Dodaj do ulubionych

korektory zielone :)

IP: 62.233.184.* 07.04.06, 11:10
proszę o recenzje na temat korektorów róznych marek, cen itp. Przede
wszytskim chodzi mi o zielone - dzięki ktorym zaczerwienienia są mniej
widoczne.
Obserwuj wątek
    • Gość: kornik maruder Re: korektory zielone :) IP: 62.233.184.* 07.04.06, 13:16
      up :|
      • elf Re: korektory zielone :) 07.04.06, 13:23
        Art Deco w grubej kredce - the best od lat:) Ale to na pojedyncze rzeczy, pół
        twarzy trudno tym zasmarować, jesli ktoś potrzebuje.
        Tragedia za to Margaret Astor taki w tubce, nie wiem czy go jeszce robią ale
        kiedyś kupiłam i był beznadziejny.
        • Gość: kornik maruder Re: korektory zielone :) IP: 62.233.184.* 07.04.06, 13:31
          mi właśnie chodzi o punktową pomoc( skrzydełka nosa, czasami jakieś
          zaczerwienione punkciki :) ). kiedyś używałam zielonych korektorów z Avonu i
          oriflamu, ale znacznie pogorszyła się ich jakość. Teraz czas na kosmetyk
          lepszej jakości.
          • Gość: agnes Re: korektory zielone :) IP: 212.182.126.* 07.04.06, 13:57
            Pisalam juz o tym 100 razy, ale co mi szkodzi;)Moj typ- Art Deco kamuflaz w
            kremie nr 1 kolor oliwkowo-zolto-szary, co powoduje lepsze stapianie sie ze
            skora niz przy typowo zielonych korektorach.poszukaj na wizazu opinie, ma
            niezle.Jest baaaardzo wydajny mimo malej pojemnosci, ja nakladam go naprawde
            duzo(policzki, nos) i tak starcza na ok rok.Pozdro
            • Gość: kornik maruder Re: korektory zielone :) IP: 62.233.184.* 07.04.06, 15:17
              dzięki wielkie ;) Ja tez do znudzenia powtarzam czasem niektóre rzeczy ,ale
              dzielenie się swoją wiedzą nie boli :)))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka