Gość: ;p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 21:56 Jaka odzywka do paznokci jest najlepsza? Jak mozecie to piszcie nazwy i mniej wiecej ceny:) Dodam, ze paznokcie mam baaardzo zniszczone:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olka212 Re: Paznokcie 18.04.06, 22:17 NUTRILITE Hair Skin and Nails Dodatek żywieniowy wzmacniający włosy, skórę i paznokcie Włosy, skóra i paznokcie to nasza wizytówka. Dlatego, oprócz kosmetyków, potrzebne im dodatkowe wsparcie. NUTRILITE oferuje suplement diety zawierający biotynę, witaminę C i kolagen wzmacniający włosy, skórę i paznokcie. Możesz go zamówić na www.vebso.com- użytkownik:storm Na to jest 90 dni satysfakcji lub gwarancja zwrotu pieniędzy- ja zauważyłam różnice po kilku dniach.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bajkowapanienka Re: Paznokcie 18.04.06, 22:47 a ja polecam odżywkę keratynową firmy GAL - 48 kapsułek do paznokci, brwi i rzęs super sprawa paznokcie mam mocniejsze, skórki nie odrastają tak szybko no i rzęsy - marzenie. Efekty p tygodniu! I hit cenowy: ok. 12 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 14:02 A gdzie to mozna kupic :( Bo w swoim miescie pewnie nei dostane :( Odpowiedz Link Zgłoś
elle2006 Re: Paznokcie 18.04.06, 22:58 Ja jak mialam wlasnie bardzo zniszczone paznokcie to poza braniem tabletek skrzypovita nakladalam na paznokcie Get Strong Sally Hansen -wzmacnia paznokcie staja mocniejsze, twardsze (39zl).Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Paznokcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 10:59 Polecam szklany pilnik do paznokci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirabelle Re: Paznokcie IP: *.acn.waw.pl 19.04.06, 21:04 Polecam kosmetyki do paznokci essence. Pazurki stają sie mocniejsze i ładniejsze. *** Piekne dłonie i paznokcie... paznokietki-mirabelle.blog.oet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 13:33 tylko nail tek II Odpowiedz Link Zgłoś
patriiciia Re: Paznokcie 19.04.06, 21:09 Nienawidze firmy Paloma, a odzywki uzywam tylko z tej firmy. Nakladam 2 warstwy, jest rewelacyjna. "Odzywka wygladzajaca z teflonem". Kosztuje dokladnie 6,35 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Paznokcie IP: *.acn.waw.pl 20.04.06, 15:36 zdecydowanie odzywki firmy nail tek,a do tego szklany pilnik..wewnetrznie revalid-kuracja minimum 3-miesieczna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taniacos Re: Paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 18:03 Bomba witaminowa firmy killys ok 10 zl.polecam odżywki sally hansen 35-39 zł może nie są tanie ale za to jakie efekty.Jeżeli twoje paznokcie są w fatalnym stanie np po sciagnieciu paznokci żelowych lub akrylowych to polecam odżywkę dostepną własciwie przez internet o nazwie Nailtek (trzeba sie wykosztować) ale według mnie jest jedyną na rynku która naprawdę pomaga w dramatycznych sytuacjach.Równiez można spróbować róznych olejków do paznokci na firmy Gal czy Sevil Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_de1 Re: Paznokcie 20.04.06, 23:16 Zgadzam sie tylko Nail Tek II ok. 100 pln, ale nic innego nie moze sie rownac. I pilnik szklany. niestety tez drogi... Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Paznokcie 21.04.06, 00:08 MAvala.Nie znam ceny porduktów bo robię wszytko raz na tydzień przy okazji manicure. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 01:12 Zabieg parafinowy w gabinetach kosmetycznych-ponoc sa najlepsze rezultaty. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Paznokcie 21.04.06, 01:16 POtwierdzam;-) Ja w Marionnaud płacę 40zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura Re: Paznokcie IP: *.244.155.16.wifi155.tnp.pl 21.04.06, 07:43 Nail tek można dużo taniej kupić na allegro. Ja mam Nail Tek X-tra i on jest chyba najmocniejszy a zakupiłam go w USA za ok 10 $ więc jak macie kogoś to warto poprosić. Potwierdzam że na pazurki najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: Paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 10:57 wcierac olejek rycynowy, do kupienia w aptekach, cena ok. 2 PLN. Efekty naprawde sa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sinka Re: Paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 11:14 ile koszuje ten pilnik i ile ksoztuje zabieg parafinowy (srednia cena) w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś