merlinek1 12.04.06, 22:51 Widzę że ten temat sie przewija w innych wątkach. Dziewczyny, kto stosował i jakie opinie? Ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Fisiodiur-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 22:55 poszukaj w wyszukiwarce - jest tego BARDZO duzo.. korzystanie z wyszukiwarki NIE BOLI Odpowiedz Link Zgłoś
merlinek1 Re: Fisiodiur-opinie 12.04.06, 23:02 Kochana jak nie wiesz to nie musisz siętrudzić i odpisywać. A jak wpiszesz w wyszukiwarkę, moja droga "ja" to zauważysz że do tej pory mało jest informacji na ten temat. Moja propozycja na spokój i luż to nie ruszać wątków które nas nie interesują Pa Odpowiedz Link Zgłoś
patusia22 Re: Fisiodiur-opinie 13.04.06, 07:49 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=29985232&a=29989152 Odpowiedz Link Zgłoś
angela2628 Re: Fisiodiur-opinie 13.04.06, 10:20 Pilam i bardzo dobrze sie czulam, jakby lzejsza, lepsza koncentracja i ogolnie samo picie takiej ilosci wody bardzo oczyszcza organizm, a tu jest przynajmniej mobilizacja ;) Przyznam szczerze ze sie nie wazylam wiec bedziecie zawiedzione- ale nie wiem czy schudlam,, tymbardziej ze podejrzewam ciaze wiec koncowki juz nie wypilam bo podobno w ciazy nie wolno wiec wolalam przerwac. Ale mowia znajomi ze schudlam, pomimo iz ja akurat ostatnio bardzo sie objadalam hihi. Takze polecam bardzo :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: Fisiodiur-opinie 13.04.06, 13:28 Nie wiem jak Fisiodiur, ale brałam coś podobnego - Aqua Femin, też na nadmierne zatrzymywanie wody. Brałam w drugiej fazie cyklu, kiedy przybieram nawet 3 kg wody (!!) i strasznie mnie to męczy. Po AquaFeminie nie polepszyło mi się, wręcz mam wrażenie, że dostałam najgorszego PMSu w życiu. Może byłam na tych "efektach" bardziej skupiona. Odpowiedz Link Zgłoś