Gość: Magda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 22:28 Ma tłustą skórę i zaskórniki. Nie chciałabym używać podkładu w płynie. Czy ktoś może polecić mi jakiś dobry trwały i w wmiarę dobrze kryjący puder? Czy sam puder może być wystarczający? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: dobry puder IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 10:33 nie znam takiego który zastąpiłby podkład Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: dobry puder 29.05.06, 11:13 Creme Puff Max Factor - mozna uzywac bez podkladu i ladnie wyglada na twarzy. Nie jestem pewna tylko, czy bedziesz z matu zadowolona, bo nie utrzymuje sie bardzo dlugo. Ja mam mieszana cere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: dobry puder IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.05.06, 12:27 Max Factor Creme Puff jest niezły, ale ma kiepski wybór kolorów - wszystkie są dosyć ciemne, a nr 5 Translucide przyciemnia skórę i jest ciemniejszy, niż np nr 41. Poza tym fajny jest Pastel Teint Bourjois, ale droższy - ja swój kupuję na Allegro. Obydwa pudry zastępują mi podkład. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: dobry puder 29.05.06, 12:30 na mojej, tlustej skorze daje lepszy efekt sam fluid do skory tlustej, bez pudru na wierzch. co kilka godzin usuwam nadmiar chusteczka. sam puder robil mi ciemniejsze plamy na tlustych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: dobry puder IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 00:06 wolałabym jednak lekki puder bo fluidy zatykają pory. Jakiego konkretnie użuwasz fluidu? Odpowiedz Link Zgłoś