Gość: dina IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.03.06, 17:35 jaki tusz (w rozsądnej cenie czyli nie za drogi)daje taki efekt,bez sklejania i obciazania rzes Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dina Re: teatralne rzęsy IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.03.06, 18:12 czy tusz xxl maybelline jest dobry?? chodzi mi czy biała warstwa skleja rzesy i czy czarna dobrze pokrywa biała?? Odpowiedz Link Zgłoś
miss_cookie Re: teatralne rzęsy 04.03.06, 21:10 nie polecam tego tuszu. byłam bardzo rozczarowana. zresztą,nie lubie dwustopniowych. czarny jest straszny. kiepsko pokrywa i nie daje zadnego efektu. odradzam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: teatralne rzęsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 18:22 Dobre pytanie... A może Bourjois Volume Glamour??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyczna Re: teatralne rzęsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 21:19 Dobre efekty daje BUILD-UP VOLUME MASCARA IsaDory, stary,sprawdzony i naprawdę dobry 2000 Calorie Max Factora, niezły był też SKY HIGH CURVES Maybelline (dosyć szykbo wysycha,ale jest b.tani,wiec co tam),Flexentils Lancome też fajny i daje podobny efekt jak SKY HIGH CURVES Maybelline, tylko że za jego cenę można kupić 5 Maybellinów,a wystarcza podobnie, tj. ok. 2,5 - 3 miesiąca. To by było na tyle.Moja koleżanka była dosyć długo jednemu z tuszy Bourjous, ale takiemu troche starszemu i nie wiem czy go jeszcze produkują.Bo te nowe,to takie nie za bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaga1234 Lash Architect IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 05.03.06, 12:29 Lash Architect L,Oreala daje właśnie teatralny efekt.Ale trzeba mieć raczej gęste rzęsy. Odpowiedz Link Zgłoś
tristessa Re: teatralne rzęsy 06.03.06, 10:34 też uwielbiam efekt takich rzęs bardzo dobrze mi sie sprawdził XXL maybelline - rzęsy po 1 pomalowaniu naprawdę są widoczne. Moja rada: po pomalowaniu rzęs białą bazą zaraz malować je czarną, bo jak biała podeschnie to kaplica - strasznie trudno jest wtedy rzęsy umalować (ta sama zasada dotyczy też pokrywania rzęs drugą warstwą). Jest to chyba 1 z najfajniejszych tuszy jakie miałam jeśli chodzi o efekt. Zrezygnowałam z niego tylko dlatego,że trzeba mieć trochę więcej czasu by pomalować tusz 2 warstwami niż 1, a rano mi tego czasu cholernie brakuje. Teraz mam Bourjois Volume Glamour - efekt porównywalny jeśli chodzi o rzęsy :) tylko z kieszenią gorzej ;) Poza tym po tylu pochwałach na wizażu spodziewałam sie że będzie o nibo lepszy od maybelline'a a tu różnica prawieże żadna. Jego "wada" to to że zamiast pogrubiać rzęsy on je przede wszystkim wydłuża... :/ ale i tak ładnie to wygląda :))) Odpowiedz Link Zgłoś
juinka Re: teatralne rzęsy 06.03.06, 12:45 pieknie rzesy wygladaja po max factor 2000kalorii, ale warunek wydaje i sie byc jeden, trzeba miec swoje troche dlugie rzesy, lasch architec loreala tez jest swietny, ostatnio wyszedl na rynek nowy tusz z max factora z taka swietna gumowa szczoteczka, Masterpiece sie nazywa ale efekt pomalowania jest zarabisty Odpowiedz Link Zgłoś