Dodaj do ulubionych

Z brunetki blondynka?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 08:27
Od pewnego czasu zbieram na dobrego fryzjera:) Decyzja jest smiała i
przemyślana. Mam ciemnobrązowe, niefarbowane włosy, ciemnoniebieskie oczy i
jasną, chłodną karnację. Chciałam zapytać o zdanie doświadczone brunetki,
które stały się blondynkami. W jakim odcieniu może mi by do twarzy? Czym
pielęgnujecie włosy? Liczę na rady:)Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • wszczeliniesnu Re: Z brunetki blondynka? 13.03.06, 08:37
      No właśnie, ja też planuję "wielką zmianę". Może są tu jakieś wizażystki,
      fryzjerki:)?
      • Gość: . Re: Z brunetki blondynka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 11:11
        są. i doradzą wam-nie widząc was. tak...na słowo. jezu.....
        • Gość: ajka Re: Z brunetki blondynka? IP: *.chello.pl 13.03.06, 11:45
          Ja jestem naturalną brunetką a przez 2 lata rozjaśniałam włosy na blond. Bardzo
          fajnie wyglądałam ale zrezygnowałam z rozjaśniania. Włosy po 2 latach miałam
          strasznie zniszczone mimi,że używałam przez cały ten okres najlepszych
          kosmetyków (kerastase,loreal,alfaparf,lanza). Także nie polecam rozjaśniać.
          Pozdrawiam
        • Gość: kakadu Re: Z brunetki blondynka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 12:33
          Do Pani podpisującej się kropką- tak, mozna doradzić odcień blondu znając
          karnację i kolor oczu. Żegnamy Panią.
    • Gość: nosek Re: Z brunetki blondynka? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.03.06, 11:53
      Przy takim typie urody odradzam blond w ogóle. Będzie ci ciężko utrzymać ładny
      chłodny odcień blondu.
    • Gość: justyna Re: Z brunetki blondynka? IP: *.bb.online.no 13.03.06, 12:22
      Zdecydowanie odradzam.Tez jestem brunetka z jasnym, zimnym odcieniem skory i o
      niebieskich oczach. Pare lat temu przeszlam taka metamorfoze i efekt byl nie
      ciekawy. Wygladalam bardzo przecietnie w kierunku nie korzystnie. Twarz zlewala
      sie z wlosamy w jedna calosc. Stracilam caly swoj ukrok, a na prawde jest cos
      ciekawego w kontascie pomiedzy jasna skora a ciemnymi wlosami i niebieskimi
      oczami cos co przyciaga wzrok i wyroznia.Probowalam sie ratowac uzywajca
      ciemniejszego podklady i chodzac na solarium. Kiedy pojawily sie pierwszy
      odrost, ktore przy jasnych wlosach wygladaly koszmarnie(odrosty byly czarne jak
      smola), wrocilam do brazu i nie moglam sie nadziwic jaka to jestem ladna : )
      No, ale oczywiscie to wcale nie znaczy ze tobie blond nie bedzie pasowal.
      Musisz sprobowac, powodzenia : )
    • Gość: up Re: Z brunetki blondynka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 13:41
      up
      • Gość: Ulik Re: Z brunetki blondynka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 14:25
        napewno - odrosty to duza przeszkoda,jesli chcesz miec blond,bedac brunetka -
        jak tylko pojawia sie odrosty trzeba bedzie znow rozjasniac co : kosztuje i
        niszczy wlosy.

proponuje Ci inne wyjscie :

rób co jakiś czas pasemka jasniejsze na wlosach,
        bedzie ładny efekt, rozświetlony,rozjasniony ale nie sztuczny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka