moni_citroni 02.01.03, 15:35 Pochwale sie, ze dzis stuknelo mi 21 lat :-)) Chyba jako pierwsza na forum postarzalam sie wraz z przybyciem Nowego Roku;-) Ale wcale nie czuje sie jak staruszka :-p pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mela1 Re: Dzis sa moje urodziny :-))) 02.01.03, 16:16 Wszystkiego najlepszego staruszko:))) Pewnie zyczen w tym okresie masz w nadmiarze, wiec ja pozycze tylko nieprzemijajacej urody i usmiechu oraz duzo milosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: Dzis sa moje urodziny :-))) IP: proxy / *.markom.krakow.pl 02.01.03, 16:20 no to wszystkiego co NAJ, NAJ !!! :o) fajne urodziny- "oczko" ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: Dzis sa moje urodziny :-))) 02.01.03, 16:28 Buziaki dla Was :-) Nieprzemijajaca uroda mi sie przyda :-p Odpowiedz Link Zgłoś
annexxa Re: Dzis sa moje urodziny :-))) 02.01.03, 16:35 Bożesz ty mój! Jakaś ty jeszcze młoda.... xx.która jest już strasznie stara Odpowiedz Link Zgłoś
sara18 Re: Dzis sa moje urodziny :-))) 02.01.03, 18:35 ale kokietujesz-mloda osobka z ciebie-anyway wszystkiego naj! Odpowiedz Link Zgłoś
ewakam Re: Dzis sa moje urodziny :-))) 02.01.03, 18:51 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vts Re: Dzis sa moje urodziny :-))) 02.01.03, 19:21 moni wszystkiego naj, naj, naj....z całego serduszka Ci życzę i spełnienia wszystkich marzeń:) aga Odpowiedz Link Zgłoś
donata3 Re: Dzis sa moje urodziny :-))) 02.01.03, 19:28 A więc wszystkiego naj... naj...najWSAPANIALSZEGO!!! A ja się pochwalę, że mi jutro stuka... no troszkę więcej niż Tobie i wcale nie narzekam. Czuję się całkiem dobrze z tą świadomością :-)) Jeszcze raz najwspanialsze życzenia kochany koziorożcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: Dzis sa moje urodziny :-))) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 20:06 Nie jesteś jedyna. Ja skończyłam dziś 26 lat. Cholera, jak ten czas leci. Wszystkiego najlepszego. Pozdrowienia nube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Do Moni i Nube! IP: *.acn.waw.pl 02.01.03, 20:37 Hej hej, całuje WAs ciepluteńko urodzinowo, wszystkiego naj naj:)) Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annah. Re: Do Moni i Nube! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 02.01.03, 22:12 I ode mnie najlepsze zyczenia dla jubilatek! Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: Do Moni i Nube! 02.01.03, 22:14 Dziekuje kobietki :-) Nube, wszystkiego najlepszego ! Koziorozec to najlepszy znak zodiaku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: Do Moni i Nube! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 22:15 Dzięki dziewczyny. Trzymajcie się w Nowym Roku. nube Odpowiedz Link Zgłoś
kaira Re: Dzis sa moje urodziny :-))) 03.01.03, 07:43 Moni; wszystkie naj, naj, spełnienia marzeń, duuużo zdówka i szczęcia w miłości. (Trochę spóźniona jestem, ale wczoraj balowałam ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: Dzis sa moje urodziny :-))) 03.01.03, 11:50 Dzieki :-) Kaira, znalazlas juz tego kandydata na sponsora? :-))) DP srednio mi pasuje :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: DLACZEGO????? IP: 80.50.133.* 03.01.03, 11:54 moni_citroni napisała: > DP srednio mi pasuje :-((( Dlaczego?!!! Co z nim nie tak? Napisz szybciutko, bo jako kolejny koziorożec w kolejce zamowiłam DP w ramach podarunku urodzinowego. Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: DLACZEGO????? 03.01.03, 12:17 Bo nie matuje :-(( Efekt jest sliczny i cacy, ale ja lubie, gdy buzia jest matowa. Podklad swietnie rozjasnia, wtapia sie w buzie itp, ale skora nie jest 100% matowa. Tzn i jest i nie jest - nie swiece sie jak latarnia, wydaje mi sie tez, ze fluid ogranicza produkcje tluszczu...ale twarz lekko sie blyszczy, mozna powiedziec, ze w "elegancki" sposob. Uzylam go dopiero 3 razy, moze powinnam dluzej..ale marzy mi sie teraz fluid typowo matujacy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: DLACZEGO????? IP: 80.50.133.* 03.01.03, 12:48 Hm... z tego co piszesz wynoszę, iż jest to podkład dla mnie stworzony; ja z kolei nie lubię absolutnych matów, zdrowa cera musi mieć delikatny połysk, inaczej wygląda mało apetycznie i naturalnie. Zwróć uwagę, iż absolutnie matowe cery sprawiają wrażenie chorych, zmęczonych, poszarzałych. Delikatny błysk i gra światła powodują, że drobne niedoskonałości zanikają a skóra promienieje; tym bardziej zaś, że DP tak cudnie jednoczy się ze skórą. Przykro mi, iż nie jesteś zadowolona,ja natomiast nabrałam pewności, że będzie to właściwy nabytek. Ale, ale, co z tym wysuszaniem? Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: DLACZEGO????? 03.01.03, 15:32 Masz racje, moze musze sie do niego przyzwyczaic :-) Sam puder jest super, nie mam do niego zastrzezen, ale myslalam, ze efekt zmatowienia bedzie mocniejszy. Ja tez nie lubie calkiem matowej buzi (maska), wiec uzywam pudru w perelkach. ale przy DP takie kulki juz sa niepotrzebne (chociaz ja dalej ich uzywam). Wydaje mi sie, ze DP bedzie Ci bardzo pasowal :-) Dobierz sobie dobrze kolor - mnie podobala sie 10 (b.jasna), kupilam 20(jasna z lekkim bezowym odcieniem)-chociaz mam chlodna karnacje, to 20 pieknie wtapia sie w skore i wyglada bardzo naturalnie. Ale jesli mialabym jeszcze raz wybierac, kupilabym 10. Ale namacilam ;-) pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaira Re: Dzis sa moje urodziny :-))) IP: *.technoservice.com.pl 03.01.03, 12:23 :-)) Kandydata znalazłam - spełnia prawie wszystkie warunki, oprócz jednego (najważniejszego) - jest mężem mojej szwagierki, czyli nie jest wolny. Co za pech!! Ma nawet brata (też zajętego - co za podwójny pech ;-)) A co do zakupu - cieszę się, ża powstrzymałam swoje zapędy. Teraz bym sobie pluła w brodę, tyle pieniędzy, a nos by mi się świecił niczym latarnia morska. Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: Dzis sa moje urodziny :-))) 03.01.03, 12:27 To szkoda - szukaj dalej i informuj ;-) Gdyby moje kochanie dowiedzialo sie, o czym tu rozmawiamy, chyba urwaloby mi glowe ;-))) Z milosci ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaira Re: Dzis sa moje urodziny :-))) IP: *.technoservice.com.pl 03.01.03, 12:36 moni_citroni napisała: > To szkoda ano szkoda - szwagra (chyba tak się nazywa) mam teoretycznie od lat 3, jednkaże poznałam go dopiero w Sylwestra. >Gdyby moje kochanie dowiedzialo sie, a gdyby tak moje się dowiedziało, aż strach się bać!! :-)) stąd używanie nicka (hi,hi), bezpieczniej :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: Dzis sa moje urodziny :-))) 03.01.03, 12:43 E tam, moj sie nie dowie, chyba ze mu wygadam. Moj Luby nie rozumie po polsku wiec moge pisac, co mi przyjdzie do glowy :-))) Ale i tak jest slodki, zwlaszcza, jak probuje mowic po polsku albo tworzy nowe "polskie" wyrazy - wszystkie z koncowka -ski :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaira Re: Dzis sa moje urodziny :-))) IP: *.technoservice.com.pl 03.01.03, 12:50 moni_citroni napisała: > E tam, moj sie nie dowie, chyba ze mu wygadam. Moj Luby nie rozumie po polsku > wiec moge pisac, co mi przyjdzie do glowy :-))) > Ale i tak jest slodki, zwlaszcza, jak probuje mowic po polsku albo tworzy > nowe "polskie" wyrazy - wszystkie z koncowka -ski :-)) Mój szwagier również nie umie po polsku, ładnie wychodzą mu nasze szeleszczące głoski, nie do pokonania były słowa "zapomniałam", etc. :-) Domaga się nauki polskiego (chociaż nie musi, gdyż jest sporadycznym gościem w RP). Za to moje kochania baaardzo dobrze rozumie, ale mam nadzieję, że nie lata po "babskich" stronach ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: Dzis sa moje urodziny :-))) IP: proxy / 195.94.193.* 03.01.03, 13:07 Wszystkiego najlepszego! A mnie dzisiaj stuknęło (a raczej wczoraj 02.01)31! Co ty na to kózko? I miałam bardzo smutne urodziny......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaira Re: Dzis sa moje urodziny :-))) IP: *.technoservice.com.pl 03.01.03, 13:37 Gość portalu: żaba napisał(a): > Wszystkiego najlepszego! A mnie dzisiaj stuknęło (a raczej wczoraj 02.01)31! Co > > ty na to kózko? I miałam bardzo smutne urodziny......... żabciu - spełnienia marzeń. A skoro były smutne, to zapewne cły rok będzie radosny :-)) /zgodnie z zasadą przeciwieństw / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: Dzis sa moje urodziny :-))) IP: proxy / 195.94.193.* 03.01.03, 13:52 Bardzo dziękuję. Po Twoim poscie już mi lepiej....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: do Żabci! IP: 80.50.133.* 03.01.03, 14:05 Żabciu, pozwól, że się dołączę do życzeń; samych cudowności w ponoć jednym z najpiękniejszych, kobiecym okresie życia:) Gorący buziak, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: do Żabci! IP: proxy / 195.94.193.* 03.01.03, 15:15 Dzieki Madziu, też sobie to mówię i to już od roku :)! Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: Dzis sa moje urodziny :-))) 03.01.03, 15:24 Zabko, ja tez troche plakalam w moje urodzinki ale potem bylo juz ok. Zobaczysz, ze wszystko bedzie dobrze. Slowo koziolka ! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JuliaS Re: Dzis sa moje urodziny :-))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 14:09 Spóżnione życzenia starszej o miesiąc koleżance!!! Odpowiedz Link Zgłoś