djbg 01.03.06, 09:55 jak poradzić sobie z suchą, miejscami łuszcząca się skóra na buzi (czoło, policzki) i z wągrami na nosie i brodzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicia83 Re: sucha łuszcząca się skóra 23.03.06, 07:04 podciągam,mam ten sam problem.ostatnio na uczelni bylo stoisko garniera i zrobilam tam sobie test na rodzaj cery,no i wyszla mieszana,ale ta tlusta strefa czolo-nos-broda nie jest taka stricte tlusta bo sie luszczy,po kosmetykach do tradzikowej,tlustej nie najlepiej,a po innych kremach wiecej zaskórników.teraz reklamuja nowy krem l'oreal pure zone-expert czy cos takiego,ciekawe czy dziala??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: sucha łuszcząca się skóra IP: 212.244.242.* 23.03.06, 10:20 Mi pomogla Lipobaza i krem Phisiogel.Wyglądałam jak jasczurka, rezultaty po 2/3 dniach.Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: sucha łuszcząca się skóra IP: 80.48.109.* 23.03.06, 10:25 Mam to samo, dlatego często stosuję pilingi i maseczki dotleniające i kilkakrotnie w ciągu dnia smaruję twarz kremem nawilżającym, a ponieważ idzie wiosna będzie coraz lepiej, bo na taki stan skóry ma wpływ między innymi ogrzewanie w domach. Odpowiedz Link Zgłoś