Gość: ananday IP: *.autocom.pl 06.04.06, 16:20 prosze Cie o polecenie jakiej firmy i jakie brac kwasy omega 3.chodzi mi o wygladzenie skory,zwiekszenie elastycznosci,bombe witaminowa dla organizmu po wsternej zimie.z gory bardzo Ci dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmmmmmm Re: do JUSTY.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 16:21 kto to jest justy?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmmmm Re: do JUSTY.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 16:27 no właśnie, kto to jest "JUSTY" ??????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociubek Re: do JUSTY.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 16:36 Ja kupilam sobie omege 1000 i do tego wit E 400 jednostek. Super spawa :) goraco polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: do JUSTY.. 06.04.06, 16:47 Po pierwsze, kim jest Justy: jest dziewczyną, która dobrze (wręcz profesjonalnie) zna polski rynek farmaceutyczny i potrafi doradzić w sprawie dostępnych na nim środków. Po drugie, ja osobiście biorę LINOMAG w kapsułkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmmmm Re: do JUSTY.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 17:19 moja siostra dobrze (wręcz profesjonalnie) zna polski rynek farmaceutyczny i potrafi doradzić w sprawie dostępnych na nim środków, ale ona ... ona nie jest "JUSTY" Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: do JUSTY.. 06.04.06, 17:28 >> ale ona ... ona nie >> jest "JUSTY" Przykro mi. Niech się stara dalej! Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmmm Re: do JUSTY.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 18:56 to samo jej powiedziałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: do JUSTY.. IP: 213.241.34.* 06.04.06, 19:14 *bardzo dobry stosunek jakości do ceny ma preparat Omega-3 Forte Hasco-lek. *jeśli chcesz mieć i omegę i troche witamin na cerę pomyśl np. o Alphol plus. *a jesli ma być "bomba witaminowa po zimie" to można rozważyć omega-3forte oraz dodatkowo np. Vigor Plus (witaminy, minerały, miłorząb japoński, żeń-szeń; w umiarkowanej cenie) lub Vitaral Premium (witaminy, minerały, miłorząb); z tym, że przy takim połączeniu należy trochę zredukować dawkę omegi lub zażywać preparaty na zmianę ze względu na ryzyko przedawkowania witamin rozpuszczalnych w tłuszczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ananday Re: do JUSTY.. IP: *.autocom.pl 06.04.06, 20:49 bardzo dziekuje za rzetelne i fachowe informacje.dobrze,ze to Forum ma Ciebie:-) Odpowiedz Link Zgłoś