Gość: vinia IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.03.06, 11:07 chcialabym miec ladne niebieskie oczy,zastanawiam sie nad soczewkami kolorowymi ale nie wiem czy to dobry pomysl..na ja dlugo starczaja,ile kosztuja,czy dobry efekt..ktos uzywal?? poradzcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bundle Re: soczewki kolorowe 07.03.06, 15:05 Widziałam takie na 2 tygodnie,ale nie wiem ile kosztowały.Chyba Johnsons(czy jak to się tam pisze).Słyszałam też że można zamówić gdzieś takie "na zawsze" czyle,ze się nie zużywają.Widziałam coś takiego na allegro za ok.220zł,ale te były ze wzorkami różnymi.Poszukaj na allegro,cos napewno będzie.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosia Re: soczewki kolorowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 22:02 zrob tak idz do duzego salonu optycznego i popros o testery interesujacych Cie kolorow wybierz ten ktory Ci sie najbardziej podoba i poszukaj gdzie możesz kupic najtaniej zajzyj na 2soczewki.pl/ maja chyba najtaniej miesieczne Freshlooki o soczewkach "na zawsze" zapomnij komfort noszenia jest zaden pozdrawiam Tosia Odpowiedz Link Zgłoś