betina23 19.11.02, 08:55 ..albo ja się nie umiem tym specyfikiem odpowiednio posługiwać albo ta pianka w sprayu jest do d....zamiast puszystych włosów mam całe poklejone!!wrrr Czy ktoś tego używał i miał może podobne doświadczenia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inka Re: WellaFlex.. IP: *.BMJ.net.pl 19.11.02, 13:39 ale masz spray czy piankę? ja mam spray i jest ok tylko nie mozna za dużo psikać nad zakupem pianki właśnie się zastanawiam a do jakich włośów ma sz tą piankę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragmel Re: WellaFlex.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 15:19 ja od kilku lat niezmiennie uzywam WellaFlex Invisible Touch i bardzo jestem z niej zadowolona. raz kupilam timotei (tez taka przezroczysta butelka) i srodze sie zawiodlam, bo mialam wlosy klapniete i sklejone. Odpowiedz Link Zgłoś
betina23 Re: WellaFlex.. 21.11.02, 08:10 przeczytałam dokładnie w domu i okazuje sie,że z tego pośpiechu w supermarkecie kupiłam spray do stylingu,24-godzinna objętość,do włosów cienkich i delikatnych..w takiej granatowo-szarej plastikowej butelce.. Timotei też miałam i sie nie sprawdził:( > ja od kilku lat niezmiennie uzywam WellaFlex Invisible Touch i bardzo jestem z > niej zadowolona. raz kupilam timotei (tez taka przezroczysta butelka) i srodze > sie zawiodlam, bo mialam wlosy klapniete i sklejone. Odpowiedz Link Zgłoś