Gość: Magdim IP: *.crowley.pl 06.04.06, 11:42 Czy ktoś może stosował ten typ depilatora? Czy ta nasadka chłodząca rzeczywiście działa czy szkoda na to pieniędzy? Z góry dziękuję za poradę MM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gooska Re: depilator philips satin ice 06.04.06, 11:45 ja mam i nie uzywam. moze jestem zbty wrazliwa. robilam 3 podejscia przy kazdym bolalo strasznie i nie moge sie przekonac :))) cale szczescie mam w zestawie golarke i jej uzywam wiec pieniedzy nie wyrzuicilam w bloto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j0anna Re: depilator philips satin ice IP: *.chello.pl 06.04.06, 19:50 Ja mam ale nie używam tej nakładki. Nie za bardzo odpowiada mi kontakt zimnego metalu ze skórą - już wolę żeby bardziej bolało :-) Ogólnie depilator bardzo fajny. Ma dodatkowo nakładkę golącą - ale według mnie nie goli jakoś rewelacyjnie. Nakładki masującej też nie używam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: depilator philips satin ice IP: 195.205.147.* 07.04.06, 09:20 Ja używam tego depilatora odkąd tylko pojawił się na rynku. Nasadkę najpierw stosowałam, całkiem mi odpowiadała, chociaż przy drugiej nodze pod koniec nie była już taka zimna, bo zwyczajnie lód się roztapiał :) Teraz używam bez, bo mnie po prostu nie boli, nasadki peelingującej nie używam, bo mam bardzo suchą skórę i wtedy trochę mi jej schodzi ;) A golarkę sporadycznie. Generalnie to fajna rzecz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdim Re: depilator philips satin ice IP: *.crowley.pl 07.04.06, 11:21 Czyli generalnie może lepiej kupić depilator bez tej nakładki skoro i tak specjalnie to nie działa? W sumie po co przepłacać.... Odpowiedz Link Zgłoś
dilmahh Re: depilator philips satin ice 07.04.06, 12:55 Zdecydowanie kup tanszy model. Tej nakładki i tak się nie uzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewikf Re: depilator philips satin ice IP: 213.25.35.* 07.04.06, 15:19 kupuj bez żadnych bajerów,szkoda kasy. Niestety ja mam zastrzeżenia do depilowania, część włosków jest ucinana i nogi muszę depilować co tydzień.Czy Wasze robią podobnie? Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
focia Re: depilator philips satin ice 07.04.06, 16:19 Tak na logikę... Włoski łatwiej i bardziej bezboleśnie wychodzą kiedy skóra jest rozgrzana, dlatego poleca sie depilacje po kąpieli. To jak ma działać nasadka chłodząca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdim Re: depilator philips satin ice IP: *.crowley.pl 07.04.06, 16:26 Teoretycznie niby ma łagodzić ból.... Odpowiedz Link Zgłoś
blondzidelko Re: depilator philips satin ice 07.04.06, 16:36 A ja jednak polecalabym kupic z nakladka. Wydaje mi sie, ze spelnia bardziej zadanie lagodzenia podraznien niz przeciwbolowe, choc i tak mneij mnnie boli odkad uzywam z tym chlodzeniem. Koncowki peelingujacej nie uzywam, bo na mnie bardziej sprawdza sie zwykly peelng pod prysznicem. Koncowka-golarka tez jest dobra, ja juz przestalam uzywac takich tradycyjnych maszynek, wiec tez jest to pewna oszczednosc;). Polecam koncowke chlodzaca, ale to chyba zalezy co komu pasuje itp. Przy mojej wrazliwej skorze, sprawdza sie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś