Gość: Miśka IP: *.retsat1.com.pl 06.06.06, 22:04 szukam dobrych i trwałych cieni do powiek w granicahc 10-15zl mozecie cos polecić? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madeofstars Re: Cienie 06.06.06, 22:05 Eveline, Flash, Sensique, Inglot -ale z tymi rozne opinie slyszalam,mi sie trzymaja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Cienie 07.06.06, 00:55 U mnie Inglot też się świetnie trzyma. Bardzo lubię te potrójne "paletki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy kot Inglot IP: *.media4.pl 07.06.06, 00:41 W tym przedziale cenowym bezkonkurencyjne. no i wybór kolorów olbrzymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESIA Re: Cienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 14:15 A JA BARDZO JESTEM ZADOWOLONA Z CIENI BELL ALE TYLKO SYPKICH I BARDZO LUBIE JOKO:))INGLOT NIESTETY ALE BRZYDKO MI SI "WALKOWAL":((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamisia Re: Cienie IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.06.06, 15:42 Ja również polecam Inglota. Nie "wałkują" mi się, mimo ze mam tłustą skórę na powiekach [cera mieszana]. Trzymają się długo, są intensywne - kolor jaki w opakowaniu, taki na oczach. Do tego "Matrixy", czyli trójkolorowe paletki, mają często 3 całkiem różne kolory, a niektóre po prostu 3 odcienie tego samego. Bardzo polecam. Rewelacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaj_siwunia Re: Cienie 07.06.06, 21:54 zdecydowanie inglot!wszystkie rodzaje!najlepsze sa mapki ale te w mniejszych pudeleczkach, nie w tych wiekszych, czarnych- te jako jedyne mnie troche uczulaja!a zeby cien tak szybko nie schodzil, przypudruj sobie transparentnym pudrem(np rimmel) powieki!niektorzy stosuja tez podklady w ten sposob ale dla mnie to jakos za duzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady_lee Re: Cienie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.06, 07:53 zainwestuj w baze pod cienie lumene ok 35 zł,a kazdy cien bedzie trwały,to opłacalna inwestycja bo baza starcza na długo:) Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Cienie 08.06.06, 09:11 cienie beda sie trzymaly dluzej jak bedziecie stosowac baze pod cienie. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
gosc132 Re: Cienie 08.06.06, 09:28 polemizowalabym z ta baza pod cienie, polecacie, napalilam sie i kupilam baze pod cienie art deco i jest zdecydowanie olepiej z tryzmaniem sie cieni ale nie doskonale nawet przy uzuciu lepszych cieni. ktos promowal w" przebojach kosmetycznych za gorsze" cienie dostepne tylko w rossmanie lovely ( za jakies 4,5) kupilam rowniez, nie trzymaja sie jak poiwnny rewelacyjnie tylko na tej bazie takie sa dobre. pozdr a Odpowiedz Link Zgłoś
tigrusek Re: Cienie 08.06.06, 20:37 Ja miałam z Inglotem problem-używałam tych potrójnych,trzymały się świetnie,ale mnie uczulały.Teraz mam jakiś pojedynczy,ale po kilku godzinach wałkuje się...niestety. Odpowiedz Link Zgłoś