Dodaj do ulubionych

Czy Diane ...?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 11:19
Przejrzalam warki w wyszukiwarce dotyczace diane 35.Ogolnie dziewczyny pisaly
pozytywnie, ze jest poprawa. Ale nurtuje mnie jedno? Jak ktos pisze , ze mial
mase krost i zaczal brac Diane 35 i i ze byla poprawa po 2-3 miesiacach to
pytam sie - czy te pryszcze sie wchlonely?Bo ta sama osoba pisala ,ze teraz
ma cere jak pupa niemowlaka. I naprawde nie bede miala zadnych sladow po tych
krostach? I druga sprawa- dzis ide do gina po recepte na ta Diane, a w lipcu
wyjezdzam do Egiptu, a slyszala, ze jak sie bierze tabletki anty to nie mozna
sie opalac. Czy wystarczy miec krem z wysokim filtrem?
Obserwuj wątek
    • myszz Re: Czy Diane ...? 02.03.06, 11:27
      moja koleżanka miała ,asakre na twarzy i po paru miesiącach to wszystko się złagodziło ale dalej nie ma "pupy niemowlaka" minęło parę lat, nic jej się nie robi na buzi ale mw ją trochę zniszczoną
      • Gość: Pomidorekk Re: Czy Diane ...? IP: *.acn.waw.pl 02.03.06, 11:37
        tabletki anty mogą wywołać zmiany skórne przy opalaniu, ale nie muszą. wszystko
        zalezy od organizmu i skóry. u mnie nie wywyołały- biorę od 6 lat Cilest i do
        tej pory sie opalałam i było wszystko ok. Lepiej jednak dmuchac na zimne.
        • dunia24 Re: Czy Diane ...? 02.03.06, 12:07
          Ja boirę Diane od ok roku.Miałam problemy z twarza dosc konkretne wywołane przez
          chorobę hormonalną,diana pomogła po ok 2 miesiącach,nic nie wyskakuje ale to nie
          ma nic wspólnego ze śladami po krostach trądziku itp co ma diana to
          blizn,przebarwien,zostaną oczywiście po wcześniejszych,mi poradziły kwasy i jest
          super.A do opalania diana nic nie ma,można śmiało sie opalac.Pozdrawiam
          • Gość: Pomidorekk Re: Czy Diane ...? IP: *.acn.waw.pl 02.03.06, 12:22
            tabletki hormonalne MOGĄ wywołać nieporządane stany skórne, więc nalezy byc
            tego świadomym.Niektórych osób to nie dotyczy ale jakiś odsetek dziewczyn jest
            na to podatny.
            • Gość: anka Re: Czy Diane ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 12:42
              dzieki za odpowiedz. mi juz kosmetyczka mowila, ze mam dac sobie spokoj z
              Dianei pomoga tylko kwasy. ale problem w tym , ze pryszcze wychodza mi dalej.
              tak wiec najpierw diane a potem kwasy na blizny.Dunia a ile wystarczylo Ci tych
              zabiegow kwasami na blizny?
              • Gość: anka Re: Czy Diane ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 12:45
                u mnie ta Diana bedzie ostatecznoscia, bo stosowalam juz Zineryt,Differin,
                Brevoxyl, Benzacne, Acne Derm, Skinoren, Effaclar K i cala serie Lysanel Active
              • dunia24 Re: Czy Diane ...? 02.03.06, 12:48
                Wiesz to kwestia indywidualna,sama musisz ocenic stan swojejtwarzy ile masz tych
                przebarwien,jesli sporo to napewno 1 tubka tego nie zlikwiduje.Ja używam
                pierwszej już ok 3 tyg może trochę mniej i widze ogromną poprawe.Myśle że
                jeszcze jedna i z powodzeniem będzie idealna cera.Potem to już tylko
                systematycznie dla efektu będę podtrzymywac stosowanie np.1-2 w tygodniu bo one
                również świetnie oczyszczają pory i je zamykają jeżeli ktos ma rozszerzone.
                • Gość: kasia Re: Czy Diane ...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 12:53
                  brałam diane 35 i nic mi nie pomogło na trądzik, ani nic nie zaszkodziło,
                  wkurzona byłam strasznie, bo myślałam,że coś to branie mi da, tylko bolały mnie
                  piersi strasznie i odechciało mi się seksu w ogóle:)( ale może to wina mojego
                  partnera, hihi). w kazdym razie u mnie ani w jeną ani w druga stronę:)
                • dunia24 Re: Czy Diane ...? 02.03.06, 12:53
                  A co do diany to mi ja przepisano ze względu na moją chorobę i chyba będę
                  musiała już zażywac ją latami.Przynajmniej nie mam problemów z wypryskami no
                  sporadycznie przed okresem kiedy hormony szaleją zawsze jakaś musi sie pojawic
                  ale to normalne a poza tym reguluje też tłustą cere i twarz się nie zanieczyszcza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka