agaos2 18.05.06, 11:28 W salonie kosmetycznym powiedziano mi, że pracują na tych kosmetykacha a ja nigdy nie mialam z nimi do czynienia. Dobre są ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxy_gen_86 Re: Dermika 18.05.06, 11:46 Jaka jest ich skutecznosc to Ci nie napisze bo nigdy nie uzywwalam kosmetykow Dermiki. Ale jak kazda firma - ma swoje hity i kity. Jedne dziewczyny sa bardzo zadowolone, inne nie. Musisz wiec zaryzykowac i wyprobowac je na wlasnej skorze. Tutaj jest link - wizazystki oceniaja owe kosmetyki: www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=7e42f7b638915e5df8bb420dff40ab15&cmd=vendor_item_list&vendorid=28 Wczoraj dostalam przesylke od Dermiki - jak wyprobuje to dam znac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell polecam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 11:56 ja jestem bardzo zadowolona. Moim zdaniem to bardzo dobra polska firma. Od 2 lat uzywam MAT - B (krem do cery mieszanej,który matuje ale nawilża i wygładza drobne zmarszczki, krem na dzien i na noc) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Aaaaaa 18.05.06, 11:55 zapomnialam: te kosmetyki sa dostepne w kadej drogerii. W salonach natomiast pracuja na profesjolalnych kosmetykach. Odpowiedz Link Zgłoś