magdaksp 07.02.06, 10:51 uzywacie kosmetykow z h&m?oczywiscie mam na mysli te do makijazu.jak je oceniacie?mnie np.podobaja sie ich cienie-maja sliczne kolry ale nie sa zbyt trwale. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweet_pea Re: kosmetyki z h&m 07.02.06, 11:38 cienie są faktycznie w porządku, reszty nie ryzykowałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: night Re: kosmetyki z h&m IP: *.elsat.net.pl 07.02.06, 14:08 używam żelu pod prysznic ze snoopy'm, zapach candy strawberry. według mnie jest ok. zawiodłam się natomiast na błyszczyku waniliowym (też ze Snoopy'm:)) - skleja usta i w ogóle nie smakuje wanilią. cienie mają jak dla mnie za jaskrawe kolory, miałam wrażenie, że te palety są pełne samych róży... Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: kosmetyki z h&m 07.02.06, 16:04 cienie są niezłe. bez rewelacji, ale całkiem przyzwoite. miałam też błyszczyk, jakiś w słoiczku- wywaliłam, choć kosmetyki wyrzucam naprawdę rzadko;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: kosmetyki z h&m IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.06, 16:06 ja mam błyszczyk rózowy.jest fajny,nie wysusza ust. Odpowiedz Link Zgłoś
matysia_k Re: kosmetyki z h&m 07.02.06, 16:42 Ja miałam balsam do ciała- koszmar, nie wchłaniał sie i nie nawilżał. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: kosmetyki z h&m 08.02.06, 12:57 ja mialam jeszcze takli jasny blyszczyk nie blyszczacy i tez byl ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: kosmetyki z h&m IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.02.06, 15:48 Mam cienie i sa ok, ale mialam tez zel pod prysznic truskawkowy z serii Snoopy i byl okropny. Zqapach owszem sliczny, ale zel rzadki, w ogole sie nie pienil bleee.. Zuzylam go jako mydlo do rak - jak chlapnal na umywalke, to ciezko bym ja domyc, bo barwil.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: night Re: kosmetyki z h&m IP: *.elsat.net.pl 08.02.06, 19:19 Właśnie ten żel mam. Nie pieni się za bardzo, owszem, ale zapach słodziutki...Kupiłam go dla eksperymentu:) Odpowiedz Link Zgłoś