Dodaj do ulubionych

Clarins - Multi Active Day Cream Protection Plus

IP: proxy / 213.25.97.* 15.11.02, 09:10
Witam,
Czy któraś z Was używała tego kremu? W szczególności interesuje mnie, jak
sprawdza sie zimą i czy są jakieś przedziały wiekowe odnośnie jego stosowania
(ta nazwa "Active" w nazwie jest troche dla mnie tajemnicza)? Jeżeli nie ten,
to jaki inny krem z tej firmy mogłybyście polecić? Mam 26 lat, mieszaną skórę.
Bardzo proszę o Wasze opinie :-)
Pozdrawiam
Ola
Obserwuj wątek
    • Gość: monias1 Re: Clarins - Multi Active Day Cream Protection P IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 15.11.02, 09:21
      niestety tego nie probowalam, ale na dzien uzywam emulsji nawilzajacej z SPF 15
      Clarinsa i jestem zadowolona, choc tez mam cere mieszana i emulsja wchlania sie
      dosc wolno i pozostawia lekki polysk. Ja mam 27 latek i mam zamiar kupic sobie
      krem z tej serii tylko ze na noc Multi Active Nuit ..., uwazam ze choc w nazwie
      jest Active to nie sa to silne preparaty i spokojnie mozna je stosowac
      (chociazby aby zrobic sobie taka kuracje). Jakis czas temu mialam probke tego
      kremiku i bylam b. zadowolona z efektow - b. dobrze sie wchlania, nawilza,
      twarz rankiem jest gladka, promienna, nie powoduje powstawania zaskornikow.
      • diabe Re: Clarins - Multi Active Day Cream Protection P 15.11.02, 09:55
        Ja mam 25 lat i używam tego kremu. Absolutnie nie uważam żeby był dla mnie za
        silny. Cerę mam również mieszaną - krem oczywiście nie jest matujący, ale nie
        powoduje błyszczenia się strefy T. Bardzo dobrze się wchłania i nawilża.
        W opakowaniu była próbka kremu na noc z tej serii - absolutna rewelaja - na
        pewno go również kupię.

Genralnie bardzo polecam :)
        • Gość: Aga Fluide Super Hydratant Multi Comfort SPF 15 IP: *.future-net.pl 15.11.02, 10:12
          Poleciła mi pani na wyprzedaży w Victorii - cera mieszana/sucha, na teraz, lat
          32. Jest suuuuuuuuper! Naprawdę polecam: bogaty, ale nie tłusty, świetnie się
          wchłania, nawet jak jest lekki mrozik to czuję komfort (nomen omen:), cały
          dzień buzia nawilżona. No i opakowanie z dozownikiem plus wysoki filtr UV -
          same zalety. I jeszcze kosztował pół ceny:)
          • Gość: gosc Re: Fluide Super Hydratant Multi Comfort SPF 15 IP: 57.66.48.* 15.11.02, 10:25
            przylaczam sie do powyzszych opinii - mam 30 lat, cere mieszana i aktualnie
            zuzywam 3 sloiczek kremu, o ktory pytasz - rewelacja; uzywam rowniez ich
            toniku 'one step', kremu na noc i kremu pod oczy. Na pewno szybko nie
            zrezygnuje z produktow clarins; poczytaj sobie informacje na ich stronie -
            kazdy produkt jest dosc szczegolowo opisany.
    • Gość: monias1 do CHIRY IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 15.11.02, 10:40
      wlasnie przeczytalam na stronie Clarinsa, ze ten krem z tej serii ktory chcesz
      sobie kupic tylko ze noc przeznaczony jest dla kobiet w kazdym wieku!!!, wiec
      krem na dzien tym bardziej, kremik ktory chcesz sobie kupic pisza ze : zawiera
      ekstrakty roslinne, super nawilza, opoznia oznaki starzenia, chroni przed zlym
      wplywem srodowiska przez caly dzien, nawilza i rozswietla!!!!
      W domu mam bardzo szczegolowa broszure o wszystkich kosmetykach pielegnacyjnych
      Clarinsa, tam jest wiecej napisane o tym kremie na dzien.
      pozdrawiam
      • Gość: thira Re: do CHIRY IP: proxy / 213.25.97.* 15.11.02, 11:07
        Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję :-)
        Szkoda, że w Viktorii niestety tego kremiku nie ma (jest tylko w postaci żelu -
        a mi bardzo zależy na kremie na zimę - naczynka, rumienie it.itd ;-)), ale może
        uda się go kupic taniej gdzieś indziej. Jeszcze raz ogromne dzięki:-)
        Pozdrawiam
        Ola
        • Gość: thira Re: IP: proxy / 213.25.97.* 15.11.02, 11:38
          Słuchajcie, a czy ten kremik -Multi Active Day Cream Protection Plus- w postaci
          krem-żelu (ten w tubie) na zimę się nadaje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka