Dodaj do ulubionych

seria ROSARIUM DERMIKI - polecacie?????

IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 03.12.02, 14:50
Dziewczyny,
chcialabym kupic na prezent kremik z serii Rosarium dla mamy ktora ma cere
sucha i wrazliwa. Polecacie???
Obserwuj wątek
    • Gość: Monczus Re: seria ROSARIUM DERMIKI - polecacie????? IP: 209.21.106.* 03.12.02, 15:55
      Kremow nie stosowalam, ale za to krem-maske pod oczy (jesli po tym da sie
      ocenic cala serie). Niesamowicie wydajny (uzywany co noc, dosc obficie starczyl
      na 4 miesiace), cudownie pachnie, nie podraznia, ladnie nawilza. W dodatku
      bardzo pomyslowo zapakowany - na prezent w sam raz.

A mnie rowniez interesuja kremy Dermiki, ale jakos na forum ani na wizazu nie
      ma opinii na ich temat...
    • Gość: Andulka Re: seria ROSARIUM DERMIKI - polecacie????? IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.18.* 03.12.02, 16:00
      Bardzo ciężkie kremy, gęste, nie wchłaniały mi się. A po kremie do oczu, gały
      chciały mi natychmiast wypłynąć. Szczypały, otwarte zachodziły mgłą jakbym
      miała -10 dioptrii a zamknięte strasznie łzawiły. Zmyłam to paskudztwo po kilku
      minutach. Ale ja w ogóle kiepsko reaguję na większość kremów pod oczy. Poza tym
      nie sugeruj się, że komuś dany krem służy bo każda skóra jest inna. Nigdy np.
      nie pasował mi żaden krem, który polecały mi koleżanki bo im pasował. Sama
      muszę szukać a mało który mnie nie szczypie, nawet większość bezzazapachowych i
      hypoalergicznych jest dla mnie do niczego.
    • ladyblue Re: seria ROSARIUM DERMIKI - polecacie????? 03.12.02, 16:19
      bardzo fajna seria, 2 minusy - brak kremu pod oczy normalnego (jest tylko krem-
      maska ale to tylko chyba na noc się nadaje), i szklane opakowania wszystkich
      produktów włącznie z tonikiem (ale dodaja do kremów szklane szpatułki żeby sie
      nie babrać). poza tym ładnie pachnie, delikatna, dobrze sie wchłania, nawilża,
      cudów nie czyni, ale generalnie miła rzecz. mojej mamie się podoba, a hja tez
      uzywałam (jak miałam alergie na własne kremy i nic mi nie było :)
    • Gość: ania Re: seria ROSARIUM DERMIKI - polecacie????? IP: 217.98.124.* 04.12.02, 08:45
      Hej Monia!!!....ja też z tej serii znam tylko krem-maske pod oczy.Ale jeżeli
      chcesz fajny prezent dla Mamy to GORĄCO POLECAM RE-LIPID DAXA, miom zdanie jest
      rewelacyjny,co prawda nie znam całej serii ale maseczka w postaci kapsułek (2
      fazy), właśnie kończę i uważam ,że dzięki niej moja skóra,doszła do siebie po
      słonecznych szaleństwach.Szczegóły na wizażu w NOWOSciach papa
    • Gość: leeloo2002 Re: seria ROSARIUM DERMIKI - polecacie????? IP: *.e-point.pl 04.12.02, 11:27
      rewelacyjny jest tonik - esencja wody rozanej
      bardzo sobie rowniez chwale krem pod oczy. Faktycznie jest na noc, ale sie
      dobrze wchlania i przy suchej skorze pod oczami czasami stosuje go na dzien,
      chociaz trzeba odczekac z 1/2 h.
      Moim zdaniem jest porownywalny jakosciowo z kosmetykami selektywnymi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka