Gość: Prosząca o radę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:30 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prosząca o radę Re: Pytanie dotyczące skóry twarz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:42 za szybko nacisnęłam enter:). A to mój problem: Jakiś czas temu na lini żuchwy (po jednej stronie twarzy)pojawiłą mi się czerwona plama. Po paru dniach zaczerwienienie zeszło, pozostało bardzo lekkie zaróżowieniee, które zaczęło się łuszczyć.Jak nakremuję twarz to praktycznie nic nie widać, ale np,. jak rano wstanę to widać łuszczenie się skóry. Dodam także ,że wogóle mnie to nie swędziało. Sprawdziłam archiwum forum i przeczytałam prawie wszystkie wątki o ŁZS,ale nie jestem przekonana czy to jest właśnie mój problem bo nie mam żadnych wysięgów w tym miejscu, a ta skóra nie przypomina łuski,ale raczej tak jakby była popękana no i nie swędziało mnie to wcale. Już nie wiem co robić, zastanawiam się czy to moze być wina kremu bo stosuję garnier do pielęgnacji bardzo suchej skóry(takie czerwone opakowanie)i w składzie tego kremu są mikrooleji owocowe. Naprawdę nie wiem co to może być,dlatego proszę was bardzo o pomoc!!!!!!!!z góry wielkie dzięki:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsenka Re: Pytanie dotyczące skóry twarz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:56 Dermatolog - polecam, serio. Odpowiedz Link Zgłoś