martaa2 13.12.02, 16:05 W styczniowej Pani jest reklama tej nowej serii,ale na stronie internetowej jeszcze nie ma żadnej informacji.Czy któraś z Was widziała już te kosmetyki? Ile mniej więcej kosztują?Dla jakiej są skóry?A może któraś już używała? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damona Re: Nowa seria AA-Aqua Zen 13.12.02, 16:13 wlasnie dzisiaj wklepalam w siebie probke kremu nawilzajaco-odstresowujacego z tej serii. ladnie pachnie, ladnie sie wchlonal. i chyba tyle mozna napisac po jednorazowym uzyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
martaa2 Re: Nowa seria AA-Aqua Zen 13.12.02, 16:19 Dzięki Damonko,a ile mniej więcej kosztują? Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: Nowa seria AA-Aqua Zen 13.12.02, 16:32 tego niestety nie wiem. Ale podejrzewam, ze ok. 25-30 zl, tak jak pozostale kremy AA (te o bogatszym skladzie). Spojrzalam jeszcze do ulotki. Ten krem na dzien ma SPF 6. Za to interesujaco wyglada maseczka aromaterapeutyczna z rozowymi algami, (oprocz alg ma kompozycje naturalnych olejkow aromater. dzialajacych kojaco). I krem do ciala w sloiku, dzialajacy nawilzajaco i odzywczo. Pytalas jeszcze dla jakiej skory sa te kosmetyki: W ulotce jest napisane, ze seria polecana jest do kazdego rodzaju skory, nawet wrazliwej i sklonnej do alergii. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Nowa seria AA-Aqua Zen 13.12.02, 16:34 krajst, krem do ciala w sloiku... ide kupic. uwielbiam te konsystencje rzeczy do ciala:) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Nowa seria AA-Aqua Zen 13.12.02, 23:26 anexxa napisała: > krajst, krem do ciala w sloiku... ide kupic. uwielbiam te > konsystencje rzeczy do ciala:) > > xx. rozumiem cie doskonale. sloik to jest to (ostatnio szaleje z maselkiem do ciala orzechowym b sh)- pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Nowa seria AA-Aqua Zen 13.12.02, 23:46 no wiec wlasnie, body shop i tommy hilfiger na tapecie, mysle nad clinique, ale przydaloby sie cos polskiego - oceanic to dobra firma;) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: Nowa seria AA-Aqua Zen 15.12.02, 12:35 jakby ktos juz sprobowal kremu do ciala w sloiku - to dajcie znac. Jestem ciekawa, czy jest dosc odzywczy, czy tylko ladnie pachnie i nawilza. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Nowa seria AA-Aqua Zen 15.12.02, 12:37 dzis albo jutro kupie, to powiem. oczywiscie, jesli bedzie do dostania. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: Nowa seria AA-Aqua Zen 15.12.02, 12:40 o, fajnie. Nie sadze, zeby mieli probki, a ja wole ciezsze balsamy (tak jak Lipidiose2 - ktory chyba Ci nie pasil za bardzo z tego co pamietam?) Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Nowa seria AA-Aqua Zen - konkrety 16.12.02, 14:17 no, dzis dostalam maila od przemilej pani z Oceanika i wiem tyle: W serii AquaZen sa : mleczko, tonik (non-alko), krem na dzien (filtr spf 6), krem na noc, maseczka aromaterapeutyczna i krem do ciala. Kosmetyki maja dzialanie nawilzajace, regenerujace, odstresowujace i odzywcze. Ceny ksztaltuja sie od: okolo 26,00-40,00, krem do ciala okolo 60,00. jak dla mnie, bardzo fajnie sie to zapowiada. jak dostane probki i przetestuje, dam znac, ale krem kupuje w ciemno. damona - fakt, lipidiose 2 dla mnie bylo tragiczne, nie chcialo mi sie rozsmarowac w ogole. ale buttery lubie, sa bardzo ok (body shop i tommy). xx. Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: Nowa seria AA-Aqua Zen - konkrety 16.12.02, 16:41 anexxa napisała: >> Ceny ksztaltuja sie od: okolo 26,00-40,00, krem do ciala > okolo 60,00. kurcze, tani to ten krem nie jest. Ciekawe ile go jest w tym sloju? Bo z obrazka ciezko sie zorientowac. A dzisiaj sie rozgladalam po miescie, i nigdzie w sklepach nie widzialam tej serii. > > jak dla mnie, bardzo fajnie sie to zapowiada. jak dostane > probki i przetestuje, dam znac, ale krem kupuje w ciemno. To moze tez napisze do tej milej pani. Dla mnie krem nawilz - relax byl za lekki. Wlasnie kupilam sobie Hydranorm LRP, i wiecej eksperymentowac z krememi do twarzy nie bede. > > damona - fakt, lipidiose 2 dla mnie bylo tragiczne, nie > chcialo mi sie rozsmarowac w ogole. ale buttery lubie, sa > bardzo ok (body shop i tommy). > .... a mi wrecz odwrotnie. Byc moze masz skore w dobrej kondycji i balsam byl dla Ciebie za bogaty. Mi sie wchlania blyskawicznie, i doprowadzil mi skore przesuszona opalaniem do bardzo dobrej kondycji. I zapach nie jest nachalny, dla mnie ideal. Buttery tez sa fajne - ale tylko fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Nowa seria AA-Aqua Zen - konkrety 16.12.02, 17:47 damona napisała: > anexxa napisała: > > > >> Ceny ksztaltuja sie od: okolo 26,00-40,00, krem do ciala > > okolo 60,00. > > kurcze, tani to ten krem nie jest. Ciekawe ile go jest w tym sloju? Też tak uważam. 60 zł za (zapewne) 200-250ml kremu do CIAŁA to dużo.Ja balsamów do ciała używam sporo i już balsam L'Oreal za 35 zł wydał mi się drogawy tym bardziej ,że Garnier też ma niezły balsam za 15 zł.Cóż nie pachnie tak zniewalająco.Póki co rozpieszczam ciało owym Garnierem i kupionym za bezcen balsamem Donny Karan Cashmere Mist(a szampon z tej serii to prawdziwe cudo).Pachnie zniewalająco i świetnie nawilża.A tak w ogóle zauważyłam,że Oceanic wprowadzając nowe produkty ma wysokie ceny kosmetyków do ciała (np.balsam i peeling z serii Spa).Szampon pomidorowy Spa kosztuje 20-22 zl ,ale warto! Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: Nowa seria AA-Aqua Zen - konkrety 16.12.02, 21:10 > damona napisała: tani to ten krem nie jest. Ciekawe ile go jest w tym sloju? > ha, juz wiem. Tylko 200 ml, a cena 63PLN. Bylam w Empiku i tam jest ta seria (chyba nie cala, glownie kremy). Nie kupilam:((( Odpowiedz Link Zgłoś
ewakam Re: Nowa seria AA-Aqua Zen - konkrety 17.12.02, 08:28 Czy dostałyście może jakieś próbki z firmy Oceanic? Ja napisałam na początku listopada i dostałam mail'a od przemiłej pani z Oceanic'a, że mi wyślą próbki i .... do dzisiaj nic. Dzisiaj ponownie napisałam i poprosiłam dodatkowo o coś z AA Aqua Zen - zobaczę co teraz będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: Nowa seria AA-Aqua Zen - konkrety 17.12.02, 13:46 ewakam napisała: > Czy dostałyście może jakieś próbki z firmy Oceanic? Ja napisałam na początku > listopada i dostałam mail'a od przemiłej pani z Oceanic'a, że mi wyślą próbki > i .... do dzisiaj nic. Dzisiaj ponownie napisałam i poprosiłam dodatkowo o coś > z AA Aqua Zen - zobaczę co teraz będzie. Ja dostalam probki przy okazji zakupow w sephorze. Mysle, ze bez zakupow tez by dali. W koncu to nie dior i nie musza sie sepic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala_s Re: Nowa seria AA-Aqua Zen IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.02, 23:11 Użyłam toniku i mleczka. Jestem bardzo zadowolona - to chyba pierwszy tonik, po którym twarz mi się nie lepi. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakam Re: Nowa seria AA-Aqua Zen 16.12.02, 09:38 Czy to nowa seria z firmy Oceanic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabbana Re: Nowa seria AA-Aqua Zen IP: proxy / 217.153.77.* 16.12.02, 14:04 gdzie w Warszawie widzialyscie te kosmetyki? bylam przed chwila w GM i nie widzialam dajcie znac Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Nowa seria AA-Aqua Zen 16.12.02, 18:03 W Galerii Mokotów w Empiku na parterze, na ścianie najbardziej odległej od wejścia wczoraj była praktycznie cała seria. Krem do ciała niestety ok. 65 zł, buuuu. A w GC na pietrze nie było, a był rabat 20%. Odpowiedz Link Zgłoś