Dodaj do ulubionych

Dematolog w Wawie- kto poleci?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 12:20
cześc wszsytkim,

czy ktoś z forumowiczek może polecić mi dobrego warszawskiego dermatologa? Mój
chłop ma starszne problemy ze skórą.

Dziekuje z góry!
SG
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Dematolog w Wawie- kto poleci? IP: 193.201.167.* 06.02.06, 12:24
      w mariotcie, w centrum medycznym lim przyjmuje doktor piasecka-środa...wizyta
      kosztuje 90zł, ale kobieta czyni cuda...
      • Gość: sg Re: Dematolog w Wawie- kto poleci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 12:31
        Oj to duzo kaski, ale jesli rzeczywoście potrafi pomóc. Pomogła Tobie osobiście?
        dzięki
        • Gość: xyz Re: Dematolog w Wawie- kto poleci? IP: 193.201.167.* 06.02.06, 12:39
          mnie pomogła i kilku moim znajomym-kaska ogromna + jeszcze kuracja( u mnie
          ok.300zł), ale warto...
    • Gość: martifa Re: Dematolog w Wawie- kto poleci? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.06, 23:03
      Większość których znam to kłamcy i oszuści:)
      Szczególnie przestrzegam przed dr Wysockim (przychodnia przy Śliskiej i
      Opaczewskiej)
      Mądry jest dr Majewski (Al.KEN)
      I podobno (ale sama nie sprawdzałam) dr Łopuszańska, czy jakoś tak z gabinetu
      Bella na Pięknej.
      • Gość: daga Re: Dematolog w Wawie- kto poleci? IP: *.acn.waw.pl 09.02.06, 23:49
        a ja polecam gabinet na Grójeckiej186(wejscie od Włodarzewskiej)
        www.dermatolodzy.com.pl
        jest to prywatny gabinet-pzyjmuje w nim min profesor Rudnicka-ale do niej sa
        dość długie terminy,ja chodziłam do dokotor Olszewskiej-byłam
        zadowolona...obecnie chodzę na peelingi do doktor Góralskiej...
    • eiza.rrasay Re: Dematolog w Wawie- kto poleci? 10.02.06, 00:02
      polecam dr Kotnowska - przychodnia dermatologiczna w pogotowiu na Hozej -
      bardzo mila i skuteczna babka, prywatnie chyba nie przyjmuje, tylko na kase czy
      jak to sie tam teraz nazywa, ale naprawde propozycja godna uwagi :)
      • Gość: hej Re: Dematolog w Wawie- kto poleci? IP: *.chello.pl 10.02.06, 00:55
        moim zdaniem bardzo dobrzy lekarze przyjmuję przy akademii medycznej- na lindleya,niedaleko dworca centralnego. Ja trafiłam na obcokrajowca, niestety nie pamiętam nazwiska, przyjmuje bezpłatnie na ubezpieczenie, a z choroby skóry wyleczył mnie miesięczną kuracją!!!
        • Gość: Tora83 Re: Dematolog w Wawie- kto poleci? IP: 217.153.131.* 10.02.06, 09:32
          A ja jestem zachwycona dr Wolska, przyjmuje prywatnie w gabiniecie na
          Anielewicza. Babka zna sie na rzeczy. Pomogla mi, pomogla komus znajomemu.
          Polecam bardzo goraco.
          • Gość: Meganka Re: Dematolog w Wawie- kto poleci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 09:56
            A ja przestrzegam przed dr Wolską. Poszłam do niej z paroma pryszczami na
            plecach i ramionach, a pani chciała mnie leczyć Roaccutanem!!! Skończyło się na
            Tetralysalu, który biorę od miesiąca (na szczęscie jeszcze tylko 4 tabletki
            zostały)a efekt dosłownie ŻADEN. Wczoraj byłam u innego derma, bo do pani
            Wolskiej już nie wrócę, ale na razie go nie polecam, bo jeszcze nie wiem, czy
            jego kuracja pomoże :). Ja sobie zdaję sprawę, że każda kuracja dermatologiczna
            wymaga czasu i cierpliwości, ale ładowanie w człowieka takich silnych leków to
            chyba jednak nadużycie....
    • bzzzk Re: Dematolog w Wawie- kto poleci? 10.02.06, 14:42
      zaraz ktoś mnie tu wyklnie pewnie, ale ja osobiście polecę dr Chlebus. mnie
      krzywdy nie zrobiła, a wręcz przeciwnie, jej zawdzięczam to, że teraz wyglądam
      jak człowiek, trafiłam do niej kiedy twarz była w strasznym stanie. ona również
      poleciła mi dobrego endokrynologa, kiedy okazało się, że nie wszystko da się
      wyleczyć dermatologicznie. nie mam jej nic do zarzucenia, u mnie uczyniła
      cuda...
      pzdr
      • Gość: weronika KRIOCHIRURGIA?????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.02.06, 00:58
        Dziewczyny! Pomóżcie!
        Mam do usunięcia 3 znamiona na plecach. Słyszałam, że najlepszą metodą jest
        kriochirurgia. Nie mam pojęcia gdzie i do kogo się wybrać.
        Poradźcie
        Dzięki
        Pozdrawiam
        • suzzzi A moze laser? 13.02.06, 09:05
          Ja jestem bardzo zadowolona z usuwania znamion laserem w Epi Centrum w Warszawie. Jestem
          zadowolona, bo nie pozostaly zadne blizny. A przy tym koszt nie za wysoki, 150 zl za jedno. Ale znamie
          znamieniu nie rowne, nie kazde nadaje sie do usuniecia laserem. Musisz wpierw pojsc na konsultacje. Nie
          wiem skad jestes, ale wiem, ze Epi Centrum ma swoje filie w kilku duzych miastach, wiec moze znajdziesz
          cos w poblizu siebie. Nie chce mi sie po raz kolejny opisywac moich doswiadczen z Epi Centrum, jak
          bedziesz chciala, to znajdziesz wiecej informacji w wyszukiwarce na tym forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka