Dodaj do ulubionych

Do dziewczyn posiadających cellulitis i rozstępy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 13:29
Chciałam się zapytać jakich kosmetyków używacie mając jednocześnie cellulitis
i rozstępy? Czy kupujecie specjalne kremy 2 w 1? Czy może stosujecie osobno
krem na rozstępy i osobno na cellulit? Jeśli stosujecie dwa kremy, to jak ich
używacie? Np. rano na rozstępy, wieczorem na cellulitis? A może najpierw
jeden krem, a następnie drugi?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja:) Re: Do dziewczyn posiadających cellulitis i rozst IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 13:51
      na cellulit - antycellulitowy na rozstępy - odpowiedni do rozstępów, tyle że
      tych drugich sie nie pozbędziesz ... przykre ale prawdziwe - polecam nową serię
      oriflame :)
    • Gość: tygrysek Re: Do dziewczyn posiadających cellulitis i rozst IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.06, 14:54
      poczytaj na forum o celluitisie, ja dzięki info tam znalezionym kupiłam balsam
      Evelin - na jedno i drugie - za 13 zł i jestem zadowolona , bo po miesiącu walki
      są efekty. teraz kupię jakiś inny i dalej będę walczyć żeby przynajmniej
      zwyciężyć skórę pomarańczową a rozstepy jakby mniej widać
      • Gość: olenka_ja Re: Do dziewczyn posiadających cellulitis i rozst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 15:13
        Ja też poelcam Eveline - szczególnie serum. Rzeczywiscie działa i na cell i na
        rozstepy. I niedrogo.
        • madfashion Re: Do dziewczyn posiadających cellulitis i rozst 05.05.06, 17:30
          Ponoć mozna stosować jednoczesnie krem pzreciw rozstępom i cellulutiwo- opinia
          kosmetyczki- bo jeden z nich (nie pamietam juz ktory :), wnika glebiej w skore.
          Rozstepów nie pozbedziesz sie zadnym kremem, bo kremy jedynie moga im zapobiec
          a na pewno nie zwalcza rozstepow juz istenijacych ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka