marghot 05.04.06, 12:59 czy są już pierwsze wrażenia? zastanawiams ię nad półtłustym, jako kremem na noc... może już ktoś stosowal i może coś nt. tej serii powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiorka_mrau Re: sria HELP, Oceanic 05.04.06, 16:23 mam mleczko - świetne moim zdaniem - szybko go nie zmienię, bo reaguję zaczerwienieniem na inne np.: loreal, garnier, nivea ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: sria HELP, Oceanic IP: *.kg.net.pl / 80.51.233.* 05.04.06, 19:58 A czy po uzyciu tego mleczka myjesz potem twarz wodą? Czy samo mleczko jest na tyle lekkie że można zrezygnować z wody? Odpowiedz Link Zgłoś
wiorka_mrau Re: sria HELP, Oceanic 05.04.06, 22:52 Ja już po mleczku nie używam wody, jak mam to tonik ,ale jeszcze nie kupiłam ,a ten co mam (garniera) bardzo mi wysusza skórę. Chyba dokupię sobie z AA, bo w moim przypadku się super sprawdza - nie pachnie, ale i nie podrażnia i nie uczula- u mnie to coś nowego;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: sria HELP, Oceanic 06.04.06, 08:41 ja kupiłam wczoraj krem półtłusty, chcę go stosować na noc. Uczulenia nie spowodowała, ale chyba nie będzie po nim rewelacji...takie przeczucie ;) Odpowiedz Link Zgłoś