Gość: kaja IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.06, 15:47 mam pytanie czy po nim jest sucho czy mokro a poprostu bezwonnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaja Re: superdeo reutter IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.06, 23:15 up zadnych doswiadczen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: superdeo reutter IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.06, 00:18 Używam go od niedawna. Dla moich potrzeb jest skuteczny, bo chyba o to Ci chodziło. Nie wiem, jak będzie się sprawdzał latem lub przy większym wysiłku. Na razie jest okej, czyli prawie bezwonnie (na skórze pozostaje charakterystyczny dla bezwonnych antyperspirantów nikły zapach), sucho i bez śladów na czarnych ubraniach. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: superdeo reutter IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.06, 09:31 no wlasnie o to mi chodzilo, poniewaz przez pewien czas chce odpoczac od antidral, ale zalezy mi na 100 % suchosci :) kiedys super deo polecil mi dermatolog, ale jakos nie moglam sie doczekac na recenzje dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elea Re: superdeo reutter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 03:02 ja kupiłam dezodorant mineralny MN4 w drogerii internetowej i bardzo go sobie chwale, za 60 gr 19 zł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: superdeo reutter 07.02.06, 13:05 Ja używałam superdeo reutter w lecie, niestety nie sprawdził się tzn. fakt - nie plamił bluzek, ale czułam trochę pot przy większym wysiłku, w zimie trochę lepiej, ale jak sie bardziej spociłam to poczułam pot. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś