Dodaj do ulubionych

dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor wlosow

IP: *.buf.adelphia.net 21.04.06, 01:17
www.misspolonia.com.pl/gallery/galeria/miss/7_Michaela%20Sorle_1b.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: ania27 Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.buf.adelphia.net 21.04.06, 01:18
      prosze odpowiedzcie mi szczerze bo ja akurat bardzo lubie ten kolorek!
    • Gość: ssoklaa Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.devs.futuro.pl 21.04.06, 01:25
      sztuczny jest i za biały... to już złoty blond lepszy
      • Gość: ciekawa1986 Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.chello.pl 21.04.06, 11:33
        mnie sie bardzo podoba:)
    • Gość: ania27 nie jest lepszy od jajecznicy albo sraczki IP: *.buf.adelphia.net 21.04.06, 01:26
    • pink_freud Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w 21.04.06, 10:22
      ten kolor to pasuje albinosom, ale ta pani to istny efekt negatyw - biale wlosy,
      brązowa twarz. okropienstwo
      • kasiunia62 Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w 21.04.06, 20:23
        juz nie przesadzaj, nie jest znowu taka opalona- normalna dziewczyna
        • pink_freud Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w 22.04.06, 11:14
          co ty powiesz? mi ona na albinosa nie wyglada. a takie wlosy tak jak pisalam
          tylko albinosi maja w naturze i im moze pasuja.
          • asiulka81 Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w 22.04.06, 20:44
            pink_freud napisała:

> co ty powiesz? mi ona na albinosa nie wyglada. a takie wlosy tak jak pisalam
            > tylko albinosi maja w naturze i im moze pasuja.

nie przesadzaj. ja mam naturalnie bardzo bardzo jasna karnacje. w swoim zyciu
            tylko raz spotkalam osobe ktora byla tak samo biala jak ja (albinoske!), a tak
            wszyscy sa zawsze ode mnie ciemniejsi. Mam jasne oczy i naturalne ciemne wlosy.
            Byl taki czas kiedy farbowalam sie wlasnie na taka platyne jak ta laska z
            fotografii i ponoc wygladalam ladnie. Teraz powracam do naturalnego koloru i
            wiele osob mowi ze w ciemnych wygladam gorzej bo nie pasuja do karnacji.
      • sylwia.la Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w 28.04.06, 21:11
        A mnie sie baaaardzo podoba:)sama taki mam tylko ze krotkie wlosy:)
    • marghot Ponieważ wyglada niesamowicie sztucznie i wg mnie 21.04.06, 10:27
      jednoznacznie kojarzy się z Barbie ;)

a powaznie, nie każdemu przecież musi podobac się taki blon, brąz czy czarny.
      Dla mnie jest to neico pretensjonalny kolor i taki nadający "brak wyrazu"
      osobie go noszącej
      • justynnka Re: mnie sie podoba ;) 21.04.06, 10:30
        lubię takie blond bez odcienia żólci czy złota. sama noszę platynowy kolro
        włsotyle że zdecydowanie zimniejszy niz na fotce. pozatym -śmieszy mnie
        stwierdzenie ze włosy w yum kolorze wyglądają sztucznie.
        • marghot Re: mnie sie podoba ;) 21.04.06, 10:32
          mnie nie śmieszy ;P bo te wyglądają na popalone czy przesuszone
          podobnie bywa z wlosami farbowanymi na niektóre rodzaje czerni
          • justynnka Re: mnie sie podoba ;) 21.04.06, 10:33
            bo o włosy farbowane sie dba intensywnie i samej i u fryzjera. proste. zresztą -
            nie po to farbuję włosy aby wygładały naturalnie:)
      • Gość: ania27 trzeba umiec nosic taki kolor ot,co! IP: *.buf.adelphia.net 21.04.06, 21:53
    • Gość: marvellous Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 10:38
      Bo wygladają sztucznie i widać że są tlenione.
      Takie coś moze i ladnie się prezentuje u bladolicych,
      ale przy takiej solarce - paskudztwo :-/ !
      • justynnka Re: hm... 21.04.06, 10:40
        własnie przy opaleniżnie wygladają super:) to moje zdanie i będę go bronic:D
      • nessie-jp Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w 21.04.06, 21:09
        Masz rację, takie jasne włosy wyglądałyby pięknie przy bardzo jasnej cerze i
        przejrzystych, zielonych oczach
    • Gość: tragedia Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 10:39
      To nie włosy, tylko poaplone, wystrzepione na końcach cienkie pióra! Czy wy nie
      macie oczu, ludzie??? Chyba bym się załamała, gdybym miała coś takiego na
      głowie:/ A kolor jest obciachowy, zwłaszcza nie pasuje do brązowej, zjaranej na
      solarce twarzy. Zresztą nie pasuje nikomu, oprócz albinosów... Ozdobą kobiety sa
      piękne włsy. Myślicie, że mężczyznom podoba się coś takiego???? To byście się
      zdziwiły:/

W ogóle załamuje mnie fakt, że wszystkie latawice, które chcą uchodzić za laski
      farbują się na blond, podczas gdy ideałem piękna według mężczyzn jest kobieta
      średniego wzrostu, o wąskiej talii, szerokich biodrach (nie tłustych!), sporym
      (ale nie gigantycznym) biuście, małym nosie, dużych oczach i brązowych (!!!)
      włosach, najlepiej pofalowanych lub kręconych. No zobaczcie- nie ma ani słowa o
      popalonych piórach z cylku: bądź widocznym na drodze.

To chyba moda dla tirówek, od których muszą się odbijac światła na autostradzie,
      żeby alfons mógł więcej zarobić i miał mniejsze straty (chorobowe, koszty
      pogrzebu po zderzeniu z tirem itd.)
      • Gość: Lenka Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.chello.pl 21.04.06, 10:47

Bo jest sztuczny.Podobny ma lalka barbie.Patrząc jednak po ulicach wielu
        kobietom cuś takiego sie podoba.Albo noszą włosy zupełnie czarne(plus czerwone
        lub bardzo jasne pasemka) albo właśnie takie "świńskie" blondy.

• justynnka Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w 21.04.06, 10:54
          świński blond jest raczej zółtawy własnie;) a w podobieństwie koloru włosów do
          barbie nie widzę naprawe niczego złego:)
          • Gość: loo Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 10:58
            A niech sobie każdy nosi na głowie to co chce. Dopóki włosy są w dobrej
            kondycji, wypielęgnowane i zadbane to nie widzę niczego złego w sztucznych
            odcieniach blondu, czerni czy rudości.
            • Gość: rikitiki Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 11:08
              kolor jak kolor, może faktycznie wyglada troche sztucznie jakieś refleksy by go
              troszke uwypukliły, ale o wiele bardziej mi się podoba on, niż taki bląd +
              czarne pasemka pod spodem (wiem że teraz takie modne ale mi się to kojarzy po
              prostu z rozbabranym odchodem gołębia na chodniku) nie chcialam nikogo
              urazic!!!!
      • Gość: marvellous Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 11:12
        "Ozdobą kobiety sa
        piękne włsy. Myślicie, że mężczyznom podoba się coś takiego???? To byście się
        zdziwiły:/"

To jasne, masz racje. Jeszcze nie widziałam żeby porządny facet oglądał
        się za pannami o tego typu image'u :P
        • justynnka Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w 21.04.06, 11:14
          wybacz -nie mogęsie powstrzymać:))) zdefiniuj - porządny facet,plizzz:)
          • Gość: alicja Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 11:29
            Na pewno nie łysy, z czerwonymi butami w czub:P
            • justynnka Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w 21.04.06, 11:31
              rozumiem ze wazniejsze jest to ze facet goli głowę nż to ze ma dobre
              wykształcenie,duża wiedzę i ciekawą pracę? jasne - łysy to dresiarz a panienka
              z platynowym blondem to tandetna lala:) gratuluje:)pozory mylą:)
              • Gość: alicja Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 11:34
                > rozumiem ze wazniejsze jest to ze facet goli głowę nż to ze ma dobre
                > wykształcenie,duża wiedzę i ciekawą pracę?

No popatrz- a ja myślałam, że ważniejsze od ciekawej pracy i wykształcenia (żeby
                tę paracę zdobyć, oczywiście...) jest to, jakim ktoś jest człowiekiem. No i to,
                czy się kogos kocha, ale może to już zostawmy... Chyba jednak pozory nie mylą:/
                Ktoś w końcu musi na te zabiegi odżywiające i farbę co trzy tygodnie zarabiać...
                Z mojej strony EOT.
      • Gość: Lilu Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 12:33
        Gość portalu: tragedia napisał(a):
        > W ogóle załamuje mnie fakt, że wszystkie latawice, które chcą uchodzić za
        laski
        > farbują się na blond, podczas gdy ideałem piękna według mężczyzn jest kobieta
        > średniego wzrostu, o wąskiej talii, szerokich biodrach (nie tłustych!), sporym
        > (ale nie gigantycznym) biuście, małym nosie, dużych oczach i brązowych (!!!)
        > włosach, najlepiej pofalowanych lub kręconych. No zobaczcie- nie ma ani słowa
        o
        > popalonych piórach z cylku: bądź widocznym na drodze.

Ten "ideał piękna" to statystyka. To tak, jakby komputer nam kobietom
        powiedział, że lubimy tylko wysokich brunetów z owłosioną klatą ;) Na szczęście
        gusta są różnorodne na tyle, że każda potwora znajdzie amatora ;)
      • Gość: Elfi Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 20:14
        Popieram w 100%. Paskudne te włosy+solara. Wyglądają na wyblakłe i są suche.
        Chyba lepszy byłby ciemny blond z kilkoma jaśniejszymi pasemkami do takiej cery.
      • Gość: gosiak Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.hochtief.de 27.04.06, 14:35
        Rozumiem, że ty właśnie jesteś takim ideałem męskich fantazji. Nie przeszdzaj
        tak z tymi latawicami.
    • bez.wyksztalcenia Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w 21.04.06, 11:08
      bo te wlosy wygladaja jak peruka
      i to, co dziewczyny juz pisaly: pomaranczowa twarz i biale wlosy. przeciez to
      strasznie kiczowate. zero klasy, stylu i urody
      • Gość: merda Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.pool8546.interbusiness.it 21.04.06, 11:18
        Po pierwsze bardzo ladna dziewcznyna.
        Po drugie zeszpecona wlosami,ktore nie komponuja sie dobrze z jej twarza i
        nadaja jej tandetnego wyrazu (wedlug mnie)

Osobiscie nic nie mam do takiego koloru,podoba mi sie,razi mnie jednak,ze jest
        on wyblakly,bez krzty blasku,naturalnosci.Niektore gwiazdy potrafia tego
        uniknac,ale wiadomo slono za ta placa.
        Wiec jesli kogos nie stac na pielegnacje takiego czy innego koloru,odradzam
        szczerze,bo wedlug mnie wyglada to nieatrakcyjnie.
        Ale to tylko moje zdanie.
        • Gość: weronika Obrzydlistwo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.06, 17:21
          jak można sobie zrobić taką krzywdę na głowie??????
          Toż to istny horror! Jednak ma wiele zwolenniczek (czyli przygłupich panienek z
          łysolami u swego boku). Zaraz biedna justynka 'rzuci się na mnie', ale mam to
          gdzieś!
          Dla mnie panna - negatyw (białe włosy + solarka) + łysy facet kojarzy mi się
          jednoznacznie - jako ludzie bez klasy, kasy, nie mający własnego stylu, skoro
          muszą małpować "styl" setek idiotów i idiotek przewijających się po naszych
          ulicach.
    • Gość: Marta Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.4web.pl 21.04.06, 18:38
      Jak na moj gust jesli ktos farbuje włosy, to powinein je farbować w kolorze,
      który podklresla naturalne piękno , a nie oszpeca. W związku z tym dziewczyna
      na zdjęciu powinna mieć włosy w brązach , a jeśli już koniecznie jakis blond
      to popielaty,przydymiony bo ma ciemną skórę , piwne oczy i ciemną prawę oczu.
      Ten kolor ją oszpeca , miał sie neizle na Merylion Monroe, tylko zwróćcie
      uwage, ze ona miała skóre jak mleko, a nei jak kakao.
    • iza3108 Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w 21.04.06, 20:08
      mi się on bardzo podoba, przynajmniej nie jest żółty
    • Gość: X Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 20:16
      Czy ktoś tu lansuje tą laskę??? Pojawia się drugi raz w ciągu dwóch dni.
      Troszkę podejrzane...
      • Gość: aga Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 20:26
        ,,szerlok holmes" sie znalazl ;] nikt nie lansuje, ja wstawilam jej zdjecie z
        prosba o ocene jej wygladu, niestety najprawdopodobniej swinia morska skasowala
        watek, a ze byly negatywne opinie o jej kolorze wlosow ktos to podchwycil i
        zrobil z tego wlasny post ;]
    • Gość: anula Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 21:23
      Wg mnie strasznie sztuczne i tandetne-jakby "oskubać" lalkie Barbie. Moga
      pasowac tylko do nordyckiego typu urody-jasna cera i oczy. U nas niestety czesto
      sasiaduja z solarka na twarzy,co tylko wydobywa nienaturalnosc i tandete, ale
      niech sobie kazdy wyglada jak chce.
      • Gość: bleh Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 21:31
        dlaczego? bo jest brzydki? ;D
        • Gość: em Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.icpnet.pl 21.04.06, 21:39
          sztuczne, tandetne i w wykonaniu nieprofesjonalnym w stanie opłakanym
          najczęściej, patrz rónież: Donatella Versace - to wiele wyjaśnia :)
      • Gość: ,,, Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 21:39
        Jak sie przyjrzec to w tych bialych piorkach sa jeszcze zoltawe pasemka. Łomatko.
        • Gość: ania27 zolty blond to jest dopiero koszmar IP: *.buf.adelphia.net 21.04.06, 21:58
          • Gość: Fi Re: zolty blond to jest dopiero koszmar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 22:05
            Może ona myśli,że czym jaśniejsze włosy, tym lepiej (ciemniej) będzie wyglądała
            opalenizna ;)
            • Gość: kinia EH:((((( IP: *.acn.waw.pl 21.04.06, 22:18
              eh dziewczyny zal mi was!!!!!!!!!!!!a kogo obchodzi kto jak wyglada!!!!!!!kurcze
              zeby tak jechac na druga kobitke;/
              zazdroszcze facetom bo oni sobie dadza w "buzie" i gadka skonczona a nie
              objezdzaja kazdego na ulicy!!a nietety dziewczyny takie sa (wy tez jestescie
              tego przykladem)
              nikt nie patrzy jaki jest w srodku tylko czy ma wlosy blond dopasowane do koloru
              oczu itd;/a naj ze jak ma sie blond wlosy to zaraz jest sie glupim!!!!to
              poprostu mnie juz przeraza!!
              a to wszystkie maja sie farbowac na ciemno!!eh...sa naprawde ciekawsze tematy
              niz ta pani na zdjeciu...no ale kazdy ma inny sposob na rozrywke;/
              • totalna_apokalipsa Re: EH:((((( 22.04.06, 10:22
                nikt nie patrzy jaki jest w srodku tylko czy ma wlosy blond dopasowane do kolor
                > u
                > oczu itd;/a naj ze jak ma sie blond wlosy to zaraz jest sie glupim!!!!to
                > poprostu mnie juz przeraza!!

Nikt tu nie napisał, ze ktos mający blond włosy jest głupi:) Ja mam blond
                włosy,naturalne, te obrzydliwe wg wielu, bo złote , trochę zmieniałam ich
                tonacje, ale teraz wrócilam do tych zupelnie moich. I chodzi o coś zupełnie
                innego - wiem, jak wyglądam, wiem, jaki mam kolor oczu, skóry itp i wiem, ze
                nigdy w życiu, nawet jesli mi by sie to bardzo podobało, nei powinnam
                przefarbować sie na czarno:) Bo zrobie sobie wizualną krzywde i narazę sie na
                takie komentarze, jak ta dziewczyna na zdjeciu - i szczerze, to bedzie racja,
                bo np. nei widziałam jeszcze dobrze wyglądającej murzynki w blond włosach, a
                farbuje wiele z nich:) Pewne rzeczy po prostu pasują jak kwaiatek do kożucha.
    • Gość: ziutka ;) Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.smstv.pl 22.04.06, 06:54
      bo jakoś przyjęło się,że takie dosłowne kolory włosów( biały- jak ma lasia na
      zdjęciu), czarny i czerwony noszą prostytutki
      kolor włosów to też sygnał- ten akurat znaczy "jestem łatwa"
      nie dziwcie się, że każdy facet za czymś takim się obejrzy...

a tak wogóle to dziwię się, że tego typu kolory mają swoje zwolenniczki
      absolutny brak gustu i klasy, no to taki dziwkarski kolor i już
      do tego brakuje jakiejś bluzki w panterkę, stringów pod pachami wręcz, i butów
      na szklanej koturnie i chopla na rurkę...
    • Gość: karo Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 14:16
      www.westlord.com/peta-wilson/photos/Peta-Wilson_050.jpg
      u niej mi sie bardzo taki kolor podoba,ale ta miska wyglada dosc nieciekawie.to
      chyba kwestia karnacji,koloru oczu itd.
      • charade Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w 23.04.06, 17:15
        O właśnie, Peta Wilson jest przykładem osoby, której takie włosy pasują.
    • Gość: Po co ten krzyk Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.crowley.pl 22.04.06, 15:05
      NORMALNA kobieta!Nie wiem w czym problem:-/Nie macie innych zmartwień?
      • nessie-jp Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w 22.04.06, 20:51
        Porównaj:
        www.paybest.com/jpg4/barbie.jpg
    • Gość: Marta Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 20:24
      wygląda sztucznie, nie ma żadnych pasemek,które mogłyby prtzełąmać tą
      tojnację.... sztuczność przedewszystkim, a szkoda bo dziewczyna jest łądna....
    • kora3 Mnie osobiście ... 22.04.06, 23:27
      nie podobaja sie, bo sa zbyt sztuczne ...Platynowy blond naprawdę niewielu
      kobietom pasuje do oczu i karnacji. Poza tym wymaga niewzykle starannego dbania
      o włosy: odżywiania na maxa (jak zwykle przy rozjasnainych włosach) oraz dbania
      o zero najmniejszego odrostu, bo to wygląda koszmarnmie. W dodatku takie wlosy
      na ogół szybko traca balsk i zostaje suce, biale siano na głowie. Oczywiscie ta
      dziewczyna jest wystylizowana i nie ma obecnie tego siana (może i wcale nie
      miewa), ale ja myślę tearz o dziewczynie nie z okladki, a z ulicy o takim
      kolorze wlosów. Dadam jeszcze, ze nie jest to kolor w moim pojęciu dla pań zbyt
      duzo starszych od nastolatek, bo postarza i to mocno przez sztucznosc.
      Oczywiscie, jesli ktos w ogple jest bardzo jasny i do takiego blodu dochodzi po
      rozjasnieniu o 1 -2 tony to może to i ładnie wygląadc i nie niszczyć tak włosów.
      Generalnie moim zdaniem z blondem trza ostrożnie :) Niestey cześto wychodzi
      zwłaszzca cioemniejszym dziewczynom żółtawy, a to wyglada "uroczo", no i
      odrosty...rzucają sie niemiłosiernie w oczy :(
    • Gość: papaja Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 15:22
      pani ze zdjecia się podoba widać, bo go sobie zrobiła...
      poza tym ta pani to ta tzw polko-szwedka michaela sorle, moze Szwedki lubią
      takie kolory bo pasują do śledzia albo do łososia czy innej ryby :D
      a tak na serio, ja wiem? co człowiek to gust, co człowiek to inne upodobania,
      tyle!
      • charade Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w 23.04.06, 17:13
        Mnie się takie włosy podobają, ale tylko do niebieskich oczu i jasnej skóry. Na
        pewno nie do takiej pomarańczowo-bordowej skóry, jaką ma ta dziewczyna. Co za
        okropny i nienaturalny kolor, brrr...
        • Gość: ania27 Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.buf.adelphia.net 24.04.06, 22:12
          up
    • Gość: Joaska Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.range81-157.btcentralplus.com 24.04.06, 23:23
      Bo jest nienaturalny???? Szwedki sa piekne i jasne, ale to cos innego.
      Kobieta z tak zafarbowanymi wlosami wzbudza zazdrosc w innych kobietach - ma
      wyglad taniej dz..., wzbudza wielkie zainteresowanie u mezczyzn - nie chce
      nikogo urazic, sama posiadam jasniutkie wlosy, ktore od slonca siwieja
      totalnie. Faceci na to leca.
      • Gość: lola Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 23:26
        Faceci na to lecą, i dlatego każda kobieta powinna mieć to na głowie ? Platyna
        to przywilej nie dla każdej dziewki, jak już wcześniej ktoś napisał.
      • Gość: Marta Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 23:39
        faceci na to lecą? buahahaha
        a na twoj malutki móżdzek tez?
        i na takie glupie teksty tez?
        i na mini na dyskotece?
        coz, półgłówki leca na takie blondynki!
        • Gość: ania27 tylko tyle potraficie co szatynki? IP: *.buf.adelphia.net 25.04.06, 00:22
          • Gość: x Re: tylko tyle potraficie co szatynki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 01:08
            No coz,nie tylko.Pomijajac zlosliwosci sa rozne gusta.A ta dziewczyna ma zbyt
            ciemna(aczkolwiek piekna)karnacje do tego typu koloru wlosow.
    • Gość: ania27 e jej karnacja jest ok lepsze to niz bladotrupi IP: *.buf.adelphia.net 25.04.06, 04:20
      roz anemiczny
    • Gość: ania27 duzo lepszy niz tej dziuni w tym linku patrz dalej IP: *.buf.adelphia.net 25.04.06, 04:24
      aluh.fotolog.pl/
    • pani_wellard Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w 25.04.06, 10:35
      Dziwne pytanie. A dlaczego niektórym nie podoba się rudy / brązowy / czarny?
      Chyba nie ma takiej rzeczy, która podobałaby się wszystkim.

Moja znajoma ma kolor zbliżony do tego ze zdjęcia, naturalny. Do tego cerę
      bladą jak ściana i niebieskie, bardzo jasne oczy, oprawę oczy również b.jasną.
      Nie wyobrażam sobie jej w innym kolorze. Na niej mi się podoba.

Do Tej dziewczyny absolutnie nie pasuje..
      • pani_wellard Re: dlaczegoniektorym nie podoba sie taki kolor w 25.04.06, 10:37
        Oprawę oczU - miało być :)
    • Gość: Kolumbia Niestety facetom się podoba IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.06, 10:54
      wystarczy posłuchać ich zachwytów nad Paris Hilton, Dodą, Jessiką Simpson,
      Shakirą i innymi klonami, których w rozmaitych pisemkach nie brakuje.
      Niektórzy faceci po prostu się do tego nie przyznają. Ja lubię blond ale nie
      neonowy ( to samo zrestą dotyczy kruczej czerni lub marchewy ). Takie kolory
      postarzają.
    • adsa_21 za jasny 25.04.06, 12:03
      i twarz blado i nijak wyglada.
      Z ciemnymi pasemkami juz by bylo okey.
      • Gość: x Re: za jasny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 12:46
        Tej dziewczynie nie pasuje ewidentnie,ale np. na gwen stefani wyglada ten kolor
        slicznie:
        www.aidinvaziri.com/uploaded_images/stefani2_05-752412.jpg
        www.lamega.com.co/albums/wallpapers/gwen1024.jpg
        www.movie-gazette.com/directory/img/gwen+stefani.jpg
        www.femalefirst.co.uk/images/gwen-stefani-hyper-top.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka