Gość: Iza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 20:46 potrzebuje dobrego kremu na noc do cery mieszanej, chodzi o to zeby matowił ją a zarazem nawilżał i wyrównał koloryt skóry bo mam troche czerwonych plam po krostach. Co polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kas Re: Krem na noc ? IP: *.gdynia.mm.pl 14.04.06, 08:23 A po co krem na noc ma wyrównywać koloryt i matować ?? Z poprawą stanu cery się zgadzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Krem na noc ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 19:08 po to ze na dzień nie używam kremów bo bym chyba popłyneła przy mojej cerze, więc chce zeby on w nocy porozjaśniał moje przebarwienia i pomatowił cere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Krem na noc ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 19:30 Żaden krem na noc nie będzie (bo nie powinien) matowić cery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xzc Re: Krem na noc ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 19:37 skoro tak to masz cere tłustą a nie mieszaną Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.doubtfire Re: Krem na noc ? 14.04.06, 21:58 To w takim razie po Ci w ogole krem na noc przy takim tluszczu, serio, uzyj toniku nawilzajacego i z glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Krem na noc ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 10:41 to wogóle nie używać żadnych kremów na noc ? i na dzień tez nie ? Przecież skóra mimo ze jest tłusta to tez potrzebuje nawilżenia Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: Krem na noc ? 14.04.06, 23:58 jeśli masz cerę mieszaną i przebarwienia spróbuj Lysanel activ SVRu. Ma kwasy które wyrównują koloryt, leciutko złuszczają i odblokowują pory. Ja go bardzo lubię, ale dodatkowo przed nałożeniem go na policzki używam kremu nawilżającego. Przy systematycznym stosowaniu widać poprawę. Lysanel matujący jest w wersji na dzień, lepiej nawilża i nie tyle kwasów. Odpowiedz Link Zgłoś
aga2715 Re: Krem na noc ? 15.04.06, 10:50 Ja polecam krem z firmy Thalgo z lini O2 na noc jest i na dzień jest sper bo delikatnie złuszcza i wyrównuje wszystko na skórze a bardzo dobrze nawilża, ja go kupuje u kosmetyczki 50ml.120zł jest bardzo wydajny na bardzo długo starcza.wszystkie kosmetyki Thalgo mozna kupić u kosmetyczki : aga.kosmetyczka@neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś