Dodaj do ulubionych

@ Wanda & Unhappy

24.11.11, 12:09
Za cały mój komentarz do Waszych wpisów w wątku o wyprowadzaniu sztandaru:
forum.gazeta.pl/forum/w,396,130930810,130930810,Sztandar_wyprowadzic_szkoda.html
niech posłuży działanie kogoś z administracji forum. Wątek został przeniesiony na "Oślą ławkę", wpisów palanta podszywającego się za Wandę nie usunięto.

Amen nad tą trumienką.
Obserwuj wątek
    • unhappy Re: @ Wanda & Unhappy 24.11.11, 12:19
      mordimer.madderdin napisał:

> Za cały mój komentarz do Waszych wpisów w wątku o wyprowadzaniu sztandaru:
      > forum.gazeta.pl/forum/w,396,130930810,130930810,Sztandar_wyprowadzic_szkoda.html
      > niech posłuży działanie kogoś z administracji forum. Wątek został przeniesiony
      > na "Oślą ławkę", wpisów palanta podszywającego się za Wandę nie usunięto.

A to jest dość dziwne, bo te wpisy naruszają dobra osobiste użytkownika Wanda identyfikowalnego przez stały, niezmienny adres hosta. Czyli administrator, reprezentujący właściciela forum powziął wiedzę o bezprawności tych wpisów, a mimo to nie usunął ich. Może jakiś wybitnie początkujący admin?

> Amen nad tą trumienką.

:(
      • Gość: Wanda Re: @ Wanda & Unhappy IP: *.152.144.18.dsl.dynamic.t-mobile.pl 24.11.11, 12:40
        ..żeby nie użyc słów mm zaczynających sie na ..p
      • alpepe Re: @ Wanda & Unhappy 24.11.11, 12:57
        no dobrze, ale Wanda chodzi za mną po innych, i tam, gdzie się nie trzeba logować wyzywa mnie od trolli i to też jest tolerowane. Ja wyjaśniłam jej dwa razy, że jest w błędzie, ale do chorych psychicznie pewne prawdy najwyraźniej nie docierają.
        • Gość: Wanda Re: @ Wanda & Unhappy IP: *.152.144.18.dsl.dynamic.t-mobile.pl 24.11.11, 13:10
          Jeżeli na kazdym z for agory wypowiadasz swoje złote mysli ktore zazwyczaj nie maja nic wspolnego z tematem przewodnim to jesteś klasycznym porzykładem trolla i spamera
          PS. ...nie wiesz że mnie nie mozna obrazić ? Mnie można ewentualnie ..rozsmieszyc / z politowaniem/
          • alpepe Re: @ Wanda & Unhappy 24.11.11, 13:17
            ROTFL
            i
            EOT
            • kredycik-i-wio Re: @ Wanda & Unhappy 24.11.11, 19:49
              Nie przejmuj się alpepe, Wandiego prędzej czy później zdemaskuję i zniknie stąd raz na zawsze.
          • kredycik-i-wio Re: @ Wanda & Unhappy 24.11.11, 19:52
            Niestety nigdy nie przebije ciebie, ty od tygodni nie napisałeś NIC wartego uwagi. Swoją wojenkę możesz prowadzić dalej, ale poza pustym śmiechem, niczego ona we mnie nie wywołuje. Jesteś jedynym i największym trollem tego forum, bez wiedzy prawnej i jakiejkolwiek innej przydatnej pytającym.
            • Gość: Wanda Re: do kredycik-i-wio IP: *.152.144.18.dsl.dynamic.t-mobile.pl 24.11.11, 21:14
              Ales mnie rozśmieszył . Do rozpuchu. Ty ktory ''udzielasz'' sie na forum Militaria, Zdrowie, Uzaleznienia, Warszawa, ....x 100 - nazywasz mnie trollem ? To kim ty jestes pseudoalfaiomego? Siedzisz na brudnym taborecie i klepiesz w tłusta klawiature całymi dniami i nocami , wypisujesz bzdury i szukasz wolnych dyskutantów na wszelakich forach śmiesz nazywac mnie trollem>
              P.S. Mamo , ja wariat kup mi komisariat.
              • kredycik-i-wio Re: do kredycik-i-wio 24.11.11, 21:24
                Możesz zacytować jeden mój post z grupy Militaria lub Uzależnienia? Jesteś wszą i trollem tego forum i zostaniesz stąd wyrugowany, tylko to wymaga nieco czasu, nikt nie będzie za ciebie nadstawiał w pracy tyłka, ale w końcu twoje dane wraz z adresem trafią do mnie i wtedy wyjaśnisz mi w cztery oczy te swoje opowieści płaczliwa mamejo.
                • Gość: Wanda Re: do kredycik-i-wio IP: *.152.144.18.dsl.dynamic.t-mobile.pl 24.11.11, 22:44
                  Odpowiem ci jak Banacek - ''jest takie stare polskie przysłowie''- NIE STRASZ , NIE STRASZ BO SIE ZE..ASZ. Chociaz raz pokaz jaja i przejdź do czynów.
                  P.S. Uwielbiam czytac twoje pościki z których kapie biała piana wynurzająca się z wielkiego gula. Pa . Buska.
                  • kredycik-i-wio Re: do kredycik-i-wio 24.11.11, 22:52
                    Ależ wszystko w swoim czasie. Paaa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka