Dodaj do ulubionych

dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawiajace

15.03.06, 14:55
nie zostawiające na bluzkach białych śladow. Jakie polecacie? Ja jeszcze na
taki nie trafiłam :(
Obserwuj wątek
    • Gość: ka Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi IP: *.gdynia.mm.pl 15.03.06, 15:12
      Lady Speed Stick, ale tylko taki w formie przezroczystego żelu (nie pomylić ze
      sztyftem)
      • hera.dnw Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 15.03.06, 15:23
        ja mam ten nowy nivea i jestem bardzo zadowolona ;) taki w kulce w szklanym
        opakowaniu. polecam i pozdrawiam.
        • Gość: polla4 Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 15:30
          Malizia - jest baaaaardo ale to bardzo gęsty, będę go chyba "męczyć" jeszcze dwa
          miesiące (no i nie ma żadnych śladów na bluzce) Green tea - ekstra, nie kłóci
          się z perfumami jak Lady Speed Sticki
    • Gość: anka Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 15:41
      nowa Nivea Pure
    • nessie-jp Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 15.03.06, 15:52
      Ja też jeszcze nie trafiłam na taki :/ Zawsze się wypaprzę na czarnej bluzce,
      choćbym nie wiem jak uważała. Wypróbowałam te różne Speed Sticki, Herbiny,
      Secrety i Avony i wszystko się maże.

Teraz mam Eva lniany w kulce, śladów nie zostawia, ale też nie ma dużej "mocy"
      antyperspiracyjnej. Na lato będzie za słaby.

W łazience stoi i czeka na wypróbowanie Isana (marka własna Rossman) kupiona za
      jakieś grosze.

Gdzie można dostać tę Malizię? Lubię zapach zielonej herbaty...
      • Gość: polla4 Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:15
        Dostaniesz ją w Rossmanie za ok. 10 zł. Naprawdę polecam, pieknie pachnie,
        sladów nie zostawia i jest mega wydajna
        • bzzzk Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 15.03.06, 19:51
          a ma alkohol? parę razy się do niej przymierzałam, też bardzo podoba mi się
          zapach, ale nie pamiętam, co z alkoholem... a jeśli ma, to czy używasz jej
          bezpośrednio po depilacji?

pzdr
          • Gość: polla4 Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 21:20
            Jest w składzie alkohol, czyli odpada stosowanie zaraz po depilacji...Dla mnie
            nie ma z tym problemu - depiluję się wieczorem a używam ją rano i potem w razie
            potrzeby w ciągu dnia
            • nessie-jp Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 16.03.06, 12:58
              Malizia w Rossmanie? Ha, czyli znowu muszę się tam wybrać :) Może tym razem
              zdołam trafić do tego na Brackiej (w W-wie, żeby nie było, że innych miast nie
              ma na świecie) i do Natury w podziemiach.
    • Gość: Ewa Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:21
      Super deo jest the best. Wystarcza na rok. W aptece.
    • jade.fox Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 15.03.06, 16:25
      Nivea Pure w kulce
      Rexona Crystal w kulce
    • mag-ia Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 15.03.06, 19:02
      Nivea w kulce, wersja bezzapachowa sensitive. Zero śladów, ale nie chroni przed
      poceniem jakoś spektakularnie.
    • swinka_morska Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 15.03.06, 19:32
      rexona crystal w kulce
      lady speed stick w zelu
      key secret ( W KREMIE ) - z tym, ze zalezy ile sie go wyciagnie na wierzch,
      trzeba tylki jedno "stukniecie" no i koniecznie trzeba troche odczekac zanim
      sie ubierzesz - musi sie on nieco wetrzec w skore... w kazdym badz razie z
      powodzeniem uzywam i nosze czarne bluzki i bialych sladow nie mam
      • Gość: Ewa23 Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 15.03.06, 19:38
        A dove? Macie doswiadczenie?
        • heather4 Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 15.03.06, 23:41
          dziewczyny, nie wiem jak długo stosowałyście te dezodoranty, być może bardzo
          krótko, (albo prawie wcale się nie pocicie) bo z moich doświadczeń wynika, że
          owszem, zostawiają ślady, zaledwie odrobinkę później niż inne...już mnie nie
          zwabią reklamy pt: brak śladów, to pic na wodę. Jedyne rozwiązanie to
          dezodorant apteczny, np antidral, który po prostu sprawia, że pot się nie
          pojawia w ogóle.
          • magdaksp Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 15.03.06, 23:42
            nie ma takich nie zostawiajacych sladow
            • Gość: polla4 Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:01
              Po Malizii nie zauważyłam u siebie na bluzce jakichs dramatycznych plam, jest w
              miarę suchutko i pachnąco. :) - to antyp. w kremie zostawiają białe plamy
              • Gość: polla4 Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:07
                - po stresującym dniu na pewno cos zostanie, ale nie są to białe ślady jakie
                miałam po Lady Speed Stecku, ewent. mała wilgoć.W każdym bądz razie ciuchów mi
                nie plami jak Lady speed stick. Trzeba też wziąć poprawkę na to, ze dezodoranty
                chronią słabiej niz antypersp. (ale podobno sa zdrowsze dla ciała...)
        • nessie-jp Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 16.03.06, 00:21
          Dove niestety zostawia ślady (ten w sztyfcie w każdym razie)
          • zoe28 Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 16.03.06, 00:23
            Ja takiego nie znalazłam, ale najbliższy ideału, jak dla mnie, jest Adidas Fresh
            w kulce.
            • Gość: carolinascotties a ja taki znalazlam IP: *.chello.pl 16.03.06, 00:28
              kupuję go w Niemczech - to Hidro Fugal - nie wiem, czy mozna go u nas dostac -
              jest dostepny w kilku wersjach i naprawde nie brudzi:
              www.hidrofugal.de/
              • zoe28 Re: a ja taki znalazlam 16.03.06, 00:35
                ooo, to ja muszę dać cynk pani z drogerii, która sprowadza różne mazidła,
                proszki, płyny i balsamy :)
                • zoe28 Re: a ja taki znalazlam 16.03.06, 00:38
                  Z Niemiec sprowadza, zapomniałam dodać :)
                  • Gość: carolinascotties :)) IP: *.chello.pl 16.03.06, 00:57
                    hidro fugal jest dostępny w każdej drogerii- ja kupuję w Schleckersie
                    • zoe28 Re: :)) 16.03.06, 01:07
                      Zapisałam :) dzięki Caroline !
                      • Gość: carolinascotties nie ma za co:) IP: *.chello.pl 16.03.06, 01:15
            • Gość: polla4 Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:29
              Niebieski jest swietny z tych Adidasów
        • keepersmaid Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 19.03.06, 15:22
          Dove "niebrudzacy" mial dla mnie jedna wade, ale za to spora - spowodowal
          wsciekle swedzenie...
          Wrocilam grzecznie do Rexony Crystal. Nivea Pure tez moze byc.
    • female01 Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 16.03.06, 00:29
      ziaja tin tin w kulce jest absolutnie najlepszy a 60 ml (nie 50 jak reszta...) kosztuje ok 5-6 zł
    • aeon.flux Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 17.03.06, 00:19
      Dzieki za wszystkie odpowiedzi.Moja koleżanka rownież poleca Adidas, więc
      pewnie na niego się zdecyduje. Nie odpowiada mi zapełnie zapach Nivea , więc
      dla mnie odpada.
    • Gość: luca3105 Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi IP: 62.40.80.* 17.03.06, 07:55
      W aptece "Antypersp R" firmy Dermedic za około 20,- zł.
    • avarja Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 19.03.06, 15:28
      Ja używam Fa w kulce i nigdy mi sladu nie zostawił. Njalepszy był mandarynkowy
      przezroczystopomarańczowy, przywieziony z Niemiec. Niestety w Polsce go nie ma i
      nie było. W kazdym razie nie napotkałam. A tak cudownie pachniał...
    • gata81 Re: dezodoranty w sztyfcie lub kulce nie zostawi 19.03.06, 16:59
      Ja używam adidasa w kulce. Nie zauważyłam żeby zostawiał jakieś ślady.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka