Dodaj do ulubionych

Jaki mam rodzaj cery???

11.05.06, 14:22
Buźka swieci się mi ale nie mocno,mam wągry na nosie,na policzkach w lini
nosa i na brodzie,przy nosie niedawno pojawiły się też popękane naczynka(na
szczęście nie dużo),po umyciu czy powrocie z zimna mam czerwoną twarz.Jakich
kosmetyków używać?
Obserwuj wątek
    • gruba_lola Re: Jaki mam rodzaj cery??? 11.05.06, 14:24
      Dodam też że cera raz jest tłusta, a w inny dzień sucha.
    • Gość: c. Re: Jaki mam rodzaj cery??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 16:09
      pewnie masz mieszaną ale też wrażliwą tak jak ja :)
      • gruba_lola Re: Jaki mam rodzaj cery??? 11.05.06, 16:55
        I jakich używasz kosmetyków do takiej cery?Bardziej do cery mieszanej czy
        wrażliwej?
        • Gość: miska Re: Jaki mam rodzaj cery??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 17:21
          Mam proste rozwiązanie dla określenia typu cery-profesjonalne badanie skóry z
          indywidualnym doborem kosmetyków-a nie eksperymentowanie.Pozdrawiam
          • madfashion Re: Jaki mam rodzaj cery??? 11.05.06, 17:25
            A ile takie badanie kosztuje?
            • myszka217 Re: Jaki mam rodzaj cery??? 11.05.06, 17:31
              Właśnie ja też chce się tego dowiedzieć,ale nikt chyba nie wie:(.
              • Gość: miska Re: Jaki mam rodzaj cery??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:31
                napiszcie do mnie na maila to podam wam cene i kontakt- ja na takim badaniu
                byłam tydzień temu.Pozdrawiam. olka21@buziaczek.pl
                • myszka217 Re: Jaki mam rodzaj cery??? 11.05.06, 19:27
                  Miska sprawdz poczte jeśli możesz.
    • myszka217 Re: Jaki mam rodzaj cery??? 11.05.06, 19:26
      Moim zdaniem to cera tłusta,naczynkowa i do tego wrażliwa.
      • Gość: Ola Badanie skóry twarzy IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 11.05.06, 19:44
        Badanie skóry twarzy robiłam sobie ostatnio w aptece (w Katowicach). Było
        bezpłatne, farmaceutka zaleciła mi kosmetyki. Niektóre firmy kosmetyczne robia
        tez takie bezpłatne badania w lepszych drogeriach. Czasami na aptekach są
        wywieszki, że cos takiego będzie. Takze chyba nie warto płacić.
        Pozdrawiam
        • Gość: Ela Re: Badanie skóry twarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 19:52
          Ja w to nie wierzę byłam 2 dni temu ,zamiast lepiej to jest gorzej.
          • Gość: miska Re: Badanie skóry twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 19:57
            a gdzie robiłaś???????
            • Gość: Ela Re: Badanie skóry twarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 20:16
              W aptece.
              • Gość: miska Re: Badanie skóry twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 20:20
                Dlatego nie dziwie sie ze nie pomogło...to prawdopodobnie była reklama jakis
                specjalnych kosmetykow...:/
    • tlenowekosmetyki Re: Jaki mam rodzaj cery??? 12.05.06, 13:50
      Spróbuję troche popisć może ci to moje pisanie coś pomoże
      SKÓRA TŁUSTA charakteryzuje się nadmierną aktywnością gruczołow łojowyzh.Jest
      gruba(przypomina skórkę pomarańczy)o tłustym połysku,rozszerzonych porach i
      szarawym odcieniu.Na skórze tłustej często tworzą się wągry,zaskórniki oraz
      torbiele łojotokowe.ODPOWIEDNIE KOSMETYKI
      Naczynka to dodatkowy problem któremu warto za wczasu poświęcić troche czasu
      póki jest ich mało bo póżniejjest duuuży problem. TU TEŻ TRZEBA ZASTOSOWAĆ
      ODPOWIEDNIE KOSMETYKI
      Mam tochę wiedzy i wiem jakie można zastosować kosmetyki (tzn jakiej firmy)by
      nasza kieszeń po krótkim czasie nie była pusta a by były widoczne rezultaty
      • Gość: Ela Re: Jaki mam rodzaj cery??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 15:49
        Jak się trochę znasz na kosmetykach,to jakie mogę stosować,cera w jednych
        miejscach tłusta ,a w innych sucha i trochę rozszerzonych naczynek.
        Chciałabtm coś do mycia i jakieś kremiki,na dzień i na noc.
        • Gość: Ela Re: Jaki mam rodzaj cery??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 16:03
          Mam45lat .Jaki mam rodzaj cery.
        • tlenowekosmetyki Re: Jaki mam rodzaj cery??? 12.05.06, 16:12
          napisz do mnie na gg to będzie sprawniej niż tu na forum zresztą wszystkie
          zainteresowane osoby zapraszam na moje gg
          • Gość: Ela Re: Jaki mam rodzaj cery??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 16:46
            Jaki masz numer na gg.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka