Dodaj do ulubionych

Ah ten brzuch :(

21.02.06, 16:31
Witam Was dziewczyny :)
Mam problem z którym nie mogę sobie poradzić.
Zawsze bylam chuda (jak na mój gust za chuda) dlatego zawsze chiałam
przytyć.Wkońcu udało mi się :) ,w ciągu roku przybrałam 8 kilo.Wszystko
byłoby Ok ,tylko tłuszczyk rozłożył się nierównomiernie tzn: mam krągłą
pupę,większe piersi,ładne nogi i okropnie nieproporcjonalny brzuch.ZA
DUŻY.Jest na nim za dużo tłuszczyku z przodu i po bokach względem reszty
ciała.Ćwiczyłam na różne sposoby,kupiłam sobie przyrząd do ćwiczenia
brzuszków i nic.Mięśnie się wzmocniły ale tłuszcz jak był tak jest.Żle się z
tym czuję.Nie chcę schudnąć z całego ciała...Czy któraś z was mogłaby dać mi
jakieś rady odnośnie skutecznych ćwiczeń.Czy aerobic jest skuteczny,albo
jakieś inne ćwiczenia grupowe.Ile czasu zajmuje wypracowanie ładnego brzuszka?
(nie zależy mi na kaloryferze,tylko żeby mi nic nie odstawało ,zwisało itd.
Pomóżcie.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • pink_freud Re: Ah ten brzuch :( 21.02.06, 17:16
      nie da sie zrzucic tylko z brzucha. mam ten sam problem i pracuje nad tym.
      niestety chudne cala. juz mam niedowage (wedlug jakiegos tam wskaznika;) , bo
      schudlam 6 kilo, a brzuch zmniejszyl sie tylko o 3 cm. teraz staram sie wyrobic
      miesnie, a zgubic tluszcz.
      niestety jak szybko przybieram na wadze to tez idzie najwiecej w brzuch. trzeba
      jesc bialko i weglowodany zlozone i cwiczyc silowo, wtedy "tyje sie" w miesniach.
      rozwazam tez odsysanie, bo jakos wizja zostania anorektyczka i kosciotrupem nie
      za bardzo mi sie podoba;)
      • Gość: glizda Re: Ah ten brzuch :( IP: *.ec.pl 21.02.06, 17:19
        ale jak wy to robicie, że w ogóle udaje wam się utyć, bo mnie moja niedowaga
        nie chce opuścić, oczywiście nie licząc brzucha:)
        • siostrzyczka_siostrzyczki Re: Ah ten brzuch :( 21.02.06, 17:50
          duzo zarcia i slodyczy;) wyprobowalam i NIE polecam :D
      • trocineczka Re: Ah ten brzuch :( 21.02.06, 17:21
        Odpowiednie cwiczenia (np. te, ze strony www.modeling.pl czy jakos tak, a
        jeszcze lepiej praca z instruktorem fitness badz aerobiku), malo gazowanych
        napojow, pokarmow wzdymajacych, duzo wody mineralnej (niegazowanej oczywiscie),
        masaze, malutko twz. fast- foodow, chipsow..i wszystko da sie zrobic..wiem z
        doswiadczenia ;)
        • trocineczka Re: Ah ten brzuch :( 21.02.06, 17:23
          Na pociesznie dodam, ze kazda z nas ma takie miejsce na ciele, ktorego trzeba
          pilnowac :) Cindy C. np zawsze musiala cwiczyc uda, bo tam zbieral sie jej
          kazdy gram tluszczyku.
          • pump_it_up Re: Ah ten brzuch :( 21.02.06, 18:10
            tez mam tak i powiem Ci, ze jak schudlam to brzuch zniknal. tzn jest plaski
            rano, ale gdy cos zjem wystaje chociaz waze nieduzo. taka nasza uroda, ale
            oczywiscie aerobik pomaga. jesli bedziesz duzo cwiczyc, to go ladnie
            uformujesz, ale ze bedzie calkowicie idealnie plaskie nie gwarantuje.
            • Gość: MARTYNKA Re: Ah ten brzuch :( IP: 167.206.206.* 21.02.06, 18:14
              Mam dokladnie tak samo :(
            • trocineczka Re: Ah ten brzuch :( 21.02.06, 19:14
              Wlasnie w tym rzecz, ze ja nie schudlam. Mialam pewne problemy zdrowotne,
              ktorych skutkiem bylo oslabienie miesni. A taka moja uroda, ze miesnie
              brzucha 'wiotczeja' mi jako pierwsze. A to najczesciej jest przyczyna
              wystajacego brzuszka. Inna sprawa jesli ktos ma nadwage, oczywiscie.
      • mikams75 Re: Ah ten brzuch :( 21.02.06, 20:32
        wisz, to zalezy od sywetki. U mnie brzuch chudnie najszybciej, pozniej ida
        piersi, na koncu nie do ruszenia zostaje tylek, uda i nogi.
    • kasiulek_mysiulek Re: Ah ten brzuch :( 21.02.06, 18:30
      Z tego co się orientuję, powinnać włączyć do swojego programu ćwiczeń ćwiczenia
      aerobowe, które pomogą spalić tłuszcz, z nałatwiejszych to najlepiej marsze
      normalne i interwałowe.
      • punkgirl Re: Ah ten brzuch :( 21.02.06, 20:20
        a najgorsza jest ta "oponka" dookoła brzucha;/blle:(
        • Gość: Aneta Re: Ah ten brzuch :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:01
          A łydek czasem grubych nie masz? To prawdziwe nieszczęście mieć grube łydki. ;-)
          • neti13 Re: Ah ten brzuch :( 21.02.06, 21:57
            Gość portalu: Aneta napisał(a):

> A łydek czasem grubych nie masz? To prawdziwe nieszczęście mieć grube
            łydki. ;-
            > )

No cio Ty nam nie powiesz ! Już te łydki mi bokami wyłażą :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka