Gość: pat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 10:13 wiem, że taki wątek już się pojawiał na forum , ale ...jednak zapytam:) o jakich tanich kosmetykach możecie powiedzieć, że są dobre? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kika77 Re: dobre, a tanie IP: *.asta-net.com.pl 30.05.06, 10:31 zdecydowanie jak dla mnie ziaja i dax cosmetics,czasami eris. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: dobre, a tanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 10:44 a mnie jakoś ta ziaja nie przekonuje, tzn. nie działa jakoś szczególnie, może oprócz żelu do intymnej higieny. aha! zapomniałabym o żelu do mycia twarzy z nowej serii do cery szczególnie wrażliwej. miałam próbki i jest bardzo fajny. to takie wyjątki z tej firmy. z daxu mam krem przeciwko niedoskonałościom, niby dobry, ale... nie zauważyłam jakichś super efektów. a eris kompletnie nie dla mnie, oczywiście sa to moje osobiste odczucia, bo firma ta cieszy się dużą renomą. Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: dobre, a tanie 30.05.06, 11:05 Ziaja to mój faworyt, szczególnie jeśli chodzi o szampony i odżywki. Kremy i żele pod oczy też bardzo mi pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzk Re: dobre, a tanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 11:23 nie lubię Ziaji, ale ta seria Calma HLC do skóry wrażliwej jest dla mnie rewelacyjna. polecam. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asjenna Re: dobre, a tanie IP: 193.151.48.* 30.05.06, 11:42 eveline. Szczegolnie tusz do rzęs( panoramiczny )no i lakiery do paznokci. sa na prawde ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: dobre, a tanie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.06, 11:52 kosmetyki AA Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_75 Re: dobre, a tanie 30.05.06, 16:42 eveline jest... nie powiem do czego. ale kosmetyki flos lek sa super, zwlaszcza krem pod oczy Odpowiedz Link Zgłoś