Dodaj do ulubionych

Pielęgnacja cery 25+

06.04.06, 18:00
Sucha, trądzikowa, zmarszczki mimiczne:( jakie kosmetyki stosować.
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: Pielęgnacja cery 25+ IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 08:59
      up
      • Gość: Pomidorekk Re: Pielęgnacja cery 25+ IP: *.acn.waw.pl 07.04.06, 09:40
        sucha i trądzikowa to cięzkie połączenie, bo kosmetyki dla cery trądzikowej
        przeważnie wysuszają.. Proponuję lekki krem nawilżający( u mnie sie sprawdzał
        Garnier podstwa pielęgnacji- ładnie nawilża i szybko się wchłania- nie zatyka
        porów), mleczko + tonik (ja mam do cery tłustej, więc tu lepiej poradzic się
        fachowca np. kosmetyczki), dobry krem pod oczy. Też mam zamrszczki mimiczne,
        pod oczami +male i uwazam ze dodaja uroku, dermatolog polecił krem LRP z
        witamina C, bo tak moda skora nie potrzebuje jeszcze kremow z duza iloscia
        skladnikow odzywczych
        • Gość: agata Re: Pielęgnacja cery 25+ IP: *.medicare.pl 07.04.06, 11:22
          a propo tego kremu LRP z vit c ja mam tłustą cere i on się nie nadaje do niej
          zatyka pory wysypało mnie przeokropnie więc polecam zdobycie próbki bo zakup
          drogiego kremu który potem trzeba komuś ofiarowac w prezencie to nie jest dobry
          biznes
    • zuza0107 Re: Pielęgnacja cery 25+ 07.04.06, 09:53
      Nawilżaj to podstawa a na strefy trądzikowe stosuj często maseczki z glinką.
      na zmarszczki mimiczne krem z loreal przeciw zmarszczkom mimicznym (ja
      stosuje ten pod oczy super!!)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka