Dodaj do ulubionych

Nowa seria AA-Aqua Zen

13.12.02, 16:05
W styczniowej Pani jest reklama tej nowej serii,ale na stronie internetowej
jeszcze nie ma żadnej informacji.Czy któraś z Was widziała już te kosmetyki?
Ile mniej więcej kosztują?Dla jakiej są skóry?A może któraś już używała?
Obserwuj wątek
    • damona Re: Nowa seria AA-Aqua Zen 13.12.02, 16:13
      wlasnie dzisiaj wklepalam w siebie probke kremu nawilzajaco-odstresowujacego z
      tej serii. ladnie pachnie, ladnie sie wchlonal. i chyba tyle mozna napisac po
      jednorazowym uzyciu.
    • martaa2 Re: Nowa seria AA-Aqua Zen 13.12.02, 16:19
      Dzięki Damonko,a ile mniej więcej kosztują?
      • damona Re: Nowa seria AA-Aqua Zen 13.12.02, 16:32
        tego niestety nie wiem. Ale podejrzewam, ze ok. 25-30 zl, tak jak pozostale
        kremy AA (te o bogatszym skladzie).
        Spojrzalam jeszcze do ulotki. Ten krem na dzien ma SPF 6.
        Za to interesujaco wyglada maseczka aromaterapeutyczna z rozowymi algami,
        (oprocz alg ma kompozycje naturalnych olejkow aromater. dzialajacych kojaco).
        I krem do ciala w sloiku, dzialajacy nawilzajaco i odzywczo.

Pytalas jeszcze dla jakiej skory sa te kosmetyki:
        W ulotce jest napisane, ze seria polecana jest do kazdego rodzaju skory, nawet
        wrazliwej i sklonnej do alergii.
        • anexxa Re: Nowa seria AA-Aqua Zen 13.12.02, 16:34
          krajst, krem do ciala w sloiku... ide kupic. uwielbiam te
          konsystencje rzeczy do ciala:)

xx.
          • kotmanka Re: Nowa seria AA-Aqua Zen 13.12.02, 23:26
            anexxa napisała:

> krajst, krem do ciala w sloiku... ide kupic. uwielbiam te
            > konsystencje rzeczy do ciala:)
            >
            > xx.

rozumiem cie doskonale. sloik to jest to (ostatnio szaleje z maselkiem do ciala
            orzechowym b sh)- pozdrowienia
            • anexxa Re: Nowa seria AA-Aqua Zen 13.12.02, 23:46
              no wiec wlasnie, body shop i tommy hilfiger na tapecie,
              mysle nad clinique, ale przydaloby sie cos polskiego -
              oceanic to dobra firma;)

xx.
              • damona Re: Nowa seria AA-Aqua Zen 15.12.02, 12:35
                jakby ktos juz sprobowal kremu do ciala w sloiku - to dajcie znac. Jestem
                ciekawa, czy jest dosc odzywczy, czy tylko ladnie pachnie i nawilza.

• anexxa Re: Nowa seria AA-Aqua Zen 15.12.02, 12:37
                  dzis albo jutro kupie, to powiem. oczywiscie, jesli
                  bedzie do dostania.

xx.

• damona Re: Nowa seria AA-Aqua Zen 15.12.02, 12:40
                    o, fajnie. Nie sadze, zeby mieli probki, a ja wole ciezsze balsamy (tak jak
                    Lipidiose2 - ktory chyba Ci nie pasil za bardzo z tego co pamietam?)

• anexxa Re: Nowa seria AA-Aqua Zen - konkrety 16.12.02, 14:17
                      no, dzis dostalam maila od przemilej pani z Oceanika i
                      wiem tyle:

W serii AquaZen sa : mleczko, tonik (non-alko), krem na
                      dzien (filtr spf 6), krem na noc, maseczka
                      aromaterapeutyczna i krem do ciala.
                      Kosmetyki maja dzialanie nawilzajace, regenerujace,
                      odstresowujace i odzywcze.
                      Ceny ksztaltuja sie od: okolo 26,00-40,00, krem do ciala
                      okolo 60,00.

jak dla mnie, bardzo fajnie sie to zapowiada. jak dostane
                      probki i przetestuje, dam znac, ale krem kupuje w ciemno.

damona - fakt, lipidiose 2 dla mnie bylo tragiczne, nie
                      chcialo mi sie rozsmarowac w ogole. ale buttery lubie, sa
                      bardzo ok (body shop i tommy).

xx.
                      • damona Re: Nowa seria AA-Aqua Zen - konkrety 16.12.02, 16:41
                        anexxa napisała:

>> Ceny ksztaltuja sie od: okolo 26,00-40,00, krem do ciala
                        > okolo 60,00.

kurcze, tani to ten krem nie jest. Ciekawe ile go jest w tym sloju?
                        Bo z obrazka ciezko sie zorientowac. A dzisiaj sie rozgladalam po miescie, i
                        nigdzie w sklepach nie widzialam tej serii.
                        >
                        > jak dla mnie, bardzo fajnie sie to zapowiada. jak dostane
                        > probki i przetestuje, dam znac, ale krem kupuje w ciemno.

To moze tez napisze do tej milej pani. Dla mnie krem nawilz - relax byl za
                        lekki. Wlasnie kupilam sobie Hydranorm LRP, i wiecej eksperymentowac z krememi
                        do twarzy nie bede.
                        >
                        > damona - fakt, lipidiose 2 dla mnie bylo tragiczne, nie
                        > chcialo mi sie rozsmarowac w ogole. ale buttery lubie, sa
                        > bardzo ok (body shop i tommy).
                        >
                        .... a mi wrecz odwrotnie. Byc moze masz skore w dobrej kondycji i balsam byl
                        dla Ciebie za bogaty. Mi sie wchlania blyskawicznie, i doprowadzil mi skore
                        przesuszona opalaniem do bardzo dobrej kondycji. I zapach nie jest nachalny,
                        dla mnie ideal. Buttery tez sa fajne - ale tylko fajne.
                        • coralin Re: Nowa seria AA-Aqua Zen - konkrety 16.12.02, 17:47
                          damona napisała:

> anexxa napisała:
                          >
                          >
                          > >> Ceny ksztaltuja sie od: okolo 26,00-40,00, krem do ciala
                          > > okolo 60,00.
                          >
                          > kurcze, tani to ten krem nie jest. Ciekawe ile go jest w tym sloju?

Też tak uważam. 60 zł za (zapewne) 200-250ml kremu do CIAŁA to dużo.Ja balsamów
                          do ciała używam sporo i już balsam L'Oreal za 35 zł wydał mi się drogawy tym
                          bardziej ,że Garnier też ma niezły balsam za 15 zł.Cóż nie pachnie tak
                          zniewalająco.Póki co rozpieszczam ciało owym Garnierem i kupionym za bezcen
                          balsamem Donny Karan Cashmere Mist(a szampon z tej serii to prawdziwe
                          cudo).Pachnie zniewalająco i świetnie nawilża.A tak w ogóle zauważyłam,że
                          Oceanic wprowadzając nowe produkty ma wysokie ceny kosmetyków do ciała
                          (np.balsam i peeling z serii Spa).Szampon pomidorowy Spa kosztuje 20-22 zl ,ale
                          warto!
                          • damona Re: Nowa seria AA-Aqua Zen - konkrety 16.12.02, 21:10

> damona napisała:

tani to ten krem nie jest. Ciekawe ile go jest w tym sloju?
                            >
                            ha, juz wiem. Tylko 200 ml, a cena 63PLN. Bylam w Empiku i tam jest ta seria
                            (chyba nie cala, glownie kremy). Nie kupilam:(((
                      • ewakam Re: Nowa seria AA-Aqua Zen - konkrety 17.12.02, 08:28
                        Czy dostałyście może jakieś próbki z firmy Oceanic? Ja napisałam na początku
                        listopada i dostałam mail'a od przemiłej pani z Oceanic'a, że mi wyślą próbki
                        i .... do dzisiaj nic. Dzisiaj ponownie napisałam i poprosiłam dodatkowo o coś
                        z AA Aqua Zen - zobaczę co teraz będzie.
                        • damona Re: Nowa seria AA-Aqua Zen - konkrety 17.12.02, 13:46
                          ewakam napisała:

> Czy dostałyście może jakieś próbki z firmy Oceanic? Ja napisałam na początku
                          > listopada i dostałam mail'a od przemiłej pani z Oceanic'a, że mi wyślą próbki
                          > i .... do dzisiaj nic. Dzisiaj ponownie napisałam i poprosiłam dodatkowo o
                          coś
                          > z AA Aqua Zen - zobaczę co teraz będzie.

Ja dostalam probki przy okazji zakupow w sephorze.
                          Mysle, ze bez zakupow tez by dali. W koncu to nie dior i nie musza sie sepic:)
    • Gość: ala_s Re: Nowa seria AA-Aqua Zen IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.02, 23:11
      Użyłam toniku i mleczka. Jestem bardzo zadowolona - to chyba pierwszy tonik,
      po którym twarz mi się nie lepi.
    • ewakam Re: Nowa seria AA-Aqua Zen 16.12.02, 09:38
      Czy to nowa seria z firmy Oceanic?
    • Gość: Gabbana Re: Nowa seria AA-Aqua Zen IP: proxy / 217.153.77.* 16.12.02, 14:04
      gdzie w Warszawie widzialyscie te kosmetyki?
      bylam przed chwila w GM i nie widzialam
      dajcie znac
      • miriam_73 Re: Nowa seria AA-Aqua Zen 16.12.02, 18:03
        W Galerii Mokotów w Empiku na parterze, na ścianie najbardziej odległej od
        wejścia wczoraj była praktycznie cała seria. Krem do ciała niestety ok. 65 zł,
        buuuu. A w GC na pietrze nie było, a był rabat 20%.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka