Gość: Ona IP: 213.227.74.* 14.02.06, 23:36 szukam dobrego fryzjera w katowicach!czy zna ktos moze kublina zakład.Dzieki z gory za odpowiedz.Na liscie fryzjerow nie ma wiele z katowic podanych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gooska Re: katowice-fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 16:17 wyierajac sie do kublina musisz wiedziec do kogo isc bo nie daj Boze trafisz na nowicjusza tak jak ja i zostawisz duzo kasy a wyjdziesz zalamana. Moge Ci polecic Zbigniewa Śpiewanka to fryzjer stylista. nie obcinalam sie u niego ale obserwowalam i bylam pod wrazeniem. MA inwencje i wie co robi. Generalnie Kublin jest przereklamowany, poszukalabym innego fryzjera na Twoim miejscu. NIestety nie mogę Ci polecic nic bo sama ciagle poszukuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: katowice-fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 16:20 podobno dzies kolo heliosa jest swietna fryzjerka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: katowice-fryzjer IP: 213.227.72.* 16.02.06, 17:03 dzięki bardzo ,za odpowiedz,bo już myslałam,ze nikt nie napisze:)jeszcze raz dzieki.Czyli iśc do tego Zbigniewa czy nie??mi pani zaproponowała tam Rafała jakiegos??kurcze,ze tez nie ma dobrych fryzjerow:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: katowice-fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:29 jak ja szlam tam pierwszy raz to powiedzialam, ze zalezy mi na doswiadczonym fryzjerze a dostalam zoltodzioba, ktory konsultowal sie z kolegami jak zafarbowac wlosy. pomija falt ze kolor ktory wybralam wcale nie byl nawet podobny do tego ktory byl na moich wlosach. Zbigniew moim zdaniem ma myk do ciecia, poza tym potrafi doradzic bo przez 3 godziny ktore tam spedzilam obserwowalam go. ma fantazje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: katowice-fryzjer IP: 213.227.72.* 16.02.06, 19:38 to mnie teraz zmartwiłas,kurcze,chyba ,będe chodziłą taka "piękna"jak jestem,bo zapłace kupe kasy i bede płakac.A cena za balejaz i cięcie ile?bo mi pani powiedziała,zwe 150z Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: katowice-fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 20:05 ja zaplacilam 180 zl za ciecie i farbowanie (2 kolory) policzyl troche mnie bo sam przyznal ze zawalil. kurcze ktos tutaj czy na innym forum pisal o fajnej fryzjerce. kolo eliosa jest jakis zaklad i tam jest pani KAsia (chyba) ktora czesto zmienia fryzury i podobno rewelacyjnie tnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: katowice-fryzjer IP: 213.227.72.* 16.02.06, 22:13 tylko jak sie tego dowiedziec:)ale dzieki ,ze sie odezwałas:)fajnie sie tak rozmawia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: katowice-fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:56 Kiedyś w Keune na 3-go Maja była niesamowita fryzjerka Agnieszka. Miała polot, fantazję i duży talent. Sam salon to zwykła klitka, ale nie w tym rzecz, nie wiem tylko czy nadal obsługa jest taka dobra, bo dawno ich nie odwiedzałam. Teraz jeżdzę do Chorzowa, bo zmieniłam adres, a poza tym znalazłam świetny salon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: katowice-fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 17:52 Ja już przetestowałam tam 4 fryzjerów i jakoś nie mam już do nich zaufania. Nawet jak pierwsze obcięcie było udane to kolejny raz był już zupełnie inny. Trafiłam też do tego Zbyszka i nawet dwa razy byłam zadowolona, natomiast kolejnym razem jakoś mu nie wyszło. Ostatnio obcinał mnie Rafał i wtedy zraziłam się już całkowicie. Jeszcze nikt mnie tak krzywo nie wyszarpał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: katowice-fryzjer IP: 217.153.210.* 07.03.06, 11:45 Tak faktycznie :) Pani Joasia jest rewelacyjna :) Od lat do niej chodze, i to co robi z moimi wlosami jest niesamowite..Juz wszystkie moje kolezanki sa jej stalymi klientkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: katowice-fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 16:52 o jakiej Pani Joasi mowisz? i o jakim salonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: katowice-fryzjer IP: 217.153.210.* 09.03.06, 09:38 O tej, ktora strzyze w okolicach Heliosa w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdesperowana_kitka Re: katowice-fryzjer IP: *.siec2000.pl 02.05.06, 23:03 Podnosze, bo jestem ciekawa o jaką fryzjerkę, p. Joasię z okolic Heliosa chodzi? jaka to jest ulica, numer telefonu? poleccie proszę jakiegoś genialnego fryzjera/kę w Katowicach i okolicach! szukam szukam i nic :( pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: katowice-fryzjer IP: 213.227.72.* 17.02.06, 11:46 ta Olga przyjmuje w zakładzie Kublin?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: katowice-fryzjer IP: 213.227.72.* 17.02.06, 15:46 ja tez poszukuje,więc Ci nie pomoge.Ale tez bym chetnie dowiedziałą sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumis82 Re: katowice-fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 16:13 no ja tez poszukuje :) napewno odradzam jean louis david, przynajmniej w katowicach, nie staraja sie, byle szybko i jak najwiecej klientow i szczerze obsługa do najmilszych tez nie nalezy, a o jakiejs fryzjerce gdzies koło Heliosa tez słyszałam ale nie wiem gdzie dokładnie, raczej nie jest to jakis renomowany zakład,(chyba chociaz nie wiem) ale fryzjerka ponoc super, a chyba to najwazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: katowice-fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 16:33 to jest jakis normalny zaklad gdzie obciecie kosztuje ok 40 zl czyli norma. trzeba przejsc heliosa wokol i poszukac, wydaje mi sie ze to bedzie gdzies na tej uliczce dochodzacej do korfantego (nie wiem jak sie nazywa).na pewno nie w heliosie tylko obok . ja jezdzilam do bytomia, tam byla jedna niesamowita fryzjerka ale wyjechala do Anglii i tez musze szukac. Mialam tez fajna w siemianowicach na Bangowie ale poszla na macierzynski... na szczescie teraz nie musze byc co dwa tygodnie u fryzjera wiec jakos sobie radze :) Odpowiedz Link Zgłoś
lambda100 Re: katowice-fryzjer 25.06.06, 06:00 a nie chodzi tu czasem o zaklad fryzjerski "Regina",kolo Heliosa(ulica Piastowska,o ile sie nie myle).Sa tam dwie fryzjerki Kasie:jedna mlodsza-nazywa sie Kasia Szklany,druga jest starsza ale jej nazwiska nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
gooska Re: katowice-fryzjer 25.06.06, 10:03 wiesz co? nie wiem, ja tylko slyszalam o niej :) Kasia ktora czesto zmienia fryzury...ale tak pewnie ma co druga fryzjerka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: katowice-fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 16:41 moze to komus pomoze: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=425&w=19748011&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziuba Re: katowice-fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 17:31 Katowice-Brynów ul. Kossak-Szczuckije salon Katarzyny Cudnej i najlepsza fryzjerka tam to SABINKA.Polecam bo kiedys tez szukalam dobrego fryzjera i zawsze jak od jakiegos wychodzilam to bylam niezadowolona. Teraz na szczescie mam Sabinke i zero niezadolwolenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _stacey_ Re: katowice-fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 06:48 Hmm może to nietypowe ,ale polecam fryzjera w Geancie:D.Po katastrofalnym farbowaniu w jean l.david pobieglam tam sie ratowac i trafilam na rewelacyjną fryzjerkę.Uratowala mnie i chodze tam do dzis-pani Danka. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja.kj Re: katowice-fryzjer 24.06.06, 15:58 Niestety dałam się ponownie skusić na Kublina, bo jakoś trudno trafić mi na tego odpowiedniego fryzjera i wróciłam po raz kolejny a 3-ci do Ilony. Pierwszym razem naprawdę super obcięła, za drugim razem już mnie trochę zraziła (wtedy zaczęłam testować innych), no ale za trzecim razem była tragedia, zostały 3 włosy na krzyż wycieniowane do przesady, mimo, że prosiłam o konkretną długość. Także za te pieniądze spokojnie znajdziecie w końcu waszego fryzjera gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
lacoste111 Re: katowice-fryzjer 24.06.06, 21:33 Witaj.Ja niestety tez wciaz szukam jakiegos fajnego fryzjera-ale jest ciezko;)Moge natomiast ostrzec przed salonem fryzjerskim w Heliosie-Laurent czy jakos tak.w kazdym razie wyglada "luksusowo"ale mojego brata ostrzygli tak FATALNIE(i niespecjalnie tanio jak na meskie strzyze,bez zadnych bajerow),ze sie zalamalam.On zreszta tez:)Co prawda nie skusialam sie sama na wizyte,wiec wiecej doswiadczenia nie mam,ale sadzac z efektu na glowie brata...Brrrr. Odpowiedz Link Zgłoś