Dodaj do ulubionych

Dokobiet z ciemno zielonymi oczami i ciemnymi włos

IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 02.04.06, 11:27
Właśnie jaki cień będzie mi pasował do ciemno zielonych oczu i ciemno
brązowych włosów. Cerę mam delikatną,lekko żółtawą, troszkę widać na niej
pęknięte naczynka. I pytanie jaki cień do oczu bedzie najładniej wyglądał do
ciemno zielonych oczu i takiej oprawy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Majka Re: Dokobiet z ciemno zielonymi oczami i ciemnymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 12:11
      Ja mam jasnozielone i kasztanowe włosy i podobna do Ciebie cerę, lekko żółtawą.
      Ale do takiego zestawienia zielono-brązowego ładnie wygladają cienie fiołkowe,
      śliwkowe, beże i brązy.
    • Gość: AgaU Re: Dokobiet z ciemno zielonymi oczami i ciemnymi IP: *.acn.waw.pl 02.04.06, 13:12
      ciemny fiolet,
      najlepiej cieply odcien, wpadajacy w wisnie.
      sprobuj sobie w jakiejs sephorze, na pewno cos dobierzesz:)
      • Gość: dziewczyna26 Re: Dokobiet z ciemno zielonymi oczami i ciemnymi IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 02.04.06, 13:28
        A jasno niebieski by pasował?
        I gdzie to można sprawdzić w sephorze?
        • Gość: polla4 Re: Dokobiet z ciemno zielonymi oczami i ciemnymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 13:42
          Za pomocą testerka :)
    • Gość: Agata Re: Dokobiet z ciemno zielonymi oczami i ciemnymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 14:30
      Oliwkowy, wyprobuj gdzies, wyglada rewelacyjnie.
      • Gość: dziewczyna26 do Agaty IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 02.04.06, 14:38
        A chodzi Ci o taki oliwkowy wpadający bardziej w zieleń, czy taki bardziej
        żółtawy?
        • agatakam Re: do Agaty 02.04.06, 19:34
          Bardziej w zielen niz zolty, ale wyprobuj zanim kupisz (bo odcieni jest duzo),
          naturalnie na powiece. W pudeleczku czy nawet na reku kolor moze wydawac sie
          oliwkowy, a pozniej na powiece stwierdzisz, ze jednak jest za bardzo zielony.
          Gdyby jednak tak sie stalo to pociagnij na wierzchu cienka warstewke ladnego
          brazu lub zoltawego (tak by zatuszowac ewentualna ostrosc zieleni).
    • sharia Re: Dokobiet z ciemno zielonymi oczami i ciemnymi 02.04.06, 14:46
      ja mam tak: mocno zielone oczy, ciemna oprawa, brazowe wlosy, brzoskwiniowa
      cera i uzywam prawie wszystkich kolorow, no moze z wyjatkiem niebieskiego, choc
      delikatne niebieskie kreski na dolnej powiece dobrze wygladaja, najbardziej
      lubie brazy i zloto, jak chce miec podkreslona zielen oczu to fioletowy lub
      wpadajacy w fiolet, bardzo lubie zielone cienie, zaryzykowalam i spodobaly mi
      sie zielone cienie do zielonych oczu, byle z umiarem, jak chce sie wyrozniac to
      bardzo ciemny, wrecz grafitowy, ale to tylko na nocne szalenstwa, pzdr
    • Gość: audrey Re: Dokobiet z ciemno zielonymi oczami i ciemnymi IP: *.colmay.uv.es 02.04.06, 16:16
      Ja maluje na piaskowo-zloty, sliwkowy lub na bardzo ciemno (grafitowo albo
      czarno), ale to ostatnie tylko na noc.
    • Gość: Ewa Re: Dokobiet z ciemno zielonymi oczami i ciemnymi IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.04.06, 16:24
      czesc, ja tez mam ciemne wlosy i zielone oczy. Co do cienie do oczu to wszystko
      zalezy jak bedziesz ubrana, ja zazwyczaj maluje sie pod kolor bluzek, ale
      uwazam ze najladniej do oczu zielonych pasuja kolory: rozowe, fioletowe, a
      nawet zielone:) mowia ze sie nie powinno malowac oczu na ich kolor ale
      niektorym ladnie to pasuje:)
      • Gość: mimi Re: Dokobiet z ciemno zielonymi oczami i ciemnymi IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 20:37
        Mnie z kolei nie dobrze w brązach, czy fioletach. Maluję się szarymi i
        niebieskimi cieniami (oczywiście nie naraz :))- takie wyglądają u mnie najlepiej.
    • Gość: Agata Re: Dokobiet z ciemno zielonymi oczami i ciemnymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 18:23
      Polecam rowniez podwojny cien z LUMENA NR 6 (to brazik, ale taki inny, naprawde
      sliczny kolorek) jest barczo wydajny, ale jednoczesnie oliwkowy z tej samej
      firmy jest jak na moj gust troche za zielony. Na razie mam jeszcze resztki
      jakiegos starego (oliwkowego), ktorego juz nie ma na rynku. Nie wiem co zrobie
      jak mi sie skonczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka