Dodaj do ulubionych

teatralne rzęsy

IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.03.06, 17:35
jaki tusz (w rozsądnej cenie czyli nie za drogi)daje taki efekt,bez sklejania
i obciazania rzes
Obserwuj wątek
    • Gość: dina Re: teatralne rzęsy IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.03.06, 18:12
      czy tusz xxl maybelline jest dobry?? chodzi mi czy biała warstwa skleja rzesy i
      czy czarna dobrze pokrywa biała??
      • miss_cookie Re: teatralne rzęsy 04.03.06, 21:10
        nie polecam tego tuszu. byłam bardzo rozczarowana. zresztą,nie lubie
        dwustopniowych. czarny jest straszny. kiepsko pokrywa i nie daje zadnego efektu.
        odradzam:))
    • Gość: anka Re: teatralne rzęsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 18:22
      Dobre pytanie... A może Bourjois Volume Glamour???
    • Gość: Sceptyczna Re: teatralne rzęsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 21:19
      Dobre efekty daje BUILD-UP VOLUME MASCARA IsaDory, stary,sprawdzony i naprawdę
      dobry 2000 Calorie Max Factora, niezły był też SKY HIGH CURVES Maybelline
      (dosyć szykbo wysycha,ale jest b.tani,wiec co tam),Flexentils Lancome też fajny
      i daje podobny efekt jak SKY HIGH CURVES Maybelline, tylko że za jego cenę
      można kupić 5 Maybellinów,a wystarcza podobnie, tj. ok. 2,5 - 3 miesiąca.
      To by było na tyle.Moja koleżanka była dosyć długo jednemu z tuszy Bourjous,
      ale takiemu troche starszemu i nie wiem czy go jeszcze produkują.Bo te nowe,to
      takie nie za bardzo...
      • Gość: malaga1234 Lash Architect IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 05.03.06, 12:29
        Lash Architect L,Oreala daje właśnie teatralny efekt.Ale trzeba mieć raczej
        gęste rzęsy.
    • tristessa Re: teatralne rzęsy 06.03.06, 10:34
      też uwielbiam efekt takich rzęs
      bardzo dobrze mi sie sprawdził XXL maybelline - rzęsy po 1 pomalowaniu naprawdę
      są widoczne. Moja rada: po pomalowaniu rzęs białą bazą zaraz malować je czarną,
      bo jak biała podeschnie to kaplica - strasznie trudno jest wtedy rzęsy umalować
      (ta sama zasada dotyczy też pokrywania rzęs drugą warstwą). Jest to chyba 1 z
      najfajniejszych tuszy jakie miałam jeśli chodzi o efekt. Zrezygnowałam z niego
      tylko dlatego,że trzeba mieć trochę więcej czasu by pomalować tusz 2 warstwami
      niż 1, a rano mi tego czasu cholernie brakuje.
      Teraz mam Bourjois Volume Glamour - efekt porównywalny jeśli chodzi o rzęsy :)
      tylko z kieszenią gorzej ;) Poza tym po tylu pochwałach na wizażu spodziewałam
      sie że będzie o nibo lepszy od maybelline'a a tu różnica prawieże żadna.
      Jego "wada" to to że zamiast pogrubiać rzęsy on je przede wszystkim
      wydłuża... :/ ale i tak ładnie to wygląda :)))
      • juinka Re: teatralne rzęsy 06.03.06, 12:45
        pieknie rzesy wygladaja po max factor 2000kalorii, ale warunek wydaje i sie byc
        jeden, trzeba miec swoje troche dlugie rzesy, lasch architec loreala tez jest
        swietny, ostatnio wyszedl na rynek nowy tusz z max factora z taka swietna
        gumowa szczoteczka, Masterpiece sie nazywa ale efekt pomalowania jest zarabisty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka