Gość: Aleksandra IP: *.chello.pl 10.05.06, 00:52 Witam! Czy była któraś z Was w Atelier Urody na Placu Wilsona? JAk wrażenia, CENY i fryzjerzy? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eukaliptus Re: Atelier Urody- W-wa IP: *.chello.pl 10.05.06, 17:14 hej, polecam ci ten salon na 100%-ja chodze tam na fryzjerstwo-sa ok, ceny jak w wawie /zalezy co chcesz robic/, z kosmetyki jestem bardzo zadowlona, tu polecam: Pania Dorote do henny i regulacji brwii woskiem, oraz Pania Beate do poznokci. Z fryzjerow kazdy jest super, szczegolnie Panowie:) naprawde salon na poziomie, polecam!! Wejdz na ich strone i zobacz jakie ceny maja, oto link: www.atelierurody.pl/ POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: Atelier Urody- W-wa IP: *.chello.pl 10.05.06, 21:55 Dziekuję za odpowiedź. Troche drogo, jak za cięcie i modelowanie długich włosów, chociaż niestety ostatnio płaciłam podobnie, ale nie byłam zachwycona :( A wiesz może, jakie terminy oczekiwania są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eukaliptus Re: Atelier Urody- W-wa IP: *.chello.pl 12.05.06, 16:12 wiesz co-najlepiej to zadzwon i zapytaj, ale raczej przyjmuja od reki. A ceny- no to kwietia portfela, tanio nie zawsze oznacza dobrze-cos o tym wiem:):):)Juz raz sie tak urzadzilam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: Atelier Urody- W-wa IP: *.chello.pl 12.05.06, 17:46 Wiem, że tanio nie oznacza dobrze, ale i drogo nie zawsze równa sie dobrze. Też cos o tym wiem :( A kogo z fryzjerów polecasz? Czy doradzają? Bo nie wiem co zrobic z włosami... Odpowiedz Link Zgłoś