Dodaj do ulubionych

Capivit A+E

IP: *.jaworzno.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 12:29
Dziewczyny, czy zażywałyście ten preparat, czy rzeczywiście warto go kupić i
ile on kosztuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: Capivit A+E IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 23:17
      W zależności od wersji (jest słabsza- mitte, i mocniejsza- forte) zapłacisz
      ok.6-7.50 za 30 kaps.
      Co do skuteczności- jest to poprostu połączenie witamin A i E, w niewielkiej
      dawce (nawet Capivit forte jest słabszy od zwykłej "wit A+E")- dlatego można go
      dość bezpiecznie stosować dłuższy czas, z tym, że równie dobroczynne a nawet
      lepsze dla skóry i całego organizmu są preparaty o bogatszym składzie, łączące
      witaminy i minerały.
      • Gość: em Re: Capivit A+E IP: proxy / 62.148.83.* 16.12.02, 07:35
        dokładnie to samo powiedział mi dermatolog
    • Gość: iska Re: Capivit A+E IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 11:18
      czy jest jakas ina wit a+e ale nie capivit
      albo czy mozna bez recepty dostac sama vit A???
      • penelope_75 Re: Capivit A+E 16.12.02, 11:34
        W aptece można kupić bez recepty wit. A.
        Ja używałam wit. A w płynie oraz Capivit A+E w mocniejszej wersji(dobre na
        oczy).
      • Gość: justy Re: Capivit A+E IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 11:47
        (Teoretycznie)
        Bez recepty jest tylko Capivit A+E oraz A+E firmy Terpol (sporo mocniejsza od
        Capivitu, pakowana po 20kaps). Ale w praktyce można swobodnie kupić też A+E
        firmy Glaxo oraz pozostałych firm (na receptę).
        Witamina A w płynie jest na receptę.
      • Gość: justy Re: Capivit A+E IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 11:50
        Acha, pytałaś też o vit A.
        Znowu odpowiedź będzie "teoretyczna":
        Tylko vit A w kapsułkach firmy Gal (w plastikowym słoiczku) jest bez recepty.
        • Gość: justy Re: Capivit A+E IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 12:01
          Gość portalu: justy napisał(a):
          > Tylko vit A w kapsułkach firmy Gal (w plastikowym słoiczku) jest bez recepty.
          Wprawdzie nie mo to większego znaczenia, ale żeby odpowiedź była "ścisła i
          wyczerpująca"- bez recepty jest też vit A firmy Hasco-Lek.
        • penelope_75 Re: Capivit A+E 16.12.02, 12:02
          A ja kupowałam wit. A w płynie bez recepty.
          • Gość: justy Re: Capivit A+E IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 12:08
            Ja też kupowałam wit.A w płynie bez recepty.
            Moja odpowiedź była teoretyczna- napisałam jaki status mają poszczególne
            witaminy wg. prepisów. W praktyce często bywa inaczej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka