misia33 06.04.06, 18:00 Sucha, trądzikowa, zmarszczki mimiczne:( jakie kosmetyki stosować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: up Re: Pielęgnacja cery 25+ IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 08:59 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomidorekk Re: Pielęgnacja cery 25+ IP: *.acn.waw.pl 07.04.06, 09:40 sucha i trądzikowa to cięzkie połączenie, bo kosmetyki dla cery trądzikowej przeważnie wysuszają.. Proponuję lekki krem nawilżający( u mnie sie sprawdzał Garnier podstwa pielęgnacji- ładnie nawilża i szybko się wchłania- nie zatyka porów), mleczko + tonik (ja mam do cery tłustej, więc tu lepiej poradzic się fachowca np. kosmetyczki), dobry krem pod oczy. Też mam zamrszczki mimiczne, pod oczami +male i uwazam ze dodaja uroku, dermatolog polecił krem LRP z witamina C, bo tak moda skora nie potrzebuje jeszcze kremow z duza iloscia skladnikow odzywczych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Pielęgnacja cery 25+ IP: *.medicare.pl 07.04.06, 11:22 a propo tego kremu LRP z vit c ja mam tłustą cere i on się nie nadaje do niej zatyka pory wysypało mnie przeokropnie więc polecam zdobycie próbki bo zakup drogiego kremu który potem trzeba komuś ofiarowac w prezencie to nie jest dobry biznes Odpowiedz Link Zgłoś
zuza0107 Re: Pielęgnacja cery 25+ 07.04.06, 09:53 Nawilżaj to podstawa a na strefy trądzikowe stosuj często maseczki z glinką. na zmarszczki mimiczne krem z loreal przeciw zmarszczkom mimicznym (ja stosuje ten pod oczy super!!) Odpowiedz Link Zgłoś