Dodaj do ulubionych

Fisiodiur-opinie

12.04.06, 22:51
Widzę że ten temat sie przewija w innych wątkach. Dziewczyny, kto stosował i
jakie opinie?
Ile to kosztuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Fisiodiur-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 22:55
      poszukaj w wyszukiwarce - jest tego BARDZO duzo.. korzystanie z wyszukiwarki
      NIE BOLI
      • merlinek1 Re: Fisiodiur-opinie 12.04.06, 23:02
        Kochana jak nie wiesz to nie musisz siętrudzić i odpisywać. A jak wpiszesz w
        wyszukiwarkę, moja droga "ja" to zauważysz że do tej pory mało jest informacji
        na ten temat. Moja propozycja na spokój i luż to nie ruszać wątków które nas
        nie interesują Pa
        • patusia22 Re: Fisiodiur-opinie 13.04.06, 07:49
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=29985232&a=29989152
          • angela2628 Re: Fisiodiur-opinie 13.04.06, 10:20
            Pilam i bardzo dobrze sie czulam, jakby lzejsza, lepsza koncentracja i ogolnie
            samo picie takiej ilosci wody bardzo oczyszcza organizm, a tu jest przynajmniej
            mobilizacja ;) Przyznam szczerze ze sie nie wazylam wiec bedziecie zawiedzione-
            ale nie wiem czy schudlam,, tymbardziej ze podejrzewam ciaze wiec koncowki juz
            nie wypilam bo podobno w ciazy nie wolno wiec wolalam przerwac. Ale mowia
            znajomi ze schudlam, pomimo iz ja akurat ostatnio bardzo sie objadalam hihi.
            Takze polecam bardzo :) :)
    • annika_vik Re: Fisiodiur-opinie 13.04.06, 13:28
      Nie wiem jak Fisiodiur, ale brałam coś podobnego - Aqua Femin, też na nadmierne
      zatrzymywanie wody. Brałam w drugiej fazie cyklu, kiedy przybieram nawet 3 kg
      wody (!!) i strasznie mnie to męczy.
      Po AquaFeminie nie polepszyło mi się, wręcz mam wrażenie, że dostałam
      najgorszego PMSu w życiu. Może byłam na tych "efektach" bardziej skupiona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka