszuści:) Szczególnie przestrzegam przed dr Wysockim (przychodnia przy Śliskiej i Opaczewskiej) Mądry jest dr Majewski (Al.KEN) I podobno (ale sama nie sprawdzałam) dr Łopuszańska, czy jakoś tak z gabinetu Bella na Pięknej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Dematolog w Wawie- kto poleci? IP: *.acn.waw.pl 09.02.06, 23:49 a ja polecam gabinet na Grójeckiej186(wejscie od Włodarzewskiej) www.dermatolodzy.com.pl jest to prywatny gabinet-pzyjmuje w nim min profesor Rudnicka-ale do niej sa dość długie terminy,ja chodziłam do dokotor Olszewskiej-byłam zadowolona...obecnie chodzę na peelingi do doktor Góralskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
eiza.rrasay Re: Dematolog w Wawie- kto poleci? 10.02.06, 00:02 polecam dr Kotnowska - przychodnia dermatologiczna w pogotowiu na Hozej - bardzo mila i skuteczna babka, prywatnie chyba nie przyjmuje, tylko na kase czy jak to sie tam teraz nazywa, ale naprawde propozycja godna uwagi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Dematolog w Wawie- kto poleci? IP: *.chello.pl 10.02.06, 00:55 moim zdaniem bardzo dobrzy lekarze przyjmuję przy akademii medycznej- na lindleya,niedaleko dworca centralnego. Ja trafiłam na obcokrajowca, niestety nie pamiętam nazwiska, przyjmuje bezpłatnie na ubezpieczenie, a z choroby skóry wyleczył mnie miesięczną kuracją!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tora83 Re: Dematolog w Wawie- kto poleci? IP: 217.153.131.* 10.02.06, 09:32 A ja jestem zachwycona dr Wolska, przyjmuje prywatnie w gabiniecie na Anielewicza. Babka zna sie na rzeczy. Pomogla mi, pomogla komus znajomemu. Polecam bardzo goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meganka Re: Dematolog w Wawie- kto poleci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 09:56 A ja przestrzegam przed dr Wolską. Poszłam do niej z paroma pryszczami na plecach i ramionach, a pani chciała mnie leczyć Roaccutanem!!! Skończyło się na Tetralysalu, który biorę od miesiąca (na szczęscie jeszcze tylko 4 tabletki zostały)a efekt dosłownie ŻADEN. Wczoraj byłam u innego derma, bo do pani Wolskiej już nie wrócę, ale na razie go nie polecam, bo jeszcze nie wiem, czy jego kuracja pomoże :). Ja sobie zdaję sprawę, że każda kuracja dermatologiczna wymaga czasu i cierpliwości, ale ładowanie w człowieka takich silnych leków to chyba jednak nadużycie.... Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Dematolog w Wawie- kto poleci? 10.02.06, 14:42 zaraz ktoś mnie tu wyklnie pewnie, ale ja osobiście polecę dr Chlebus. mnie krzywdy nie zrobiła, a wręcz przeciwnie, jej zawdzięczam to, że teraz wyglądam jak człowiek, trafiłam do niej kiedy twarz była w strasznym stanie. ona również poleciła mi dobrego endokrynologa, kiedy okazało się, że nie wszystko da się wyleczyć dermatologicznie. nie mam jej nic do zarzucenia, u mnie uczyniła cuda... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika KRIOCHIRURGIA?????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.02.06, 00:58 Dziewczyny! Pomóżcie! Mam do usunięcia 3 znamiona na plecach. Słyszałam, że najlepszą metodą jest kriochirurgia. Nie mam pojęcia gdzie i do kogo się wybrać. Poradźcie Dzięki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
suzzzi A moze laser? 13.02.06, 09:05 Ja jestem bardzo zadowolona z usuwania znamion laserem w Epi Centrum w Warszawie. Jestem zadowolona, bo nie pozostaly zadne blizny. A przy tym koszt nie za wysoki, 150 zl za jedno. Ale znamie znamieniu nie rowne, nie kazde nadaje sie do usuniecia laserem. Musisz wpierw pojsc na konsultacje. Nie wiem skad jestes, ale wiem, ze Epi Centrum ma swoje filie w kilku duzych miastach, wiec moze znajdziesz cos w poblizu siebie. Nie chce mi sie po raz kolejny opisywac moich doswiadczen z Epi Centrum, jak bedziesz chciala, to znajdziesz wiecej informacji w wyszukiwarce na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś