aani Re: Witam sie :) 05.05.05, 21:41 przepraszam, samo mi sie wyslalo to pierwsze ;) Dziekuje Admince za przyjecie mnie na to forum. Nie moglam znalezc watku dla "nowych", jesli zasmiecam, to prosze adminke o usuniecie tego. Jestem nauczycielem (lka ;) ucze w szkole ponadgimnazjalnej, - jezyk angielski. Znalazlam to forum niedawno i bardzo mi sie spodobalo Pozdrawiam wszystkich Ani Odpowiedz Link
venilia Witaj Aani 05.05.05, 22:54 Cześć:) Nie zaśmiecasz, tak na prawdę to nie ma jeszcze wątku, w którym można się przywitać, więc ten może być właśnie powitalny dla wszystkich. Pisz dużo i często:) Odpowiedz Link
aleandra Re: Witaj Aani 06.05.05, 00:02 Witam... ja... chcialabym sie przywitac :). Zawitalam tu niedawno, forum jest bardzo ciekawe, no i mnie wciagnelo :). Witam wiec :D Odpowiedz Link
marcelina_b Re: Witam sie :) 06.09.06, 12:24 Cześć nazywam się Marcelina, studiuję w NKJO we Wrocławiu. Mam nadzieję że będę nauczycielem j.angielskiego i że nic mi tych planów nie pokrzyżuje:) Odpowiedz Link
evel_m Re: Witam sie :) 05.12.06, 19:43 Dziękuję za przyjęcie mnie do forum. Jestem nauczycielką matematyki w SP, jednak o krótkim stażu. Forum znalazłam niedawno i bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link
aganycz1 Re: Witam sie :) 12.01.07, 16:34 Witam.Dziękuję za przyjęcie. Uczę matematyki w szkole ponadgimnazjalnej. Dopiero zaczynam, robię staż. Bardzo mnie cieszy, że jest takie forum, bo czasem w szkole nie mam się kogo poradzić by nie stracić twarzy. Pozdrawiam gorąco Aga Odpowiedz Link
tiggera Re: Witam sie :) 11.05.05, 18:50 witam wszystkich:) jestem nauczycielką angielskiego z prawie sześcioletnim stażem. we wrześniu kończę awans na nauczyciela mianowanego, więc prawdopodobnie nie raz będę szukać u was pomocy:) chętnie podzielę sie swoja wiedzą i doświadczeniem(?) z innymi, albo pogadam na różne tematy. Odpowiedz Link
jardinek Re: Witam sie :) 13.05.05, 23:14 Witajcie. Mam na imię Kasia, i od niedawna jestem uczestniczką forum. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
linaedu Re: Witam sie :) Paulina 16.05.05, 17:11 Witam wszystkich bardzo serdecznie! Dziękuję Venilii za przyjęcie mnie do grona forumowiczów! Jestem absolwentką filologii polskiej na Uniwersytecie Łódzkim. W chwili obecnej nie pracuję, ale marzę o tym, aby od września powrócić do swojej pasji- nauczania. Wszystkim nauczycielom, którzy poszukują pracy, życzę powodzenia! Trzymam kciuki za Was i za siebie! Pozdrawiam! Odpowiedz Link
itaka34 Re: Witam sie :) Paulina 13.02.06, 17:34 linaedu napisała: > Witam wszystkich bardzo serdecznie! Cieszę się,że przyjęto mnie do tego forum.Pracuę już dośc długo w szkole średniej i zawodowej. Jeśli ktoś chce wiedzieć jak przetrwałam tak długo chętnie odpowiem. Pozdrawiam wszytkich itaka34 Odpowiedz Link
beata966 Re: Witam sie :) 16.05.05, 23:19 To i ja serdecznie wszystkich witam, właśnie od minuty jestem szczęśliwą forumowiczką. Uczę chemii w lo i szczerze mówiąc lubię to robić :) beata Odpowiedz Link
aga2811 Re: Witam sie :) 30.05.05, 18:29 Witam, mam na imię Agnieszka, uczę biologii w szkole ponadgimnazjalnej oraz w szkole dla dorosłych. Dziękuję za przyjęcie mnie do forum. Odpowiedz Link
dyrektor000 Re: Witam sie :) 24.06.05, 18:07 Witam jestem dyrektorką przedszkola ale w sercu nauczycielką z długim stazem - prawie 25 lat sama nie wiem jak to minęło . Forum super szkoda tylko że nauczyciele są tak mało aktywni .mam nadzieję że po rozdaniu świadectw to sie zmieni pozdrawiam / wychowanie przedszkolne nauczanie początkowe oligofrenopedagogika i zarządzanie / Odpowiedz Link
rita78 Re: Witam sie :) 29.06.05, 11:41 Witam wszystkich:) Od jakiegos czasu podczytuje to forum i w koncu postanowilam sie ujawnic . Moze kilka slow o sobie. Jestem pedagogiem specjalnym. Pracuje w osrodku psychiatrii dzieciecej we wroclawiu. 1 maz, 1 dziecko :) Odpowiedz Link
rita78 Re: Witam sie :) 02.11.05, 22:00 to ja uaktualniam sie: zmienilam prace i jestem pedagogiem specjalnym w klasie integracyjnej w SP.pozdr Odpowiedz Link
atra1 I ja się witam:) 01.07.05, 18:32 Od dziś tu będę zaglądać "twórczo":) Atra - anglistka Odpowiedz Link
goffythedog Re: Witam sie :) 03.07.05, 23:01 i ja sie witam:) od jakiegos czasu poczytuje forum, a teraz sie ujawniam. ucze wiedzy o kulturze, od przyszlego roku jeszcze nie wiem, gdzie, poza tym pisze doktorat i ucze na UL oraz prowadze zajecia na ASP w Poznaniu. dzielnie brne przez procedury awansowe /stazystka/ pozdrawiam serdecznie:) goffy Odpowiedz Link
marija78 Witam wszystkich:) 12.07.05, 11:49 Witajcie:) Jestem nowa (choć czytam regularnie od września 2004). Wakacyjno-słoneczne pozdrowienia:) Odpowiedz Link
yagu czesc wszystkim:) 25.07.05, 10:04 ucze niemieckiego w szkole ponadgimnazjalnej. fajne to forum. pozdrawiam:))) Odpowiedz Link
stokrootka1 Re: Witam sie :) 26.07.05, 20:10 Od dziś jestem Z Wami:)Dziękuję za przyjęcie:) Jestem Julita, uczę języka niemieckiego w szkole ponadgimnazjalnej. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
kb1k Witam 31.07.05, 23:23 Zostałam przyjęta do Waszego grona! Jestem nauczycielką w szkole wiejskiej, uczę dzieci czytać i pisać. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
evita771 Re: Witam sie :) 01.08.05, 20:01 witajcie! jestem nauczycielem w przedszkolu, pracuję z dziećmi cztery lata, chętnie podzielę się doświadczeniem z osobami, które tak jak ja pracują z małymi dziećmi Odpowiedz Link
venilia Re: Witam sie :) 23.08.05, 14:13 Pozwalam sobie przenieść powitanie nowej Forumowiczki, to w ramach niezaśmiecania forum:) asia.miniaczek 23.08.2005 13:59 + odpowiedz Witam wszystkich Szanownych nauczycieli, bardzo się ciesze, ze zostałam przyjęta do waszej wspólnoty forumowej ;) Od 18 sierpnia jestem nauczycielem mianowanym, ku mojej wielkiej radości. Aha , zapomnialam napisac , że jestem nauczycielem nauczania zintegrowanego.Słuzą wszelką pomocą. Pozdrawiam bardzo ciepło, Odpowiedz Link
asia.miniaczek Re: Witam sie :) 23.08.05, 14:14 O przepraszam , nie zauwazyłam tego postu. Dzieki ;) Odpowiedz Link
anuria Re: Witam sie :) 23.08.05, 20:16 Witam sie rowniez bardzo serdecznie i dziekuje za przyjecie do forum :-) Ucze (a wlasciwie to dopiero bede uczyc) angielskiego w szkole podstawowej i gimnazjum. Odpowiedz Link
d_aga Re: Witam sie :) 24.08.05, 07:36 Dołączam do grona. Dobrze jest mieć taką grupę wsparcia.... Odpowiedz Link
belferka33 Re: Witam sie :) 25.08.05, 14:59 Życzę wszystkim owocnej i spokojnej pracy w nowym roku szkolnym - uczniom sukcesów w nauce i rozwiązywaniu problemów, rodzicom cierpliwości i dystansu!Wybaczcie anonimowość. Nie mogę podać o sobie szczegółów - boję się identyfikacji z powodu wątku na forum pana Gawrona... Odpowiedz Link
ewcia_ewcia Re: Witam sie :) 29.08.05, 01:14 Witam się ze wszystkimi uczestniczkami / uczestnikami forum. Jestem tu od dzisiaj i cieszę się, że was znalazłam. Pracuję jako nauczycielka kształcenia zintegrowanego i doradca metodyczny - juz ostatni rok, bo łapię sie na wcześniejszą emeryturę :) ewcia_ewcia Odpowiedz Link
vladimir Re: Witam sie :) 30.08.05, 01:29 Raz dwa..raz dwa.....próba klawiatury: fhwyugrwjegfuyewgtwhrefbhd to już???..... Witam i pozdrawiam serdecznie wszystkich klubowiczów. Jestem tu pierwszy raz i wielce mi sie tutaj podoba;) Los rzucił mnie do jednej z katowickich podstawówek obdarzając bardzo miłym towarzystwem.Uczę historii. Vladimmir Odpowiedz Link
agnetha04 Re: Witam sie :) 30.08.05, 13:15 Ja tez bardzo chcialam sie przywitac, wlasnie rozpoczynam swoja przygode z nauczaniem :) Na studiach (nauczycielskich notabene) mialam praktyki ale jakos nie ciagnelo mnie pozniej do tego zawodu, zmierzylam sie najpierw z drapieznym kapitalizmem a teraz wracam z podkulonym ogonem "w ramiona" budzetowki ;))Mam nadzieje na ciekawe dyskusje na tym forum :)) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
jabas ja też 31.08.05, 17:42 się witam. Dzięki za przyjęcie. Fajne forum, chętnie tu odreaguję stresik! Uczę fizyki w liceum. Odpowiedz Link
zebra12 Re: Witam sie :) 03.09.05, 09:24 I ja się witam! Tzn Was witam! Jestem tu od kilku dni. Uczę języka polskiego w małej, wiejskiej szkole podstawowej. Właśnie 30 sierpnia zostałam nauczycielem mianowanym... :) Chętnie wymienię doświadczenia dotyczące prowadzenia koła artystycznego ( scenariusze, pomysły na realizacje) Ewa Odpowiedz Link
a_cynamonka Re: Witam sie :) 13.09.05, 14:08 Witam wszystkich miło! Jestem nauczycielem licealnym, wychowawcą, uczę j.angielskiego (z konieczności) i filozofii (z zamiłowania). W tym roku powinnam zacząć (czy też raczej - mogę zacząć) staż na dyplomowanego. Oprócz gołego etatu budżetówki mam jeszcze swoją szkołę językową, co pomaga związać koniec z końcem, ale też okropnie rozprasza... ech... pozdrawiam Odpowiedz Link
mitta Re: Witam się :) 14.09.05, 15:21 Cieszę się, że mogę być z Wami, witam i liczę na życzliwe przyjęcie. Moją specjalnością jest nauczanie zintegrowane, oligofrenopedagogika oraz zajęcia kompensacyjne. Obecnie wraz z koleżanką prowadzimy klasę integracyjną. Chętnie służę radą, myślę, że i od Was się wiele nauczę. Odpowiedz Link
venilia Re: Witam sie :) 29.09.05, 21:39 Wklejam powitanko nowej uczestniczki - Maciejki 044 Jestem nauczycielem biologii z sześcioletnim stażem i 10-miesięcznym synkiem! Nareszcie mnie do was ,,wpuścili''. Pozdrawiam Agnieszka. Witaj na forum! Odpowiedz Link
rysa9 Re: Witam sie :) 10.10.05, 23:35 Witam się :-) Jestem mamą sześciolatka i ponieważ już myślę o szkole mojego synka, to czasami dopadają mnie w związku z tym różne myśli, pytania i dylematy. Chyba bardziej tę szkołę przeżywam ja niż moje dziecko ;-) Aska Odpowiedz Link
czuly_barbarzynca Witam sie :) 19.10.05, 21:17 Nauczyciel przedmiotów zawodowych:) pierwszy rok na froncie, pozdrawiam! Odpowiedz Link
arwen.a Re: Witam sie :) 23.10.05, 22:46 I ja się witam, jak przedmówca pierwszy rok na froncie, troche Was podręczę pytaniami :) Odpowiedz Link
gocha1002 Re: Witam sie :) 30.10.05, 01:43 Bardzo dziękuję za przyjęcie do forum! Witam wszystkich, od kilku lat jestem nauczycielem akademickim, ale zaraz po studiach przez ponad dwa lata pracowałam w szkole (najpierw pół roku w podstawowej, potem w średniej), problemy i sprawy nauczycieli nie są więc dla mnie bynajmniej abstrakcyjne. Cieszę się, że będę mogła z wami porozmawiać. Gosia Odpowiedz Link
agatenka79 Re: Witam sie 02.11.05, 21:10 zapomnialam napisać, że ucze techniki w gimnazjum :) narazie na rok, a potem się zobaczy Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link
bozenair Re: Witam sie 04.11.05, 23:52 Miło mi znaleźć sie w Waszym gronie. Dziękuję za przyjęcie. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
lisia55 Re: Witam sie :) 05.12.05, 19:39 Jestem nauczycielką historii po UMCS i mnóstwem kursów i innych podyplomówek. Pracuję już 28 rok i powoli mam tego wszystkiego dość. Myślę o wcześniejszej emeryturze. Mam sporo doświadczenia z pracą w klasach integracyjnych. Mam też sporo wolnego czasu. Syn poszedł na studia zaoczne i ma świetną pracę w Warszawie. Sam się utrzymuje. Mąz pochrapuje obok na kanapie i omputer mam tylko dla siebie. Chętnie wymienię poglądy. Odpowiedz Link
mbmm Re: Witam sie :) 08.12.05, 08:01 Jestem nauczycielem mianowanym pracującym z dziećmi upośledzonymi umysłowo w st. umiarkowanym i znacznym. Zamarzyło mi się być polonistką i jestem na trzecim roku studiów. Uwielbiam czytać i podróżować. Miło mi, że znalazłam forum nauczycielskie i zostałam przyjęta do jego grona. Mo. Odpowiedz Link
mama71 Re: Witam sie :) 17.12.05, 22:06 Witam. Dziękuję za przyjęcie na forum. Mam 34 lata. Czwarty rok pracuję w szkole. Uczę matematyki i informatyki w małej podstawówce na peryferiach Warszawy. Jestem w trakcie stażu na mianowanego. Pozdrawiam innych uczestników forum. Odpowiedz Link
adams_kip Re: Witam sie :) 18.12.05, 13:50 witam wszystkich belfrow :) mam 25 lat i od 4 staram sie czegos nauczyc mlodych gniewnych z inf :) Pozdrawiam swiatecznie :) Adam's Odpowiedz Link
marta.uparta Re: Witam sie :) 18.12.05, 19:01 uczę w szkole średniej historii (ósmy rok stażu). Miło mi Was poznać:) Odpowiedz Link
wielkiblekit Re: Witam sie :) 05.01.06, 13:31 Witam :) Nauczyciel(ka) boze jak ja nie lubie tego slowa jezyka niemeickiegow LO. 30 lat:) Odpowiedz Link
heidi13 Re: Witam sie :) 27.01.06, 23:50 Witam wszystkich, podobnie jak poprzedniczka nauczyciel(ka)- też nie lubię tego słowa j. niemieckiego. Uczę w gimnazjum 8 rok. Odpowiedz Link