Gość: ania IP: 212.244.242.* 29.03.06, 14:03 Wiecie coś??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Lipicure i Lipostrech - Vichy IP: 213.241.34.* 29.03.06, 18:52 coś? lipocure- "serum" na zaawansowany cellulit- 14-dniowa kuracja. lipostretch- krem poprawiajacy jędrność np. po wahaniach wagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo25 Re: Lipicure i Lipostrech - Vichy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.03.06, 20:56 lipocure serum zwalczajace skórke pomaranczowa w 14 dnni bez masazu - podobno super konsystencja od razu sie wchlania i napina stosuje sie tylko przez 14 dni to nowosc vichy na cellulit, nie znam z autopsji bo nie uzywalam lipostretch - na zwiotczala, rozciagnieta skore, jesli ktos wiele razy tyje i chudnie, raczej dla starszych (?? tak mi sie wydaje) moznna stosowac na cale cialo jest jeszcze moj ukochany lIPOSYNE - który swietenie drenuje i wyszczupla a przy okazji usuwa tez cellulit stosuje go od 2 lat i nie zamiennie na zaden inny niestety nie ma strony www na te nowosc lipocure :( pzdr elo25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Lipicure i Lipostrech - Vichy IP: 212.244.242.* 30.03.06, 11:58 Przepraszam, "wylatywałam" już z pracy i w pospiechu założyłam temat ;o) ..oczywiście chodzi mi o opinie dziewczyn,które już stosowały L lub L , i moga powiedzieć coś wiecęj niż na opakowaniu....dzięki!! Odpowiedz Link Zgłoś