aeon.flux 15.03.06, 14:55 nie zostawiające na bluzkach białych śladow. Jakie polecacie? Ja jeszcze na taki nie trafiłam :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ka Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi IP: *.gdynia.mm.pl 15.03.06, 15:12 Lady Speed Stick, ale tylko taki w formie przezroczystego żelu (nie pomylić ze sztyftem) Odpowiedz Link Zgłoś
hera.dnw Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 15.03.06, 15:23 ja mam ten nowy nivea i jestem bardzo zadowolona ;) taki w kulce w szklanym opakowaniu. polecam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polla4 Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 15:30 Malizia - jest baaaaardo ale to bardzo gęsty, będę go chyba "męczyć" jeszcze dwa miesiące (no i nie ma żadnych śladów na bluzce) Green tea - ekstra, nie kłóci się z perfumami jak Lady Speed Sticki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 15:41 nowa Nivea Pure Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 15.03.06, 15:52 Ja też jeszcze nie trafiłam na taki :/ Zawsze się wypaprzę na czarnej bluzce, choćbym nie wiem jak uważała. Wypróbowałam te różne Speed Sticki, Herbiny, Secrety i Avony i wszystko się maże. Teraz mam Eva lniany w kulce, śladów nie zostawia, ale też nie ma dużej "mocy" antyperspiracyjnej. Na lato będzie za słaby. W łazience stoi i czeka na wypróbowanie Isana (marka własna Rossman) kupiona za jakieś grosze. Gdzie można dostać tę Malizię? Lubię zapach zielonej herbaty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polla4 Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:15 Dostaniesz ją w Rossmanie za ok. 10 zł. Naprawdę polecam, pieknie pachnie, sladów nie zostawia i jest mega wydajna Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 15.03.06, 19:51 a ma alkohol? parę razy się do niej przymierzałam, też bardzo podoba mi się zapach, ale nie pamiętam, co z alkoholem... a jeśli ma, to czy używasz jej bezpośrednio po depilacji? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polla4 Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 21:20 Jest w składzie alkohol, czyli odpada stosowanie zaraz po depilacji...Dla mnie nie ma z tym problemu - depiluję się wieczorem a używam ją rano i potem w razie potrzeby w ciągu dnia Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 16.03.06, 12:58 Malizia w Rossmanie? Ha, czyli znowu muszę się tam wybrać :) Może tym razem zdołam trafić do tego na Brackiej (w W-wie, żeby nie było, że innych miast nie ma na świecie) i do Natury w podziemiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:21 Super deo jest the best. Wystarcza na rok. W aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 15.03.06, 16:25 Nivea Pure w kulce Rexona Crystal w kulce Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 15.03.06, 19:02 Nivea w kulce, wersja bezzapachowa sensitive. Zero śladów, ale nie chroni przed poceniem jakoś spektakularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 15.03.06, 19:32 rexona crystal w kulce lady speed stick w zelu key secret ( W KREMIE ) - z tym, ze zalezy ile sie go wyciagnie na wierzch, trzeba tylki jedno "stukniecie" no i koniecznie trzeba troche odczekac zanim sie ubierzesz - musi sie on nieco wetrzec w skore... w kazdym badz razie z powodzeniem uzywam i nosze czarne bluzki i bialych sladow nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa23 Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 15.03.06, 19:38 A dove? Macie doswiadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
heather4 Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 15.03.06, 23:41 dziewczyny, nie wiem jak długo stosowałyście te dezodoranty, być może bardzo krótko, (albo prawie wcale się nie pocicie) bo z moich doświadczeń wynika, że owszem, zostawiają ślady, zaledwie odrobinkę później niż inne...już mnie nie zwabią reklamy pt: brak śladów, to pic na wodę. Jedyne rozwiązanie to dezodorant apteczny, np antidral, który po prostu sprawia, że pot się nie pojawia w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 15.03.06, 23:42 nie ma takich nie zostawiajacych sladow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polla4 Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:01 Po Malizii nie zauważyłam u siebie na bluzce jakichs dramatycznych plam, jest w miarę suchutko i pachnąco. :) - to antyp. w kremie zostawiają białe plamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polla4 Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:07 - po stresującym dniu na pewno cos zostanie, ale nie są to białe ślady jakie miałam po Lady Speed Stecku, ewent. mała wilgoć.W każdym bądz razie ciuchów mi nie plami jak Lady speed stick. Trzeba też wziąć poprawkę na to, ze dezodoranty chronią słabiej niz antypersp. (ale podobno sa zdrowsze dla ciała...) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 16.03.06, 00:21 Dove niestety zostawia ślady (ten w sztyfcie w każdym razie) Odpowiedz Link Zgłoś
zoe28 Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 16.03.06, 00:23 Ja takiego nie znalazłam, ale najbliższy ideału, jak dla mnie, jest Adidas Fresh w kulce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinascotties a ja taki znalazlam IP: *.chello.pl 16.03.06, 00:28 kupuję go w Niemczech - to Hidro Fugal - nie wiem, czy mozna go u nas dostac - jest dostepny w kilku wersjach i naprawde nie brudzi: www.hidrofugal.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
zoe28 Re: a ja taki znalazlam 16.03.06, 00:35 ooo, to ja muszę dać cynk pani z drogerii, która sprowadza różne mazidła, proszki, płyny i balsamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
zoe28 Re: a ja taki znalazlam 16.03.06, 00:38 Z Niemiec sprowadza, zapomniałam dodać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinascotties :)) IP: *.chello.pl 16.03.06, 00:57 hidro fugal jest dostępny w każdej drogerii- ja kupuję w Schleckersie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polla4 Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:29 Niebieski jest swietny z tych Adidasów Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 19.03.06, 15:22 Dove "niebrudzacy" mial dla mnie jedna wade, ale za to spora - spowodowal wsciekle swedzenie... Wrocilam grzecznie do Rexony Crystal. Nivea Pure tez moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
female01 Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 16.03.06, 00:29 ziaja tin tin w kulce jest absolutnie najlepszy a 60 ml (nie 50 jak reszta...) kosztuje ok 5-6 zł Odpowiedz Link Zgłoś
aeon.flux Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 17.03.06, 00:19 Dzieki za wszystkie odpowiedzi.Moja koleżanka rownież poleca Adidas, więc pewnie na niego się zdecyduje. Nie odpowiada mi zapełnie zapach Nivea , więc dla mnie odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi IP: 62.40.80.* 17.03.06, 07:55 W aptece "Antypersp R" firmy Dermedic za około 20,- zł. Odpowiedz Link Zgłoś
avarja Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 19.03.06, 15:28 Ja używam Fa w kulce i nigdy mi sladu nie zostawił. Njalepszy był mandarynkowy przezroczystopomarańczowy, przywieziony z Niemiec. Niestety w Polsce go nie ma i nie było. W kazdym razie nie napotkałam. A tak cudownie pachniał... Odpowiedz Link Zgłoś
gata81 Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 19.03.06, 16:59 Ja używam adidasa w kulce. Nie zauważyłam żeby zostawiał jakieś ślady. Odpowiedz Link Zgłoś