Dodaj do ulubionych

Pasta wybielająca

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 06:50
Jest teraz tyle różnych past, plastrów, żeli wybielających że nie mogę się
zdecydowac co wybrać. Polecicie jakąś skuteczną metodę?
Obserwuj wątek
    • Gość: ninka Re: Pasta wybielająca IP: *.elgrom.eu.org / *.za.digi.pl 08.05.06, 17:30
      Polecam pastę BlanX, są różne rodzaje, zobacz na www.aquavitae.com.pl. Z past
      do zębów, które do tej pory miałam, ta wybiela najlepiej. Można ją dostać lub
      zamówić w aptece.
      • Gość: marta Re: Pasta wybielająca IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 11.05.06, 07:51
        ile kosztuje ta pasta i jaki rodzaj jest najlepszy? bo jest kilka
    • Gość: cacharel Re: Pasta wybielająca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 06:54
      A jak szybko działa ta pasta Blanx?? Po 2 tygotniach będzie już widać jakiś efekt??
      • Gość: ninka Re: Pasta wybielająca IP: *.elgrom.eu.org / *.za.digi.pl 11.05.06, 11:11
        zwykła kosztuje 20 zł, antyosadowa i anti age 25 zł. Ja miałam tę podstawową,
        teraz tę dla palaczy. Wybiela stopniowo i skutecznie likwiduje osady. Po dwóch
        tygodniach na pewno widać już rezultaty. Na www.aquavitae.com.pl wrzuć do
        wyszukiwarki blanx, tam będziesz mieć szczegółowy opis tych past i recenzje
        użytkowniczek.
        • Gość: E. Re: Pasta wybielająca IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.06, 11:42
          Bardzo dobry jest też Clinomyn, cena ok.8 zł, ładnie usuwa osady, poleciła mi
          go dentystka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka