Dodaj do ulubionych

Tusz do rzęs

16.01.03, 12:03
Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś naprawdę dobry tusz do rzęs podkręcająco-
wydłużający lub podręcający. Interesują mnie takie firmy jak Bell, Paloma,
Pierre Rene, Joko, Constance Caroll.
PS. Chodzi mi poprostu o o tusz do max. 15 zł.
Z góry dziękuję za rady

pozdrowienia
cherry18
Obserwuj wątek
    • cherry18 Re: Tusz do rzęs 16.01.03, 17:25
      Czy naprawdę nikt nie może mi poradzić nic konkretnego?
      • moni_citroni Re: Tusz do rzęs 16.01.03, 18:16
        Bardzo fajny jest:
        - tusz Eveline, za ok 8zl (np.podkrecajaco-wydluzajacy)
        -Pierre Rene tez jest ok, ma szczoteczke w ksztalcie luku wiec nie kazdemu
        pasuje.
        -tusz Bielendy (8zl) - podkreca, wydluza, pogrubia, dostepny jest w kilku
        odcieniach. Mam go w tym momencie i jestem zadowolona (daje naturalny efekt,
        wiec stosuje go jako baze pod Loreala).
        • Gość: katrina Re: Tusz do rzęs IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.03, 23:11
          troche OT: czy ktoś uzywał/uzywa tuszu w kamieniu? no wiecie, takie
          staroświeckie klimaty, to mnie kusi. jakie efekty i jak to si erobi w ogóle?
          • ziereal Re: Tusz do rzęs 17.01.03, 00:20
            moja mama uzywala-tego w kamieniu..ale nie probuj :)efekt nie umywas sie do
            tych w tuszu, to raczej jakas dziwna kwestia przyzwyczajenia.Obecnie jednak
            przerzuciła sie na "normalne" tusze :)
            • Gość: Anula Re: Tusz do rzęs IP: *.rawicz.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 09:24
              Bardzo fajne są tusze z AVON-u i nie drogie. W promocji kosztują ok.12zł a
              promocje są bardzo często.
            • Gość: katrina Re: Tusz do rzęs IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 20:38
              ziereal napisała:

> moja mama uzywala-tego w kamieniu..ale nie probuj :)efekt nie umywas sie do
              > tych w tuszu, to raczej jakas dziwna kwestia przyzwyczajenia.Obecnie jednak
              > przerzuciła sie na "normalne" tusze :)
              >

A możesz opisać JAK go używała? rozrabiała z wodą? czym nakładała?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka