aniolek218 09.05.06, 18:50 Czy ktos z Was stosowal ta maseczke? warto kupic, jesli skora pod oczami jest w naprawde kiepskim stanie, mocno wysuszona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaba1 Re: maseczka pod oczy AVON 09.05.06, 19:20 chodzi o tę z serii Planet Spa?? To taki sobie żel pod oczy, z przyczyn dla mnie nieodgadnionych zwany "maseczką", na bardzo wysuszoną skórę raczej nie pomoże moim zdaniem. Nieco zmniejszył mi cienie pod oczami. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek218 Re: maseczka pod oczy AVON 09.05.06, 19:23 dokladnie, chodzi o Planet Spa, myslalam ze ma konsystencje kremowa, zelowa zdecydowanie wmoim przypadku odpada. Dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: maseczka pod oczy AVON 09.05.06, 19:49 potwierdzam, to lekki żel, bardzo wysuszonej skórze na pewno nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: maseczka pod oczy AVON IP: 213.37.191.* 09.05.06, 20:00 tak ogolnie mowiac zel wysusza skore... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: maseczka pod oczy AVON IP: *.elgrom.eu.org / *.za.digi.pl 10.05.06, 00:07 zwykły żel, beznadziejny tzn. nie robi nic! szkoda pieniędzy, lepiej kupić w drogerii jakiś polski kosmetyk, mamy naprawdę świetne i tanie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek218 Re: maseczka pod oczy AVON 10.05.06, 18:39 A co myslicie o innych kosmetykach avonu z serii Planet Spa? Ja uzywam od dawna peelingu do ciala z brazowym cukrem i peelingu do twarzy i dla mnie sa to najlepsze peelingi jakie dotychczas mialam, zwlaszcza ten do ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: maseczka pod oczy AVON 10.05.06, 18:42 niektóre faktycznie są świetne. oprócz tych peelingów, które wymieniłaś, lubię też prawie całą serię błotną (oprócz maski do ciała), krem do ciała i peeling z serii oliwkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: maseczka pod oczy AVON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 08:01 od niedawna używam krem do rąk z minerałami z morza Martwego - jest bardzo dobry pomimo że ma tylko 75ml to jest bardzo wydajny wystarczy mała kropka o średnicy 0,5cm i całe rączki nasmarowane i nawet następnego dnia są gładkie i miłe w dotyku, kiedyś używałam innego kremu i musiałam go nakładać dość dużo i kilka razy dziennie smarować a efekt i tak nie był taki jak mam teraz, dla mnie ten krem jest najpeszym jaki miałam do tej pory P.S. zapach ma dość specyficzny ale znika po jakimś czasie Odpowiedz Link Zgłoś